05 May 2009

Senarai Buku Sudah Dihantar - Isnin 4 Mei

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri kali ini adalah status semak buat para pembeli di Kedai Pink AinMaisarah.

Ini adalah senarai nama pembeli yang bukunya sudahpun dihantar pada hari Isnin, 4 Mei 2009.

1) Nurul Adani Annas
2) Nurin Adlina
3) Aroni Mat Isa
4) Nurul Izatul Liana
5) Nurul Asyiqin Syaza
6) Nur Jazmin Ranyza
7) Izzah Elliani
8) Zarifah Osman
9) Nur Farahani
10) Shaikha Shuhada
11) Nurafrina Amirah
12) Nur Amirah Syafiqah
13) Mohd Fauzi b. Ahmad

Kak Ain harap buku-buku para pembeli semua sudah selamat diterima.

InsyaAllah penghantaran kedua akan dibuat pada hari Khamis bertarikh 7 Mei 2009. Kepada para pembeli yang sudah membuat tempahan tetapi belum membayar, sila buat pembayaran sebelum hari Khamis ya. 

Kepada yang mahu membuat tempahan pakej buku BSB RM30, RM20, RM10 serta membeli buku-buku AinMaisarah yang lain, sila klik Kedai Pink AinMaisarah.

Stok buku adalah amat terhad. Cepat-cepat sebelum kehabisan semuanya!

Terima kasih kerana membeli terus dari AinMaisarah. Kak Ain sangat menghargainya! =D

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: 
Kak Ain sudah memulakan proses penulisan buku ke-11 AinMaisarah. 
Tajuknya? Buletin Sri Bangsar - Perang Rumah Sukan.
Dateline? Akhir bulan Mei. 
Perasaan? Oooooo.... nak pengsan!

28 comments:

Hana_Fadz said...

ok..kak ain saye tunggu buku2 saye!
yg ops pikat di aidilfitri tu kak ain pos untuk kali kedua la kiranya...??///
saye tunggu buku tu smpai di cetak
ye! heheheh

Kaq Fatin said...

kak ain knape x dapat respon dari kedai pink saya dah masukkan duit semalam?? =(
fatin mardhiyyah

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain ,


Dah dapat !

Terima kasih Kak Ain !

Oh ya ! Buku novel comel tu KAK Ain bagi free eaa ??

aida nursheila said...

waaaa...
mesti best BSB - perang rumah sukan :D
tak sabar aida nak baca .

AinMaisarah said...

Salam Hana,

Ops Pikat di AidilFitri akan dipos berasingan. Ianya sedang dicetak. Tetapi profil 6ixth Sense Kak Ain akan sertakan bersama. Tunggu buku tiba hari Jumaat ya!

Salam Fatin Mardhiyyah,

Terima kasih kerana sudah membuat bayaran semalam. Nanti Kak Ain minta Cik Abang periksa semula akaun dan e-mel. Sekiranya bayaran dibuat semalam, memang tak sempat Kak Ain nak pos pada hari yang sama. Kak Ain bungkus semua buku pada hari Ahad. Harap Fatin faham ya! InsyaAllah buku Fatin akan dihantar pada hari Khamis, 7 Mei 2009.

Salam DJ Farahani,

Yup! Novelcomel itu Kak Ain berikan percuma kepada pengunjung setia Rumah Pink yang seorang ini =D Selamat membaca! Hope you like it!

Salam Aida,
InsyaAllah Kak Ain cuba buat yang terbaik untuk buku Perang Rumah Sukan. Yang penting, akan ada macam-macam insiden lucu sepanjang Hari Sukan Sri Bangsar. Aida boleh sertai perbincangan pelajar Sri Bangsar di www.buletinsribangsar.com

Doakan Kak Ain dapat menulis sepantas Super Woman ya! =D

Salam Sayang,
AinMaisarah

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

hehhe...dah mule proses dan dah mule pening kepala?? kekek =p

papepun good luck yek kak ain!!

tak sabar nak bace!!!cehh.

wasalam,
~dayah~:P

nurul huda ibrahim said...

kak ain!
bile nak kuar impiana 3?

GGurlz said...

kak,saya tak leh bukak buletinsribangsar!

dAyah said...

kak ain.
saya nak tanya la
keliru sikit.
lepas dah tempah buku tu, kene masukkan RM4 untuk wang pos kan? duit buku yang selebihnya tu nak masukkan bila?
jawab di blog saya ye. thanks.

miera_nasako said...

salam k.ain...sye dh dpt dh buku tu...tapikn...maser dpt pembalut buku tu dh koyak...=( tp buku2 kt dlm maseh ok lg...

thankz k.ain.. besh sgt bacer buku tu...sye dh bacer hampir2 separuh dh buku tu...

k.ain sayer tunggu novel comel rahsie hati mr.lobak2 ek...

hope buku tu cpt smapi kt umh sye...

saye hope k.ain alwayz sucess dlm id0p...

mesti besh buku bsb-perang umah sukan...x sabarnye....nk bacer.....=)lps perang umah sukan aper lak buku baru k.ain???

banyak lak sye b'celoteh kt cni...nanti berpinau lak mata k.ain bacer..hikhikhik

ALWAYZ SUCESS!!!!

Hana_Fadz said...

kak ain jumaat nie ker???
aah mesti best perang rumah sukan BSB heheh..k. ain masukkan nama sape?? saye pun x sabar nak beli buku tu....dan saye harap buku2 saye x jadi cam mera terkoyak...ish2 org bawahan yg pos tu campak ke korek tgk ape isi kat dalam sampul...
siannye

nurin roslan said...

salam kak ain ,

saya dah dapat dah buku buku tu .
tapi belum dapat yang novel comel ..
maknanya kak ain nak hantar hari khamis ini ya ??

asyiqin@ikin said...

kak ain...saya mmg dah dpt buku tuh...mmg best lah mmbce bku tuh!!!!!
syiqin akn tunggu novel comel sampai ker umh syiqin ....
hope secepat yg mungkin!!!!!

ape bku ker 12 plak???
kak ain...aku mahu bergaya bila nk kuar plak???

~fAtihAh oRy~ said...

kak ain, saye silap isi borang..
klau nk btolkan kene isi skali lagi and bayar la kan? klau nak order BULETIN Sb je (bku da ader) kak ain t/tngan tak?

Yang Menunggu Jawapan,
Fa Ory

mImAmI said...

Salam Kak Ain,

Terima Kasih!
Dah dapat buku petang tadi! :)
Comelnya lencana tu..!
Berebut saya dengan adik..
Semoga suskses untuk buku yang ke-11!

Afrina

tazia said...

kak ain:) akhir bulan may? haha:P tu hari jadi saye kak ain..hahaa:D:D kak ain,saye beli new yrk 1 dan 2 shja..kos penghntrn tu semuanye RM 5.50+25 kan?:D:D jadi semuanya adalah RM63.50 kan?

D'Rimba said...

Terima kasih sudi singgah serikandi bangsa memartabatkan bahasa Melayu dalam karya penulisan..Dorongan dan doa amat dihargai sepenuh jiwa...

Kedai said...

Tazia,

Sila isikan borang pembelian di Kedai Pink AinMaisarah.

Saya akan beritahu harga sebenar melalui email.

Syaizul
Pengurusan AinMaisarah
kedaipink@gmail.com

MeZ said...

Assalamualaikum kak ain...
saya dah kirim wang pos semalam...
mungkin hari ni sampai...
:)

EyRaH said...

yay! ade buku perang rumah sukan BSB.....kak bila buku BSB kini berwajah baru ade di pasaran...nk beli....x sabar nk bace....

The Ninoz said...

owh yr kr k.ain??!!zafirah tompang gembire utk k.ain tp zafirah nk tanye bile k.ain nk smbung buku impiana3???zafirah dh lame menunggu buku tu..sbnrnye zafirah x sbr nk tau ape yg trjd last skali...

yg menunggu,
zafirah zaidon

Lily Haslina Nasir said...

salam buat ain yg manis!
seronok dapat bertegur mesra dgn ain sewaktu pesta buku.
insyaALLAH kalau ada rezeki, kita jumpa lagi ya!

ps: anak-anak akak tak percayalah akak jumpa penulis pojaan hati mereka, Ain Maisarah!

wn'a said...

kak ain~kak ain kte kne wt pembyran b4 7 hb???tp kte nk byr 7hb..means that esok~kite da tempah~esok kite msk duit~boleh kn???

MeZ said...

kak ain dah dapat ke belum wang pos dari MeZ??/

cIk pUtRi said...

akak, saya punya Saya Mahu Ke New York 2 tak cukup page, dari page 24 terus ke page 27...beli masa kat pesta buku PWTC...boleh tukar ke akak?harap boleh la yea...uhuhuhu...

cIk pUtRi said...

salam...kak ain saya punya Saya Mahu Ke New York 2 tak cukup page...dari page 24 terus ke page 57...beli masa kat pesta buku PWTC bulan lepas...
boleh tukar ke kak ain?harap boleh la yea...uhuhuhu

izzah said...

kak ain sy akan poskan duit tu pd
5.5.09 atau 6.5.09 atau 7.5.09. sekiranya kak ain tak dpt duit tu dlm tarikh seperti di atas, mungkin sy tak jadi beli atau sy hntr lambat ckit.sebenarnye sy nk minta tolong kak ain untuk membalut hadiah tu cantik-cantik ckit sbb sy nk bagi buku tu kat kakak saya sebagai hadiah ari jadi,so cam ne, bleh tak???

izzah said...

KLAU KAK AIN NK TOLONG SY NI NAMA DAN ALAMAT SY.NNT KAK AIN BLEH CHECK BILA SY DAH ANTO DUIT TU...

NAMA:IZZAH HAYANI BT.ABD.KADIR
ALAMAT:NO 30,JALAN CAHAYA 2,TAMAN CAHAYA,31910,KAMPAR,PERAK, DARUL RIDZUAN
TAJUK BUKU:NOVEL CMEL RAHSIA HATI MR. LOBAK LOBAK