04 April 2008

No Telefon AinMaisarah : 019-2061976

Assalamualaikum,

Kak Ain ingin mengumumkan no telefon yang dibeli khas untuk urusan penting seperti :

1. Pembelian buku dari AinMaisarah.
2. Pemberitahuan penghantaran wang.
3. Pertanyaan lokasi bertemu AinMaisarah di Pesta Buku Antarabangsa 2008.

Kak Ain meminta jasa baik semua agar tidak menelefon, Kak Ain menerima SMS sahaja.

Pastikan adik memperkenalkan diri di dalam SMS tersebut.

Contoh SMS :

Kak Ain, hari ini jam berapa Kak Ain akan berada di PWTC? Saya akan datang jam 2 petang. - saya SitiNorliza.


Wasalam
AinMaisarah
Hp No : 019-2061976

74 comments:

cutegirl_balqis said...

yes...dapat no telefon kak ain...nanty ari sabtu kak ain ada ke kat pwtc ??? tak sabar nak jumpa kak ain....

cutegirl_balqis said...

kak ain gune digi kan ??? mahal laa nak sms...tp demi kak ain takpe laa...

najwaamira said...

KAk Ain kalau apa2 saya sms kak Ain guna phone kak Ain ni.NAnti saya sms ya..Tunggu

Zololkis said...

See Please Here

Sara Imanina said...

salam kak ain...

thank you...
ok lahh....ada apa farah & fahrin bukan ke kak ain da hantar??
InsyaAllah kak ain..

Anonymous said...

kak ain saya rasa mcm x sabar je nak jumpa kak ain kat pwtc tu nanti
tapi kan,kak ain akn ade kat pwtc sampai hari ape?????saye takut nanti saya x dapat jumpa kak ain ......

-iman- said...

waa...
kak ain gne maxis gak!!!
sye da bce sume buku kak ain

1.AKU MAHU POPULAR
2.AKU MAHU SAIZ 'S'
2.AKU MAHU BULI
4.IMPIANA
5.IMPIANA II

best tol buku kak ain..
kak ain ade tarikan tesendiri mcm JK Rowling....
bwat sume org x saba nk tau ape yg tejadi strosnye....
bku IMPIANA III ble nk kuar???
sye x saba nk tau ape yg akn tjadi kat syarikat impiana slps doktor jht th kene tngkp...
dlm byk2 bku2 novel,sye plg ske novel akak...

smoge kak ain tros maju
-iman-

Anonymous said...

Kak ain nama saya ada dalam kelab teman tapi mesra kak ain.

zafirah. Kak ain jgn keiru lagi antara saya dengan zarifah.

Anonymous said...

kak ain kakak sepupu saya dapat novel comel kak ain secara percuma.Tak adil.Saya nak jugak.

najwaamira said...

KAk Ain,AMTTM mmg best...Tak Bisa MEmilihmu saya tgh baca..Itu semua cerita benar Sixth sence ye?Kak Ain,saya bleh dpt novelcomel ke?

NuriY said...

bgs la kak ain wat cani. senang skit nk berurus ngan kak ain. trima kasih kak ain!

sara imanina said...

salam kak ain,

wah besnye dpt jumpa kak ain,
lagi bes kak ain bagi hadiah special for me..hehehe gurau je...
saya tengah baca AMTTM & tak bisa memilih.
harap dpt jumpa kak ain next year..

p/s : walaupun kak ain x bagi sara siarkan gambar yan sara tangkap, sekurang2nya sara dpt juga jadikan gambar tersebut as background laptop sara.hihi

buat pengetaun kak ain, kasut yang saya pakai tadi adalah kasut raya tahun lepas saya...saya sayang sangat2 kasut tu...(dah jadi macam diana dah).

salam terlebih ceria,
~ Sara Imanina 2008 ~

:: fatin :: said...

assalamualaikum..
k.ain , tq sebab bg kami no telefon..
sy x pergi pesta buku..
jadi kat mana boleh sy jumpa & beli buku k.ain serta nak k.ain sign dlm buku tersebut???

lagi satu..
saya try email k.ain tp x boleh...
kenapa agaknya???

sy selalu berkunjung ke kedai buku popular, tesco ampang tetapi malangnya tiada buku k.ain yang terbaru dijual di situ..
boleh x k.ain suruh PTS hantar novel-novel remaja yg ke sana supaya saya boleh membelinya...

Semoga K.Ain trus maju dlm bidang penulisan ini..
Wassalam..
Fatin Hanani

Anonymous said...

kak ain...sye ni peminat setia kak ain tau...sume bku kak ain sye dh bce...sume best gilerrrrrr...tp,bile impiana 3 kuar???sye dh x sabar2 dh ni...
tiap2 ari sabtu,sya mesti gi mph bookshop hanye semate-mate nk tengok bku impiana 3 dh kuar ke lum...

Hilya said...

salam,
kak ain...
apa khabar?Saya Nurhilya....kak ain boleh panggil Hilya jer...

sy nk tanya kak ain....sy nk beli buku impiana 1 dan 2...

Anonymous said...

salam kak ain....

sy Hilya...
kak ain,saya nk beli buku impiana 1dan 2,bley x??

ratu anis said...

ye...dapat jgk akhirnye no phone kak ain.....

farzana aida said...

askum...kak ain saya ni peminat setia buku kak ain terutamanya buku impiana!!!cerita2 dlm buku impiana amat mendebarkn dan tidak dapat dijangka...saya x sabar nk tunggu kemunculan impian 3..pasti gempak gitu...kak ain..saya merayu meminta dan kalau terpaksa saya mendesak kak ain...jodoh ina memang dengan tengku affin... saya suka tngk ina dan fin bersama... biar padan dengan muka fazura yang terlebih gedik tu!!!pastikan tau ina bersama fin manakala fasha bersama amir!!!!kalau nk lagi gempak,cuba kalau mereka kawin serentak..pasti best!!!harap2 ina dan tengku affin bersama!!!! kak ain jngn lupa pertimbangkn permintaan saya ye...

ecah_pinkpinkz said...

kak ain..
sy dah bce aku mahu..
-popuLar..
-saiz s
-buLi.
-teman tp mesra
tp impiana sy blom bce.

kak ain..
kak ain ade juaL set x buku2 nie termasuk buku2 aku mahu..??

nnti kak ain bg jawapan yee..

Anonymous said...

-emalin-
kak ain pwyc ad bkk lg x??dgr citer
bkak lg...
emalin shazwin

Anonymous said...

emalin
kak ain sye prlu thu pwtc ad bkak lg x??klu bkak nnt sye x yah ler order buku kat kak ain...

Anonymous said...

assalamualaikum k.ain

saya fatimah saya nak tanya camne nk jadi ahli kelab tmn tp mesra sy call,mesej n email tapi x dibalas

Anonymous said...

assalamualaikum k.ain

fatimah
bila k.ain nk baca email k.ain
penat sy tunggu tau sy nk tau camne nk jadi ahli kelab aku mahu tmn tp mesra

azreen syazana said...

kak ain..
bila agaknye pesta buku ade kat melaka???

Anonymous said...

nape k ain x de no phone tuk chat kt handphone coz sy x slalu gna internet........:(

Putry Aby said...

askum kak ain....
sy berminat sgt bace buku aku mahu teman tp mesra.....
tp sy nk beli buku aku mahu saiz s ngn aku mahu ke newyork 1 dan 2...camner..berape sumenye serta ngn pos laju...boleh kak ain kire???hehe..
pening kepale fikirkan...tolong erk....

Putry Aby said...

kak ain buat pesta buku kt mcm2 tempat ke?????
kalau kt terengganu bile??????hehe

Putry Aby said...

kak ai nie aby..
sy nk beli buku aku mahu saiz s ngn keluaran terbaru iaitu aku mahu ke new york 1 dan 2....
sy nk melalui pos laju...so berape sumenye.....
sy mmg btol2 mengharap..sy cari kt kedai buku popular,xde..aku mahu teman tp mesra je...tp sy dh beli dh teman tp mesra.......
sy tgk kulit buku newyork pun dh excited nk bace tp x tau nk cari kt mane.....tlg lah bls kak ain.....saye suke buku keluaran buku kak ain sbb sumenye best2....harap2 kak ain bls....
putryaby_98@yahoo.com
kat atas tu emel sy...

Putry Aby said...

kak ai nie aby..
sy nk beli buku aku mahu saiz s ngn keluaran terbaru iaitu aku mahu ke new york 1 dan 2....
sy nk melalui pos laju...so berape sumenye.....
sy mmg btol2 mengharap..sy cari kt kedai buku popular,xde..aku mahu teman tp mesra je...tp sy dh beli dh teman tp mesra.......
sy tgk kulit buku newyork pun dh excited nk bace tp x tau nk cari kt mane.....tlg lah bls kak ain.....saye suke buku keluaran buku kak ain sbb sumenye best2....harap2 kak ain bls....
putryaby_98@yahoo.com
kat atas tu emel sy...

Anonymous said...

kak ain cam ne ni saya dah sms kat kak ain soal pembelian buku amkny....saya tanye bila kak ain nak emel kat saya jumlah bayaran



NUR KHANISA

Cezz Nyn said...

alahhhh... sy pown gi rombongan skolah gi pesta buku 2008 tuh kt PWTC.. tpi,x jumper k.ain lahh.. sbb mser tuh,sy x knl lagi sper Ain Maisarah.huhu.tpi,kwn sy order buku Sarah dan Kasut Tumit Tinggi...dri k.ain gaks kan??.tpi,pwtc tuh trlalu besar..sy ngn kwn sy smpat bli novel karnaDya jer.akak kt stu kater PTS kt seberang2 lagi..n mse tuh dh lah nk balik,so x smpailah nk tgok k.ain..sob2

amiraFARHAH said...

hai kak ain ni amiraFARHAH.saya mula bac3 buku kak ain masa tahun lepas kawan saya bagi pinjam.......pas 2 saya rasa citer kak ain best & menarik so saya cepat2 pegi kat popular sur0h ayah saya belikan.....saya dah ada aku mahu popular,aku mahu teman tapi mesra,impiana 1,aku mahu ke newyork 1 dan 2 dan aku mahu buli.bukan itu sahaja buku2 ptsi lain pon saye ada...macam dear yayah 1,2,3 ,my hero,my angel.. melah melia 1 dan 2.saya berharap kak ain boleh tulis citer yang berunsur teenager macam aku mahu farid ke..............boleh x kak ain.kita bleh chat dalam hp:0172651950.

-fatin- said...

salam kak ain..
fatin (fatin hanani) ni..
kak ain still guna ge number ni???

marjan said...

kak ain marjan x dew andset lah mcm maner nak tepon kak ain?kak ain gune care lain lah
kak ain kasik alamat umah kak ain pastu marjan kasik surat tau

Mas said...

hai kak ain. kak ain best la buku2 kak ain. kak ain sebenarnya sy ade masalah sikit, masalahnye sy x tahu nak beli buku kak ain kat mane. sy nak baca pun sy pinjam buku kawan saya. blh x kak ain minta PTS tlg hantarkan semua buku 'aku mahu' ke tesco semenyih ,selangor. senangla sy nak beli buku tu nanti.

nayli_98 cute said...

karektor mcm the wannababes..
Kumpulan'THE POPULAR STAR'
1-Sharifah Nayli Nasha sebagai-Puteri Erina Fazura bt Putera Zack -personaliti:badan kurus,rambut panjang sampai pinggang,pinky,ske pkai cekak n anting2,kerabat draja,kaya straf raja,kereta alphard n estima aeras,kreta sndr sport,villa 3 tngkt..bju n sluar jenama yg mhl...byk p'hiasan..ade klm,pmndu,pmbn2 rmh n pgurs prbad...ske pkai high heels...

nayli_98 cute said...

yg tad 2 ketua
2.Penolong.Shahira sebagai Tengku Safiya Alia Bt Tengku Arif Aiman-personaliti:slim,rambut panjang sampai bwh bahu,licik,suka ikat tocang,bnyk brg kms,kreta ada 3 kereta ezora,carnival,kreta sendiri ferari hitam,suka dengar lagu english 'n' malay,rumah 2 tingkat,luas,suka pkai jam,subang,x suka pkai bju ketat,beg jenama louis,suka baca novel remaja,handphone ada kamera,cantik,pandai..

nayli_98 cute said...

3-ahli1:nurul syafiqah huda sebagai tengku huda fasha bttenku ronald-personaliti:slim,rambut panjang sampai bahu,suka pkai anting2,glg,jam,suka warna violet,kaya setaraf fasharina,kereta estima,starex,ezora,rmh villa 2 ting,jenama lv,espirt dan lain2,semua mahal,bnyk hiasan,pndai,cntk,semua org ada email..

nayli_98 cute said...

4-ahli2-nur fadhilah sebagai tengku shasha hanida bt tengku eiman daniel-personaliti:slim,rmbt pnjg sampai bahu,suka pakai belt,skarf warna-warni,kaya,pkaibrg kms,kereta ferari warna mrh,sport,bmw pink,pkai anting2,rmh villa 2 ting,ada kolam,pemandu,pembantu rmh,pengurus peribadi..

nayli_98 cute said...

mas knl nurul syafiqah huda bt mohd surif x????

nayli_98 cute said...

5-ahli3-amirah sebagai tengku puteri farah eriana bt tengku putera fahrin elias-prsonaliti:slim,rmbt pnjg smpai ats pinggang,ska pkai high hill,bju mahal,kaya,kereta ezora,mazda sport warna pink,brg kms,pkai anting2,rmh villa 1 ting,kolam,pemandu,maid,pengurus peribadi,peguam sendiri,handphone mcm ketua iphone 3g,semua brg jenama mahal mcm ketua,pandai&cantik mcm ketua..

nayli_98 cute said...

6-ahli4-nabila aina sebagai tengku naila aina nana bt tengku shahirwan-personaliti:slim,rambut panjang sampai tengkuk,suka dengar org main piano,suka ikat rmbt,bnyk brg kms,kereta ada 3 kereta exora biru,toyota corolla hitam,avanza merah,kereta sendiri hyundai jezz pink,suka dengar lagu jepun&english,rumah 2 ting,luas,ska pkai jam,anting2,x ska pkai baju ketat,beg jenama louis,ska baca novel remaja yg ditulis oleh ainmaisarah,handphone 2,i phone,sony ericson,pandai,x secantik ketua..

nayli_98 cute said...

7-ahli 5-anis sebagai tengku anis sina diana:slim rmbt panjang sampai bahu ttp lbh ska pkai tudung..

nayli_98 cute said...

8-ahli6-amira sebagai tengku umi edrina safiya bt tengku aiman yusuf:slim,rmbt pnjg lurus dn cantik,popular d sekolah,dsukai ramai lelaki hensem yg popular,rmh villa 1 ting,kolam,driver,maid,pengurus peribadi,peguam sendiri,handphone iphone 3g,semua brg berjenama,alt solek yg berjenama,kaya,pandai,cantik,kereta mewah,pkai anting2,pkai high hills..

Ainal Maisarah said...

hahaha...
hai kak ain???? nama sye ainal maisarah juz k0l me my or sara... k????
x sabar nk jmpa kak ain...

warna_warni said...

askum,kak ain..ari tue kak ain ade g skola sye,smk perimbun..trima kaseh coz sudi layan kitorg sume..truskn menulis karya yg best2 k!sye akan ttp sokong kak ain!:)

maieysarah whosena~ said...

hai,leyh jd adek akak x?

(maisarah husna)

syaZANA a.k.a CA-a said...

kak ain. asl sy call ari tu operator kate x de dlm pkhidmatan?

peminat novel said...

salam.. impian best la.. ley x akak dtg skul sy??

jiha said...

sy mmg peminat kak ain tp bku x dew lah bnk sgt x kesemuanya sy nk bli bku impiana tp dkt sini x kuar ag sy dok muar,johor sy x pnh jmpe kak ain em x pew ar yang pnting kak ain the best!!!

Shahida said...

hye kak ain..wat pe tuh...saya mmg minat kan kakak ain taw..tapi ade rahsia aw...sy minat kakak sbb kawan sy yg recommend novel2 kak ain...hehe...tapi novel Aku Mahu Ke New York mmg kelakar...lebih2 lagi adventorous aw....ketika sy baca..sy mmg tertarik dgn novel2 kak ain...haha...tapi malangnye ade yg sy pinjam dari PSS sekolah sy iaitu SMKTPPTM di kuantan...kalau ade mase dtg la..jual buku kt c2..mesty sy beli nyewh...haha...cerita Aku Mahu Saiz S dan Aku Mahu Teman Tapi Mesra sgt menarik...apetah lagi watk2 yg dibawa best sgt...satu hari nnt kak ain mesti jadi penulis novel yg berjaya taw..janji ngn sy taw!!!!^^

ierah said...

thanks kq ain ! saya mnat giler nan kq ain !

eyma said...

salam..
kak Ain..sy t'ingin sgt nak jumpa akak...tp sy tggl kat Sabah larh!
insyaAllah...next year sy dtg smnnjung...n sy akn caLL kak Ain..
sy nak jmpa kak..bole kn...?

Little weirdo wana said...

nana_sweetpurplegurlz said

kak ain, ble turn skolah kiteorang plak kak ain nk dtg??skolah sye 2 dkt rawang iaitu skolah kebangsaan bandar sg buaya rawang selangor..harap kak ain sudi dtg ke skolah sye..
-wana99-

Kira Bahiah said...

kak ain saye dah call kak ain tpi....
nape x dpt???

AnodCoco said...

Salam kak ain. Thanks sbb kak ain pilih kakak saye sebagai pemenang cabutan bertuah pd pwtc hari tu. Kakak saye dpt manuskrip asal impiana, novel comel kak ain n patung kuda laut wane kuning. Thank u vey much. Kak ain mmg best!!!

aeinaa said...

kalo nx tnye psl kejayaan k.ain as novelis remaja bleyh x??? email k ain ap????

aeinaa said...

kalo nx tnye psl kejayaan k.ain as novelis remaja bleyh x??? email k ain ap????

nur dini said...

saya tinggal kat penang saya tak dapat pegi pwtc tapi kampung saya kat selangor setiap kali raya saya balik tapi saya tak pernah pergi pwtc huhu sedih yang teramat :C

Alifah Ilyana said...

saya peminat setia kak ain maisarah.cari saya di .facebook aliah afiqah hannah & no.tel saya.

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK said...

assalamualaikum kak ain..sy dh bca nvel2 kak ain..

-aku mahu popular-
-aku mahu saiz s-
-aku mahu teman tapi mesra-
-aku mahu superbibik-
-aku mahu ke new york 2-
-impiana III misteri terbongakr-
-impiana finale-
-ada apa dengan fahrin&farah-

sy tgh mncri nvel
1-aku mahu buli
2-impiana I
3-impiana II
4-aku mahu ke new york 1

dh xthn nk baca nvel kak ain...shri xbca rsa xsng dduk ja..sy jgk mnnti kisah
-mr right berkopiah
-mr right korporat

i will buy them kak ain...terus maju!!!

ainisa husna said...

salam kak ain.....
saya suka baca nowel novel kak ain..mcm aku mahu popular...aku mahu saiz s.....dan buletin sri bangsar....best sangat karya kak ain.....walaupun dah khatam beberapa kali.....tp x jemu saya baca.....apatah lagi buku komplikasi aku mahu tu......novel yg best yg syaa pernah baca seumur hidup...teruskan perjuangan kak ain menulim beribu ribu perkataan...

wassalam

Mufia Cinderella said...

Assalamualaikum....Kak Ain yang comel!!!Hihihi...Kelmarain saya sms dengan Kak Ain???Kenapa kak x balas....29 April to 1 Mei akak ada tak dekat PWTC lepas Zohor or Asar???

nabila balqis said...

hmm..klau guna untuk berkenalan lebih dekat dgn kak ain bleh?

nabila balqis said...

hmm..klau guna untuk berkenalan lebih dekat dgn kak ain bleh?

luk7 said...

salam,,kaq ain,,sye mntsgt kat kaq ain n sye mnt sgt2 nan smue nvl2 yg kaq ain tls,,yg sye plg ske ialh aku mahu saiz s,,sye doajn kaq ain akn tls nvel yg agi best pas niey k??sye syg kaq ain,,sekian,,assalam,,

sOfi said...

salam,kak ain..sy nk tnye nombor fon ni terima tk mesej seperti tnye perkembangan novel2 terbaru kak ain..?

Nurul Hana said...

yay2!!! dapat no.tefon kak ain...gembira gile nie..

EyRah IyRah ZaiNudin said...

Salam Kak Ain!Saya ialah peminat Kak Ain sejak AZALI LAGI!!!!Haha!Antara buku Kak Ain yang saya suka ialah=

-Aku Mahu Buli
-Aku Mahu Popular
-Aku Mahu Superbibik
-Aku Mahu Ke New York 1 & 2
-Aku Mahu Saiz 'S'
-Impiana 1,2,3 & 4
-Juara Rumah Sukan
-Perang Rumah Sukan
-Kini Berwajah Baru

Itu sahaja buku Kak Ain yang saya ada.Saya juga ingin membeli buku

-Aku Mahu Saiz'XL'
-Aku Mahu Lawan Hantu

Itu sahaja yang saya ingin tulis.Sekian Terima kasih.

-Nabila Hadifah

p/s-Kak,kalau Kakak kenal -Natasya Effyzal-,tolong KIRIM SALAM kat dia.Sepupu saya ni hah minat sangat kat die.Tapi dia minat jugak kat Kak Ain.HEHE~

Fara said...

Kak Ain !!! Dah lama saya cari link blog Kak Ain tau ;) Lastly dapat gak. Tak sia-sia usaha saya selama nii. No fon Kak Ain tuu saya ambek yer. Tunggu lepas PMR nanti, saya nak tempah buku-buku Kak Ain melalui handphone. Oh Ya, Kak Ain.. Doakan saya cemerlang dalam pmr nanti k . Wish me luck, Kak Ain ! :)

Nur Aqilah Balqis said...

thanx kak ain! lagi senang nk berurusan dgn kak ain klu mcm ni! I will text u later for confirmation ok???

Nur Aqilah Balqis said...

thanx kak ain! lagi senang nk berurusan dgn kak ain klu mcm ni! I will text u later for confirmation ok???

babyie49 said...

Thank ! Kak Ain . . saia akn sng berurusan dgn kak Ain lps nie . .
Slm dri saia kak Ain . . eHehe. .

Gadis Merah Jambu said...

Yeay!!!Akir saya dapat juga nombor telofon Kak Ain.Maaflah saya hantar komen dah lambat...Saya ni memang ketinggalan zaman...Maklumlah,saya baru kenal Kak Ain masa tahun 2011.Waktu itu saya baru berusia 10 tahun.Entri ini Kak Ain tulis masa 2008.Waktu itu saya baru darjah satu.Langsung tak tahu apa - apa.Nak eja pun tak pandai apatah lagi nak menaip komen.He...he...he...