02 May 2009

Belilah Pakej RM30 Sekarang. 50 Pakej Habis Ditempah Dalam 24 Jam.

Assalamualaikum,

Bersempena dengan pelancaran Kedai PINK AinMaisarah ini. Kak Ain ingin mengulang sekali lagi promosi yang kini sedang berlangsung sehingga hujung Mei 2009.

Buku Buletin Sri Bangsar ini masih tiada di kedai-kedai di luar sana. Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk membeli buku pada harga promosi.

Berikut adalah harga bagi setiap barangan yang dijual :

Novel BSB : RM16.00
Buletin Sri Bangsar : RM5.00
Buku Latihan Sekolah : RM1.50
Lencana : RM3.00
Novelcomel : RM5.00

Pihak pengurusan AinMaisarah menggalakkan para pembaca membeli mengikut pakej bagi mendapat diskaun potongan harga yang tinggi dan lencana percuma.

Pakej RM10


Pakej RM20


Pakej RM30

Kak Ain harap maklumat di atas jelas. Sila buat tempahan di Kedai PINK AinMaisarah, Kak Ain hanya ada 200 pekej sahaja, oleh itu cepat-cepatlah membuat bayaran. 50 yang pertama telah habis ditempah hanya di dalam satu hari!

Kak Ain akan tandatangan setiap buku, bungkus cantik-cantik dan hantar melalui pos laju.

Bagaimana cara hendak membuat tempahan? SILA KLIK >>SINI<<

Wasalam
AinMaisarah & Pengurus


40 comments:

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain ,

Saya beli pakej RM20.00. Tak habis lagikan?

Simpan kan untuk saya Pakej RM20.00 sebelum ada orang ambil!;)

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

Wah! cepatnye dalam mase 24 jam sahaja?? yelah kak ain kan memenag ramai peminat sekarang... =D=D

apepun silalah ke blog dayah dah background www.dayahgemini.blogspot.com

asyiqin@ikin said...

Salam Kak Ain,

Kak ain...simpnkn untk syiqin pakej rm30 tuh yerk??
Syiqin x isi lagi form tuh...
semlm sje tnyer

Kak ain ...
simpnkn yek ...
yg pakej rm3o tuh...
syiqin nk bank in ...
tpi mmg hbt lh bleh abis dlm mse 24 jam jerk!!!
biasa lah kan Kak Ain kan ramai peminat...


Kak ain kalau wat temphan hari nie...
buku tuh boleh dapat hari isnin nie ker???
hope kak ain cepat balas yerk??

thanks...

salam sayang,
asyiqin

DJ Farahani said...

Kak Ain ,

Kak Ain dah dapat ke belum emel tu ?
Bimbanglah tak dapat pakej RM20.00 tu . :(

MeZ said...

tahniah kak ain
dapat jual 50 buah buku dalam masa yg singkat
memang rezeki kak ain murah betul lakan. :D

MeZ said...

oh ye Laman web sri bangsar dah bolah akses...

afiqaHNadzirah said...

Kak Ain,
Saya nak daftar jadi jadi Pelajar Sekolah Sri Bangsar!Tapi tak boleh..mungkin sebab saya belum daftar.
Kak Ain,
Tolonglah saya...
:(Tolong ea?

mImAmI said...

Kak Ain,

Saya dah masukkan duit online petang semalam.

Kak Ain suruh pihak pengurusan Kak Ain reply emel saya ye..
(afrcutez@hotmail.com)

nurin said...

kak ain,saya tak faham la!pakej-pakej ni jual kat kedai atau kat laman web ni?macam best jer!

abby :) said...

wahh cpatnye habis..
bagus3

N.Izzah.R said...

salam kak ain saye nak pakej RM10 blom habis kan??? smpan untuk saya ya kak ain

whotherealmeLUVeaDi said...

salam Kak Ain..
meLUVe nak beli pakej RM30..

harap belum habis lagi ye..

nanti Kak Ain inform la saya
bila nak buat pembayaran ye!

D'Rimba said...

Macam-macam promosi hebat di sini..Sudilah lawat blog saya yang tidak seberapa ya saudari penulis yang hebat....

DJ Farahani said...

Alhamdulillah,

mungkin nanti Isnin sampai..Dah dapat dah emel tu..;)

. SahabatAlien . said...

salam,
kak ain , aina nk pakej rm30 eh ?
simpankn taw .

aina x tnya ayh lgi :DD

kalu ayah bgi beli, hntar 8.5.09 bleh x ? ((:

hari t0h birthday saya :DD

Nadhirah said...

salam kak ain =)..
saya juz beli lencana je..
tyme skool holiday baru saya kasik duit~ heheh
harap akak dah baca tempahan trsebut kat emel kedaipink@gmail tuh erhk?
k salam..

asyiqin@ikin said...

kak ain...kak ain dapat x emel mak saya yang kesilapan alamat tuh.....
plezzz lah kak ain...

syiqin tkt kalau trslap alamat....
plezz lah kak ain...
hope kak ain baca sebelum hari penghantaran iaitu esk ...

plezz yerk kak ain...

mak syiqin slp tls alamat....
nk cpat ....
mak syiqin tuh mmg slalu tlh cpat tpi x cek blik...hehe...
plezz yerk kak ain cek smule...

tazia said...

assalamualaikum kak ain:)
kalau saya beli buku-buku kak ain melalui rumah pink,b9oleh ke kak ain post buku tu ke Brunei Darussalam? sebab saye tinggal kat Brunei..

Fadhilah Rozley said...

kak ain!!

minta tolong sgt simpankan satu pakej RM30 tu..
saya baru balik dari johor nie..
tak sempat nak bank-in kan duit..
saya minta jasa baik kak ain..
terima kasih sangat-sangat!!!

AinMaisarah said...

Tazia

Buat tempahan dulu, nanti KAk AIn minta pengurus KAk Ain uruskan pembelian Tazia, special sikit untuk orang Brunei.

Mungkin kena tambah sedikit dari harga tempahan.

Fadhilah Rozley said...

salam kak ain..

saya sudah pon mmbuat pembayaran sebentar tadi..
saya mmbuat pmbayaran melalui maybank2u..
tetapi saya tak boleh emailkan bukti tersebut ke email kedaipink..
jadi saya emailkan ke email kak ain sendiri..
harap tidak menyusahkan kak ain..
saya mintak maaf banyak2!!

asyiqin@ikin said...
This comment has been removed by the author.
asyiqin@ikin said...
This comment has been removed by the author.
Hana_Fadz said...

kak ain simpankan saye punya ...ermmm... pakej 30 ringgit ye!
hope kak ain simpaankann



nama:
Hasanah Najiihah binti Mokhsin
email: hana_25797@yahoo.com.my

Hana_Fadz said...

kak ain... arie tu sye ade buat tempahan la yg kedai pink yg lama tu kan...saye cancel...saye beli on9 yg kedai pink ainmaisarah yg baru bleh ke?? ermm... bleh ye! hehehhe so kak ain cancel kan lah ...saye beli yg baru tu tau! kak ain dapat free novel comel ke klu beli buku2 ainmaisarah contohnye aku mahu buli ade x coz mak kata banyak sgt klu beli novel comel skali??

Hana_Fadz said...

kak ain klu kak ain poskan bleh pos profile 6ixth sense skli x ...x kan saye nak beli lagi kowt...bleh ye!

tazia said...

haha:D special erk? haha. berape tempahannye kak ain? susahlah kat brunei,buku kak ain tak update lagi..haishh..kawan2 nak beli pun kdng2 store tu tak juall,,susahnye..syukur alhamdullilah lah nasib kak ain ade website:D :) hehe

Aqilah said...

kak Ain aqilah dah bayar dah.. :) nanti cek lah kat emel ... :D

AinMaisarah said...

Tazia,

Collect la duit dari kawan-kawan, Kak Ain hantar banyak-banyak mungkin murah.

Tadi Kak Ain ke pejabat pos, jika satu kotak 1 kilo RM45 menggunakan pos laju.

Jika guna air parcel = RM25,

AinMaisarah said...

Salam Hana Fadz,

Nanti Kak Ain poskan profil 6ixth Sense bersama pakej BSB yang dibeli. Tapi novelcomel Ops Pikat di Aidilfitri sudah habis stok. Bila sudah siap dicetak, Kak Ain akan hantarkannya secara berasingan ya!

Salam Aqilah,

Nanti Kak Ain suruh Cik Abang cek rekod pembayaran. Kak Ain hanya bertugas tandatangan dan tulis nota untuk pembaca sahaja. Terima kasih ya Aqilah kerana sudah buat bayaran!

Salam Sayang,
AinMaisarah

asyiqin@ikin said...

kak ain....

bila buku tuh sampai kalau penghantaran tuh....dibuat pada hari ini???

syiqin x sabar r....nk baca buku kak ain...bila buku tuh samapi kalau buat penghantaran hari ini???
hope kak ain bls....

Nadhirah said...

Salam kak Ain,

Saya dah tukar,,
Saya ada beli Pakej 10 dan lencana SB 2..
macam mana kalau saya nak tambah buku majalah BSB?

Kena buat balik ke??

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain,

Alhamdulillah,buku tersebut telah sampai ke rumah Farah . Terima kasih Kak Ain ! :D

Kak Ain ,

Kak Ain bagi free satu yaa buku novelcomel ? Kalau bagi free , thanks sekali lagi Kak Ain !

Farah dapat hari ni . Bila balik sekolah , terus tengok atas meja . Teruja betul bila tengok satu pembalut hadiah yang dibalut oleh Kak Ain .

Kak Ain , jangan segan-segan nak datang blog Farah . ;)

http://jomhebohblog.blogspot.com/

tazia said...

assalamualaikum kak ain:D haha.panggil je lah aizat..saye cubee k?:) hehe skunk ni tengah dalm urusan:D:D hehe..mungkin aizat ambik yang air parcel tu..tak tahu lah:) kene tnyee ayah dulu:D:D k? hehe.

asyiqin@ikin said...

kak ain ...alhamdullilah buku dah sampai....
ha kak ain hutang novel comel yg syiqin!!!!!
NOVEL COMEL THE TOILETBABES!!!!!!

kak ain.....syiqin nk tanya ni....asal NOVEL COMEL KISAH SILAM WILMA tu....
muka surat 2,3,6,7,26,27,30 dan 31 tak de???kosong????

kalau kak ain tau sebab die....kalau boleh kak ain hantar r buku NOVEL COMEL KISAH SILAM WILMA yg baru.....
sekali yg NOVEL COMEL THE TOILETBABES...hehehe...kalau boleh r....saja jer main2 nie....
syiqin ckp kalau bleh k????

AinMaisarah said...

Salam Syiqin,

Eh? Memang mukasurat tersebut kosong dalam novelcomel Kisah Silam Wilma ya?

Baiklah, tak mengapa. Kak Ain akan hantar semula novelcomel yang baru bersama novelcomel The Toiletbabes yang sememangnya sedang berada di kilang cetak sekarang ini.

Kak Ain minta maaf pada Syiqin atas kesilapan tersebut. Harapnya dapat bersabar menunggu kiriman semula dua novelcomel itu ya!

Terima kasih kerana membeli terus dari AinMaisarah.

Salam Sayang,
AinMaisarah

asyiqin@ikin said...

o..k...kak ain....terima kasih!!!!!!

Hana_Fadz said...

kak ain, mak saye dah masukkan duitnye n saye pun dah anta email kat email yg kak ain berikan....
heheheh...dan dh terima email dari pengurus kak ain...
kak ain pos buku2 tu samada hari isnin or khamis kan??///
ok lah saye akan tunggu kedatangan buku2 itu di rumah saye! hahhahaha

idayah said...

Salam ,

Kak Ain , pakej RM30 ringgit tu masih ada lagi ?

~Ana Farhana~ said...

Salam Kak Ain,

ayah saya tak bagilah guna pos laju,

huhuhu:(