02 May 2009

Sekolah Sri Bangsar Sudah Boleh Dilayari

Salam semua,

Kak Ain dah cuba masuk pagi tadi. Semuanya berjalan lancar.

Mari kita semua masuk sekolah ini walaupun hari cuti, kantin Sekolah Sri Bangsar masih dibuka setiap hari siang dan malam. Hehehe


Jangan lupa juga, Kedai Pink AinMaisarah juga sudah dibuka. Sesiapa yang pernah membuat tempahan dari bulan Feb 2009 hingga April 2009, sila buat tempahan sekali lagi.

Untuk ke Kedai Pink AinMaisarah. Sila KLIK >>SINI<<

Wasalam
AinMaisarah

30 comments:

abby :) said...

abby da bli bku tu da..
isnin ni mama bayar..
bestnye da bole datg skola balik!

abby :) said...

abby org 1st comment woohooo!

MeZ said...

kenapa kena buat tempahan sekali lagi??

MeZ said...

MeZ baru tempah semalam...

MeZ said...

Kak Ain...
masih tak boleh la musuk skolah sri bangsar tu..

MeZ said...

nape erk??

...AinAishah... said...

Ain Maisarah

Ain >> Mata

Maisarah >> Ketenangan, nyaman, kemakmuran, kekayaan

AinMaisarah said...

Mez,

Tak perlu buat sekali lagi.
Pengumuman Kak Ain adalah untuk mereka yang pernah buat tempahan bulan lepas.

MeZ said...

ooooo
Macam tu..
:D

MeZ said...

kak ain Laman web sri bangsar masih tak boleh akses masuk...

Ayuni said...

Saya still x boleh masuk la....

...AinAishah... said...

kak Ain... nape BSB x leh bukak?

mImAmI said...

Saya pun still tak dapat akses lah Kak Ain.

alyiafarzana said...

Saya pun tidak boleh buka laman web BSB itu kak Ain.....

ZieZie said...

sy pun x boleh akses masuklah...da try banyak kali da..macam mana ni??

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain ,

Yay ! Farah dah tempah daripada Kak Ain !

Ayah Farah beli guna Maybank ! ;)

Terima kasih ayah !

Adlina said...

Kak Ain tak boleh masuk SSB lagi laa

DJ Farahani said...

Salam semua ,

Kenapa kamu semua tak boleh masuk ?

Saya boleh .

asyiqin@ikin said...

kenapa kamu semua x boleh masuk??saya punya belh msuk SSb...

kak ain...
kalau buat pembayaran melalui mesin ATM pun kene hantar emel jugakker kat kedaipink@gmail.com tuh???
kalau bank in pun kena hantar emel juga ker??


hope kak ain bls cpat sebab syiqin nak bank in uh sama ada hari nie atau esk ....
ntah lah bile...
hope kak ain cpt bls...

salam sayang,
asyiqin

AinMaisarah said...

Salam Ikin,

Kalau masuk guna ATM pun kena bagitahu juga, jika tidak bagaimana Kak Ain nak tahu Ikin dah bayar.

Cuma beritahu :

1) Jumlah yang dimasukkan.
2) Masa yang dimasukkan.
3) Tarikh di masukkan.

3 maklumat ini sahaja.

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain ,

Err...

Kak Ain , Kak Ain dah dapat emel yang saya dah hantar tu ?

Saya confius sebab takut pakej tu dah habis.=(

DoRaEmOn said...

kak ain,,,

still x leh masuk la..
laman web bsb tur..

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

kak ain..
kdang2 leh masuk website SBS tu..
kdang x bole..
tp kbnyakan nye,, x bole!

+AIDA+ said...

kak ain,saya tak bleh masuklah ssb...rindunye...hrp pekerja2 yg bertanggungjawab untuk memperbaikinya betul2 siapkan...

ain said...

kak ain...
npe x leh masuk nie...

Nadinda said...

Kak Ain,
kalau dah tempah tu macam mana nak bayar???
Pastu, Buku tu dihantar ke rumah ke???

~Ana Farhana~ said...

yeyeyeyeyeyeyeyeye!!

Syaza K said...

kak ain knp takleh masuk ni??

ctaisyah said...

Kak Ain,sy xleh masuk...

wirdina said...

sayapun xleh masuk huhuhuhu