01 May 2009

Laman Web Buletin Sri Bangsar Masih Dibaiki

Salam semua,

Dukacita Kak Ain maklumkan, laman web Buletin Sri Bangsar masih dibaiki.

Kenapalah bahagian teknikal tak beritahu Kak Ain? Harap bersabar. Kak Ain akan buat pengumuman jika semua sudah beres.

Wasalam
AinMaisarah

12 comments:

alyiafarzana said...

Ok kak Ain.No problem.Tapikan kak Ain bila rasanya akan siap?Patutlah saya pergi macam ada rosak-rosak sedikit.

+AIDA+ said...

patutlah...saya nak bkk takleh...kak ain,ckplah dgn orang teknikal tu suruh cpt ckit...saya tak banyak masa nak berinternet...

Hidayah said...

Kak Ain,nak tanya ni,
ada tak cara lain nak bayar duit selain daripada wang pos,maybank and lain-lainlah?maksud saya bayar guna duit letak dalam sampul terus pos.boleh ke macam tu?harap boleh ye kak ain.barulah bapak saya kasi kalau cam tu..

mImAmI said...

Nasib baik..
Saya ingatkan internet connection saya ada problem..

p/s:reply emel saya ye..!

AinMaisarah said...

Salam semua,

Kak Ain rasa esok pagi siaplah tu.

Hidayah,

Jika masuk duit dalam sampul surat boleh, tetapi jika kena cilok dengan posmen, Kak Ain tak jamin.

Nanti duit hilang sebelum sampai ke tangan Kak Ain.

Hidayah said...

oh,..
susahla macam tu..
bukannya selalu dapat pergi pejabat pos pun,...
hmm,apapun kak ain tolong simpankan pakej 30 boleh? tolong ya..

Hidayah said...

hmm,tak jadila beli pakej 30,..
saya mungkin beli novel comel je,..
btw,bila bsb keluar ye'?

aida nursheila said...

saya sedia menanti :D

~fAtihAh oRy~ said...

Patutla lambat bila pegi sana...
igtkan tenet saye yg problem ;)

Adlina said...

Kak Ain,tak pulih lagi la...Suruhlah cepat sikit...Hadeh hadeh bosan nyerr!!!

sarah said...

ok kak ain "NO PROBLEM" pasal semua ni sarah boleh je sabar...
tapi sarah nak tanyer sikit...harap kak ain tak lama sangat nak baiki...
huhuhu......
nak baiki tak lame kan?????
kalau lama tak apelah, tapi ntah-ntah banyak msg sebab dah lama tak bukak mase ok dah lame tak bukak...


salam sayang
maisarah ibrahim

berrydoll_pis said...

padan la sye bkk x boleh..ingat kan laptop saye yg rosak. saye hrp laman web tu d baiki sepenuhnye.. :)....and sye harp cpat siap.!! ;)