13 May 2009

Penangguhan Penghantaran Pesanan Buku

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Selamat hari Khamis. Hari ini jadual Kak Ain sangat padat. Pukul 10.00 pagi sudah ada temujanji dengan pihak bank bagi urusan pembelian rumah. 

Pukul 2.30 petang pula ada mesyuarat sesi memerah idea bersama PTS Millennia dan dua penulis hebat iaitu Kak Lily Haslina Nasir & Kak Rose Harissa.

Oleh kerana itu, dukacita Kak Ain maklumkan bahawa penghantaran buku kepada para pembeli yang dijadualkan dibuat hari ini terpaksa ditunda ke hari Jumaat. InsyaAllah buku pembeli semua akan sampai ke pintu rumah pada hari Sabtu.

Harap maklum ya! 

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Penjualan buku di Kedai Pink AinMaisarah akan terus dibuka. Boleh buat pesanan di sana ya!  

8 comments:

Lily Haslina Nasir said...

Salam Ain!
Kak Lily memang teruja nak jumpa Ain...
Sudah jam 12 masih tidak tidur ya?

MeZ said...

Mesti letihkan Kak Ain..
Padat sungguh aktiviti kak Ain hari ini..

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain...


Mesti penat yea Kak Ain?
Memang betul kata Mez.Pada sungguh aktivit Kak Ain...Farah kasihan tengok Kak Ain..:(

aida nursheila said...

teruja :DD

Hana_Fadz said...

fuh!! selamat buku saya udeh sampai kat umah dh lama...nasib baik bkn untu arie khamis niyh...hhahhaha... hope kak ain rehat banyak2 ye! hilangkan pewnat tu>>>

Shasha~Acha said...

kak ain, buku saya dah antar?
tak sabr ni....

~Ana Farhana~ said...

Kak Ain Mesti letihkan.....

einsya said...

salam kak ain .

saya ade buat psanan buku and udah buat byran .

agaknya bile buku2 tuh akan sampai ya ??