29 April 2009

Jualan Online Akan Di Buka Pada Hari Khamis 30 April

Assalamualaikum,

Kak Ain telah mendapat info ini daripada pihak pengurusan AinMaisarah. Kedai PINK AinMaisarah yang menjual semua buku, lencana dan Novel Comel akan dibuka pada hari Khamis, iaitu esok jam 5.00 petang.


Terdapat Novel Comel yang terbaru yang tiada di pasaran, tetapi hanya boleh dibeli melalui Kedai PINK AinMaisarah.

Harap maklum,
AinMaisarah

Ps: Ini info terbaru, pihak pengurusan masih tergodek-godek menyiapkan laman web Kedai Pink AinMaisarah. InshaAllah siap juga hari ini. Mungkin malam nanti.

Kak Ain akan buat pengumuman mengenainya malam ini.

28 comments:

nurulbalqis said...

Ada yaa Kak Ain?
Nanti Balqis nak beli juga laa..
Tak sangka pula ada yang lain selain tiga yang baru tu..

AinMaisarah said...

Balqis,

Kak Ain maksudkan 3 yang baru tu. :-)

Alaa mana ada masa nak buat Novel Comel lagi. Tuan pengurus dah suruh start untuk novel baru :

BSB : Perang Rumah Sukan.

nurulbalqis said...

Hehehehe..
Ye ke? Balqis ingatkan ada yang terbaru lagi =D
Waahh, tak sabar nak tunggu BSB yang terbaru..
Kuat semangat tau Kak Ain!!

Owh ya, BSB ; Kini Berwajah Baru tu memang best sangat!! Enjoy baca ;)

aLyaLya =] said...

Assalamualaikum, Kak Ain.

Alaa... Khamis ni Alya tak boleh onlinelah! Sampaii hari Sabtu. Pergi lawatan ke Melaka-KL. Adoyaii....

Kak Ain, tolong simpankan satu pakej RM30 untuk Alya ek? Pleaseeeeee =)

Nama: Alya Rohaizan.
Emel: alyachan.97@gmail.com
Salam,
Alya.
P/s- Tolong yekk!

Fadhilah Rozley said...

salam kak ain..

tlong simpan kan untuk dila pakej RM30 tau..
bila daa buka jualan online..
dila terus isi borang tau..
tapi hari jumaat hingga ahad,dila tak ada di rumah..
dila balik johor..
tapi jangan risau..
kat umah dila tetap ada orang tau!!

thanks yea kak ain~~~

star dazzle said...

yeh nak lah lencana and novel comel.

asyiqin@ikin said...

yey kak ain....yey kak ain...
x sabar nak beli...
kak ain jangan lupa smpn satu untk syiqin yerk!!!????
yg pakej 30 inggit tuh....

kak ain yek???
nama:Nurul Asyiqin Syaza bt Suhaimi
emel:asyiqinsyaza@yahoo.com
Tolong yek Kak Ani!!!

Hana_Fadz said...

ala...kak ain napew balas awl sgt??? baru nak tnye alahai... x pelah...kak ain, nie kakak saye tanye...dapat x buku ops pikat di aidilfitri sbb kakak beli buku REMAJA@PTSONE2008 kat i~fest ari tu..
kak ain simpankan sayew tau... pakej 30 ringgit...kak ain klu saye nak beli skli ngn buku2 ainmaisarah yg laen dalam satu masa leh?? or kene asing2??



Nama: Hasanah Najiihah Mokhsin
Emel: hana_25797@yahoo.com.my

mImAmI said...

Kak Ain..
Saya nak tempah dululah..
Saya nak Pakej RM30!!
Emel:afrcutez@hotmail.com
Nama:Nurafrina Amirah

p/s:Jangan lupakan Impiana 3 juga ye..

MeZ said...

Yeah!!! happynye...

MeZ pon Nak Beli kak ain....
PAKEJ RM30 tau kak ain...
simpan untuk MeZ ye...
ni Maklumat MeZ

Nama: Mas Erni Zatty Binti Mazlan
Email: sakura_blackbutterfly@yahoo.co.uk

~fAtihAh oRy~ said...

Okies! ;)

DJ Farahani said...

Wahh!

Tak sabar nak beli!Erm,kena kumpul duit lagilah agaknya.Kak Ain,boleh saya beli di kemudian hari?=(

DJ Farahani said...

Saya nak pakej RM 20 ringgit!=D

Itupun yang mampu.ISk..

DJ Farahani said...

emel-farahanie_99@yahoo.com
nama-Nur Farahani

(Ops!Nanti Farah minta kebenaran daripada ibubapa Farah dahulu.=D)

CiQaH said...

Assalammualaikum...

Kak Ain, tolong simpankan untuk saya 1 set.

Haritu, saya dah isi borang tapi tak dapat email dari kak ain.

Nama : Nor Syafiqah Bt. Rosli
Email : norsyfqh@gmail.com

Tolong ye!! Dah lama saya nak beli novel comel nie...

wn'a said...

cmne nie???da pkul 5 da...
cmne nk beli???x tau la...x fhm...

Hana_Fadz said...

kak ain nie dah pkul bapew.. x pe...saye akan tunggu ehhehe....
malam nie ye! ok sye tunggu tau...

farhanis said...

salam..kak ain,saya nak beli pakej rm20 dengan BSB : kini berwajah baru erk..nanti kak ain emelkan la segala butir n kos keseluruhannya..saya nantikan emel daripada kak ain..sekian..

nama : nurul hanis binti malek
emel : are_nies03@yahoo.com.my

star dazzle said...

kak,nape tak boleh masuk buletin sri bangsar

asyiqin@ikin said...

kak ain naper x de agi BSB kat kedai pink tu?????
kata mlm smlm....x der pon...x cap lagi yerk???x per syiqin tunggu....
tpi cpat ckit bab dlm poket syiqin nie duit da bnyk da duk mengumpul nie...he2...

cpat sikit yek kak ain....

salam sayang,
asyiqin

asyiqin@ikin said...

dan lagi stu nk msuk lamn web buletin sti bangsar nape x leh yerk???
syiqin dah dua kali da msuk tpi x bleh....

MeZ said...

Malam n ke....
hehehe
MeZ punya risau sebab takut dah habis buku tu..
x pe MeZ tunggu...

Kak ain nape sekolah sri bangsar tak blh masuk??

adsha said...

salaam kak in.
nak pakej rm30 tu okay ?
thx vewy much !

NaNa_LiAnA said...

kak ain, sy nak pakej RM30 tu!
tapi knapa tak ada pun lagi jualan online tu?

aafifah said...

salam kak ain.

saya nak temoah pakej rm30 satu.

*aafifah bt mohamad
*aafifahmohamad@yahoo.com

thanks,
aafifah

BdaK*iLysdm said...

sy nk pakej rm30..!!!
nma-salsabila bt mohd ibrahim
email-bpeace_gurl@yahoo.com

Mia said...

Kak ain mana novel comel <_>

Mia said...

Kak ain adakah buku novel seperti aku mahu superbibik ,aku mahu popular akan ditukarkan kepada edisi kemas kini atau pun blink book sdn bhd? Kak ain tolong replay secepat mungkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.