02 February 2009

Cuba Teka: AinMaisarah Menulis di.....

Assalamualaikum dan salam sejahtera... hyeeeeeei,

Hari ini AinMaisarah menulis lagi.


Yup. Kerja AinMaisarah memang menulis lagi dan lagi. 

Hmmm... entah bila nak berhenti.

(Cik Abang sila baca luahan hatiku ini)

Oleh kerana sekarang AinMaisarah boikot STARBUCKS punya kopi,

AinMaisarah perlu bertukar lokasi.

Hari ini AinMaisarah menulis di sini.


Menjamu mata dengan pemandangan ini.


Bila mata pedih, sesekali AinMaisarah rehatkan diri.

Memerhati pokok menjalar yang cantik ini.



Sesekali AinMaisarah cek bateri. 

Ohoo... okey. Ada tiga jam lagi.

AinMaisarah nak main teka-teki,

Tahukah pembaca di mana AinMaisarah ketika ini?

Salam Sayang,
AinMaisarah

41 comments:

Hidayah said...

Yay!Saya pengomen pertama!Saya x baca post ni lagi.Gara2 nak cepat.hehe.

Hidayah said...

ok,dah baca,..
erm,tak tahulah kat mana.
Kat mana ye?
oh ya,apa projek BESAR 2009??

farah daN!a said...

hye akak.....hurm farah x tau ler tmpat tu kat aner...rase2 skitar KLCC erk...

farah daN!a said...

farah sme gk ngan hidayah ...ape projek besar 2009...?

Puteri Sagi said...

Hye Kak Ain...saya x tahu le kat mane??n same ngan Hidayah dan Farah,ape projek besar 2009 erk??

marjan said...

assalamualaikum kak ain

marjan x tau lah kak ain kat maner
aper kater kak ain wat pertandingan? saper yg tau tempat tuh die dpt adiah?ok x cadangan marjan nih?marjan rase kat kl tp x tau tmpt tuh kat maner lah

♥.fAr_tEeN.96.♥ said...

Kak Ain... Macam tau je tempat tu kat mane... Tempat tu kat Putrajaya ke?? Yang ada byk bunga-bunga tu! Siap boleh beli lagi... Hari tu, saya dah pernah pergi tapi tak ingatlah nama apa tempat tu... Mak saya ada beli pokok kat situ... Huhu... Entah betol ke tidak dekat Putrajaya ni... Hihii

♥ FaRiSaH AdRiAnA ♥ said...

Hurmm..sya pon x tahu kat aner..tapi agk2 kat sekitar KLCC kowt..hehe...
Hurmm..kak Ain buat citer aper tuh??

star dazzle said...

saya pun rasa kat skitar klcc,saya pun nak tanya,apa projek terbesar 2009?

Shasha said...

hehe, saya tahu,
tmpt tu kt Tmn KLCC kn?

kak ain, saya pun ada soalan mcm mereka yg lain - apa projek besar 2009 tu? ^^

Yun-yun said...

SAya dah tahu dah kak AIn kat mane . KAk Ain kat KLCC park. Heee. ..

♥J-A-S♥ said...

Salam Kak Ain..
Jas tahu apa Projek Besar 2009..
Kalau nak tahu,beli lah Aku Mahu Ke New York..
Hehehheh =D
Kalau tak silap Jas pada muka surat belakng-belakang tu:Ain Maisarah Berkongsi Cerita, ada tercatat Projek Besar 2009..
Sila baca ya..
Betul Kak Ain ???

f@ original said...

xtau lah mne tmpat tuh..
tp cantik..
byk tumbuhan hijau..
jwpan saye: ntahla.. mybe skitar KLCC

eyrah said...

x tau la kt mane......heeem....ape pon x sabar nk bace buku kak ain yg seterusnya.....sy doa kan kak ain terus berjaya.....

cayok!cayok!kak ain....

khadijah said...

Saya tak tahulah.Apa-apapun,cantik tempat tu!

Anis Hamizah said...

Salam..
Saya rase dekat2 ngan KLCC kot..

♥.fAr_tEeN.96.♥ said...

aa...... silap!
hehehe... sekitar klcc kan, kak aiN?
tak nampak plak gambar klcc sket tuh! tapi tempat tu 'macam' tempat yang saya bagitahu tu, at Putrajaya... SILAPP!!!!!! Malu kejap... hahak

amie said...

Kat KLCC.I penah buat birthday party kat situ.

+AIDA+ said...

saya rasakan kak ain maisarah kat tmn klcc or sblah2 klcc...saya pun nak tanye,projek besar apa?

Batrisyia said...

Salam kak ain..

saya rasa2 tempat tu kat taman KLCC kot...=D

Sara said...

Hah, tu dekat Taman Rakyat KLCC kan kan? :P hagaga

az said...

projek besar itu pasal pwtc,nak tau lebih lanjut belilah buku aku mahu ke new york


nampak sangat kak ain tulis berdekatan dengan klcc

Nur AeLiEyAE said...

TAMAN KLCC!!!!!!!!!!!!

hakhakhak..

da dpt bli AMKNY SETBOX da..

PiNkY MiNkY | alisa said...

Salam Kak Ain,

Kak Ain selalu edit gambar kat mana ya?

#Farah Hanum said...

Salam kak aimaisarah yang comei!!!
Yang kak ain bersantai tu..macam kat sekitar kawasan KLCC...ok kak ain rasanya betul sebab nampak KLCC tu...ngeeeee:)

wassallam
farah hanum.

Mizz Breezy NV said...

urmmm...
asenye kt KLCC....

siti fatimah said...

assalamualaikum kak ain

saya rasa kan kak ain kat dekat2 KLCC
hehehe

asyiqin@ikin said...

kak ain tengah tulis bku aku mahu bergaye ker 2?bile buku tuh nk siap kak ain?

asyiqin@ikin said...

kak ain kalau da siap ckap yek...asyiqin k tau r....

Amalien Aisyah said...

hai kak. cntkla tmpt tu. milynn nk cdgkan 1 tjk. 'Aku Mahu Cantik Jelita...' ok x? bkn apa... klu blh kakain selitkan skit nasihat n panduan utk cntk. bg skali kata2 semangat. knp saya cdgkn cmni?

sbb..
1.saya xputih n saya nk putih.
2.saya xde admire n nk ada admire.
3.kwn saya slalu kna puji cntk n saya pun nk d puji cntk.
4.saya cemburu bila kwn2 yg cntk dpt perhatian lbh.
5.saya x yakin n nk motivasi utk keyakinan dri.
6.saya nk panduan utk cntk.

tu je la yg saya nk tls. slm syg... huhu!x0x0

Ayuni said...

Kak Ain, kenpa dah lama tak masukkan entri baru.Setiap kali,balik sekolah je terus bukak laptop tapi takde anything new. Harap Kak Ain dengar rayuan saya.

Mizz Breezy NV said...

Kak Ain,harapnye Kak Ain pnye upcoming books lbih gempak drpd byase=)

\\W// said...

kak ain,naper lamer x tulis blog

♥ FaRiSaH AdRiAnA ♥ said...

Kak Ain.....kenaper Kak Ain da lamer x tulis en3 bawuh???Cakyt keerr???Klu ckt...ckt apew??Da Jumper doktor lom???heheheHoPe Kak Ain bley tulis mnyk2 lagi...ehhh???
Lagi satuh....Kak Ain x g lagi blog sayer..!!hehe...
Penat da sayer posing ngan buku Kak Ainn..herhe...
http://eisya-pinkgurlz.blogspot.com


Salam Mengharap...
FaRiSaH

♥ FaRiSaH AdRiAnA ♥ said...

Kak Ain.....kenaper Kak Ain da lamer x tulis en3 bawuh???Cakyt keerr???Klu ckt...ckt apew??Da Jumper doktor lom???heheheHoPe Kak Ain bley tulis mnyk2 lagi...ehhh???
Lagi satuh....Kak Ain x g lagi blog sayer..!!hehe...
Penat da sayer posing ngan buku Kak Ainn..herhe...
http://eisya-pinkgurlz.blogspot.com


Salam Mengharap...
FaRiSaH

star dazzle said...

kakak ainmaisarah, knapa lama x tulis blog?

izzati said...

rasa-rasanye izzati tahu kat mana tu..

kat taman rekreasi KLCC kut...

hehehe

muhammad shaufiq said...

hiii,
leh knal, buzy menulis nampak.

e y n a said...

For sure di Taman Klcc :)
Kenal sgt tempat tu, mwehehe.
Btw, I didnt buy the 'Aku Mahu Ke New York' boxsets tu lagi lah
I will buy later, kedai buku popular pun seems like still ade lagi boxsets buku tu.
Heh, keep in touch yee!

siti fatimah said...

saya rasa kat park KLCC
yang dekat kolam KLCC

zuwεεи.cαmεliα said...

hye kk ain...ni mestilah kt klcc park!