11 February 2009

AinMaisarah Sibuk Menulis, Menulis & Menulis!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Terima kasih Kak Ain ucapkan kerana setia menjenguk ke sini. Kak Ain sebenarnya sedang menjalani hari-hari yang sangat stress. Kepala juga berasap-asap!


Mengapa kepala Kak Ain berasap? 

Kalau nak tahu, sebagai penulis... hanya satu perkara yang membuatkan kepala berasap dan hati gundah gulana. Apabila sahaja tarikh menghantar manuskrip makin dekat. Makin menghampiri. Makin menjelang tiba. Aduh! Rasa nak sakit jantung pun ada!

Kepada semua pembaca, tolong doakan kepala AinMaisarah dapat bertahan menghadapi segala stress ini ya!

Salam Sayang,
AinMaisarah

20 comments:

nurulbalqis said...

Alamak !!
Ada hantu tak berkepala laa..
Heheheheh..

Patutlah Kak Ain dah lama tak update post...
Ingatkan kenapa...
:DD

oReyLeu said...

good luck kak ain...
saya pulak stress pikir pasal test 2 hari lgi..
doakan saya ye kak ain..bagi lulus dengan cemerlang...

saya akan doakan kak ain jugak..hee..
wassalam=PP

ayunidiyana said...

Saya akan sentiasa doakan Kak Ain untuk menyiapkan buku. Saya pun berasap kepala bila cikgu letak countdown untuk UPSR and JSLA.\
Kalau nak tahu apa itu JSLA , datang blog saya.

-fatin- said...

kak ain ,
gud luck dlm penulisan kak ain..
semoga idea kak ain terus melimpah..
fatin pun stress gak sebab ada ujian intervensi minggu depan..
ye lah , nak pmr lah katakan..
=D

moslem gurl said...

ok..kak ain..
gud luk

star dazzle said...

kesian kak ain,saya doakan kak ain tak stress and kak ain doakan saya dapat 5 a dalam upsr,takutlah!!!!

Shasha said...

semoga berjaya kak ain!
chaiyok! :D

QyRa!! said...

keCian kaK aiN kyte neH!!!
u caN do iT!!cHayoK!!chayoK!!

fizzy_world98 said...

semoga kak ain dapat siapkan novel kak ain!!!chaiyok !!!

MeZ said...

good luck kak ain..
moga kak ain dapat habiskan penulisan kak ain dengan cepat, kak ain leh rilek, saya leh beli n baca =)

ainin sofiya said...

la..yeke?kak ain kenalah jaga kesihatan...=p
em..bile impiana 3 nak keluar?

jess said...

kak ain rilek la..
jangan tension2..
tak pe nanti saya beli karya kak ain..
kak ain senyum selalu supaya taj tension!!
all the best!

marjan said...

muda mudahan kak ain smpt siapkan novel yerk
n
please doakan marjan dpt 5A dlm upsr
n
doakan marjan dpt semua A dlm setiap mata pelajaran

tazia said...

best of luck during the presentation of your scripts;)
may it goes well and successfully attracting anyone who are judging on your works:) hehe!:) sokay lah kak ain,semoga kepala tu tak menggoreng lagi selepas penghantaran manuskrip tu:) hehe.kalau tak,berasap penuh minyaklahh brain kak ain nanti:P haha!

DJ Farahani said...

Wassup Kak Ain!


Heh!Patutlah dah lama tak menulis!Rupanya tengah Tension!


Heks!Kak Ain,betulke ada Cerpen untuk Raya n Puasa?
Kalau kak ain nak tau,saya jumper kat sini.:

http://pts-one.blogspot.com/


Salam Sayang,
DJ Farahani

DJ Farahani said...

Kak Ain!


Kalau nak serta cerpen tu,kena tulis pasal apa malumat peribadi?macam dulu kah?


Salam keliru
farahani

Batrisyia said...

Salam Kak Ain

Saya akan doakan Kak Ain supaya stress2 kak ain tu akan melesap dari kepala kak ain yg berasap-asap tu....=D

tp kak ain kene doakan saya dulu...doakan saya dpt 5A dlm UPSR tahun ni...

Wassalam,
Batrisyia

♥ FaRiSaH AdRiAnA ♥ said...

ala....ciannyew Kak Ain...Stress upenyew..igtkn apew..ptt lorh da lamer x update blogg....
Sayer pown agk stress gak ngan sekowla baru ny..!!
Kak Ain...nanti asya da x ley lorh bace kak ain nyew en3...coz sayer akan g maahad muar da...!!!
Saya akan pergi esowkk....
Mgkn ary ny ary terakhir saye on9 ym,ms n bloggingg...!!!Naseb bek Kak Ain tulis en3 tpt pasa masenyew...bley saya komen..huk3
Bye2 Kak Ain...
Assalamualaikum...


P/s:Takot gakz tgk gmbo tuh...x derk kepala.....
=Insyaallah...klu sayer da blk sayer akn tgk Kak Ainnyew blog kay!!

Salam terakhir sebelum pergi!!...hehe,
FaRiSaH

Nur AeLiEyAE said...

salam kak ain.. book fest. ble.. da lupe la.. hik3.. td ader nmpk tuk 2009 nye.. tp da lupe.. hik3..

Alia,
9.00 p.m.

ann said...

Salam

Chaiyok2 Ain....
Mesti tension je tengok nama Ann kat sini kan..
Saja jenguk nak tahu khabar...
Selamat menulis...