02 January 2009

Pembetulan Masa: AinMaisarah di Kuantan & Kerteh

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Di sini Kak Ain ingin membuat pengumuman tentang pembetulan masa sesi berjumpa pembaca di Kuantan dan Kerteh.

Kak Ain dan Kak Yayah akan berada di POPULAR Book Store Mesra Mall, Kerteh pada jam 1.00 - 2.00 petang.

Selepas itu, kami akan ke POPULAR Book Store Kuantan Mega Mallpada jam 5.00 - 6.00 petang.



Kak Ain mengajak para pembaca siri Aku Mahu dan Dear Yayah agar sama-sama datang ke dua lokasi tersebut. Bolehlah kita bersua muka, bertentang mata dan bermesra bersama =D

Esok Kak Ain sudah kunci jam loceng nak bangun pukul 5.30 pagi. Kak Ain akan bertolak dari rumah pukul 6.30 pagi, sebaik sahaja selesai solat Subuh. Harapnya perjalanan lancar menuju ke lokasi Kuantan dan kemudian Kerteh.

Doakan segalanya selamat ya!

Salam Sayang,
AinMaisarah

15 comments:

Halimatus Saadiah said...

Wah...semakin lewat yep...hermm..takpelah ek..Insya-Allah Ima dtg..dengan bas la..hehe..parents ima bg..tp kena pergi ngan abg ima..hehe..emm..bleh bagitau kak yayah tak tolong baca emel yang ima hantar??huhu..
mmg nk jumpa sgt kak ain dengan kak yayah...

misz qiqin said...

salam k.ain...
sy pengkmen ptama! yesss!
hihi...
hurmmm...jauhnyeeee k.ain ke kuantan & kerteh!
bile nak buat di ampang?? ampang kan dkt je kan...sy nak sgt jumpe k.ain ....hrp ptimbangkan dtg ampang kay...sy nak jumpe idola sy..... selalu bls-bls mail jerk!

plssssssssssss k.ain!

star dazzle said...

ok

Anonymous said...

hai kak ain..
saya dah hantar pesanan nak beli
AKMNY1&2 melalui shoppink.,
tapi kenapa tak dapat lagi emel blasan dari pihak kak ain..,
masuk ni da 3 kali saya hantar..
kak ain cakap 2-3 jam selepas isi borang akan dapat emel balasan..
hmm..,cam ne tu??
-emma

miera_nasako said...

bes sangat dpt juper ngan k.ain n k.yayah...laen kali dtg lh quantan lagik ekk...hope can see u again...

-iman- said...

Wow !
Smoge slamat cmpi yerk kak ain

sheralina -MCNAA- said...

salam...
bes dapat jupe korang tadik...
actually td temankan adik (amirah) & member (syikin) ke sana...
hope korang dapat lg byk idea untuk menulis...

p/s:teringin nak jadik penulis... tapi bakat takde... dpt kawan dgn novelis pun jadik arr kan...

Anonymous said...

best nyer semlm dpat jupe ngan kak ain n, kak yayah...syer nie syiqin yg kawan amirah tuh...beh nyer...harap- harap kak ain dtg lgik r kuantan..plezz r kak ain....kak ain nape kak ain x ltak pix yg kak ain amik tu ?gmbr syer ngan amirah ker ...thankz kak ain dtg kuantan..nanti kak ain dtg kuantan lgik yerk...


-asyiqin-

Anonymous said...

hye kak ain :)
nak tny sikit ,
macammane nak beli buku aku mahu ke new york ?
dkt mane bley jmpe ?
sbb sye dah try pgy mph , tak jumpe :(
sya nak sgt buku tuh :|

-amalia :)-

Anonymous said...

Amalia..Sayer raser ler kan...kat MPH buku da abesh kutt..bab awk lmbt sgt kot..Awk tau2 jerk ler kan..Buku Kak Ain..,of coz abesh copat!!hihihi....klu awk nk pon..!!
Awk order ler kat shoppink..
www.shoppimk.com

Salam..,
Anonymous

Zaimin said...

thanks kak ain! buku Impiana saya baru jerk sampai.. terima kasih!

Anonymous said...

Kak Ain...nape x balas emel saya?
-Iylia-

misz qiqin said...

k.ain... bile nak update???
sy rindu sgt nk bace cite k.ain... k.ain senyap nie k.ain demam keR???

Anonymous said...

Betul 2, misz qiqin.......

Kak Ain bile nak update blog, sumer dah rindu ngan Kak Ain ner.......

Miss......Kak Ain....

Nur Atirah said...

what??kak ain pegi kerteh?knp x
singgah kat dungun skali?bley ler
jumpa tirah..:(