02 January 2009

AinMaisarah di Kerteh dan Kuantan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Kak Ain ada satu pengumuman nak diwar-warkan kepada pembaca semua. InsyaAllah, esok Kak Ain dan Kak Yayah akan menemui para pembaca di dua tempat berikut:

1) Kuantan, Pahang
2) Kerteh, Terengganu

Klik pada gambar untuk melihat maklumat lokasi dan masa ya!


Kepada para pembaca di Kuantan dan Kerteh, marilah datang dan berjumpa kami berdua.

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Tolong doakan keselamatan pergi balik kami semua. (Cik Abang tak ikut... oh sedihnya!)

15 comments:

Anonymous said...

slm k.ain,
nampaknye shaikha tak berpeluang nak jumpe k.ain kat kuantan or terengganu..but no worries..insyallah my best friend ,najiah yg semenmangnye duduk kat kuantan akn tlg shaikha mengambil tandatangan kak ain maisarah..itu pon kalu die nak..okey lah ..sampai cni sahaja..wasslam..shaikha shuhada

Anonymous said...

lagi satu..shaikha hrp k.ain online ym selalu yeh..

-iman- said...

oh best nye kak ain !
nak pergi kuantan n terengganu.
tp mlgnye
iman x blek kuantan la !
kg iman kt ctu !
x dapat lah nak jumpe kak ain !
anyway,
success ya kak ain !
klu kak ain ad mse
lawat lah blog iman
http://iman-akirasan.blogspot.com

princess dark said...

kak ain saya nur najwa...haritu kak ain dtg kota damansara...saya ddk dkt situ jer...saya dpt tahu yg psl kak ain dtg kd keesokan harinya(sedih sgt!)..walaup0n saya dh dpt signature kak ain di buku aku mahu new york..........sya hrp kak ain dtg kota damansara lg...kali ni di mph the curve..itu hnya cdgn jer...tp hrp kak ain pertimbanhkan...and aku mahu new york mmg best!!ksian the wannababes...sya nk tnya mana kak ain dpt nama the wannababes??dan idea utk mnulis ttg group popular.and maa kak ain dpt ide utk mnuls

Anonymous said...

saya doakan kak ain akan selamat pergi dan pulang.. Saya amat berharap dapat ketemu sama kak ain.. tapi mungkin jododh x sampai lagi.. he..he..he.. ok, asalamualaikum

aLya cHan ? said...

Kak Ain .
Pleaselah lps ni turun Sg Petani, Kedah. Nak jumpa Kak Ain !

Batrisyia said...

Salam Kak Ain...

Saya pasti akan doakan Kak Ain selamat dlm perjalanan Kak Ain....=D

Hidayah said...

Kak Ain,..
Bila nak pergi Ipoh,Perak pulak?Teringin nak jumpa Kak Ain,..
Yerla,Ipoh tak popular. :(
Datanglah ye Kak Ain.Dekat Jusco.Ala,mesti Kak Ain pernah pergi.Hehe

FaRiSaH said...

Hyee kak Ain...sayer skrg tgh gembira sgt2 sbb sayer da beli da buku Aku Mahu Ke New York n buku IMPIANA 1(buku IMPIANA 2 saya da beli duluh kat PERINTIS tapi..IMPIANA 1 x der..bab tuh ler sayer beli IMPIANA2 dulu...) smlm kat Popular Bookstore Batu PAhat Mall(kak ain prnh pergi x??)eemm..lagi satuh...Kak Ain nak pergi Kuantan??
Kuantan tuh..kmpg sayer..tapi sayer x blk kmpg pon sbb kan da nak dkt sklh..:)eemmm..but sedara saya ader kat saner...!!Saya da suruh dye g saner n mntkkan satu tndtgn KAk Ain...Saya mntk sgt2 kat Kak Ain agr Kak Ain pergi BAtu Pahat..Kak Ain buat promotion kat Batu Pahat MaLL...PLZZ..sgt2 okay ler...da byk sangat sayer membebel niy..Bye2 Kak Ain...:)


With love,
FARISAH...=)

Anonymous said...

Kak Ain boleh x saya nak comment sikit??okay..saya dan kakak saya da baca semua buku kak ain..da kami bersependapat yang dlm penulisan kak ain..ader byk pengulangan...saya harap kak ain dapat mengurangkan sikit pengulangan tuh okay..!!

ninaaleya , said...

hello kak ainn . kak ain , knp buku "aku mahu ke new york" bayk page kosong ?? susah nk bace kk ainn . hmph . byk sgt page kosongg . ): tapee lah . bye kk ain .

fatimah said...

kak ain...bila nak datang Kedah??
taula Kedah tak berapa besh pown..
=(((

nurul said...

SALAM KAK AIN...

wah, wah... makin seronoklah peminat-peminat kak ain.... iyelah, makin ramai yg dapat berjumpa dengan kak ain yang cute-miut ni...

kak ain, apa plan kak ain yang seterusnya? rasa tak sabar-sabar pula saya nak mengetahuinya...

emm... kak ain, saya tertunggu-tunggu buku Impiana 3 berada di pasaran... tak sabar rasanya...

okeylah, sampai disini sahaja coretan saya buat masa ini. wasalam....

fadilah ghazali said...

Salam. Alamak best pulak dapat gi mesra mall tu. fadilah ni kmpg kat kemaman, mase balik haritu mesra mall tu tak bukak lagi. skrg dh bukak ye? wah bagus la. ade popular lagi tu. kalau kak ain nak pegi kerteh sane, singgah la kuala kemaman/geliga beli keropok lekor. kat sane sedap tau. kalau nak sedap lagi, kak ain pegi kt geliga tu belok kanan, ade satu rumah banglo/kedai ni keropok nye paling sedap. kalau kak ain nak sata atau otak2 pula, kak ain belok kanan, gi kedai kat hujung sekali. kat situ mmg sedap. hehe.

kalau kat kuantan pulak, gi la telok chempedak. semua restoran kat situ best tau :D

hee. kalau la fadilah ade kat sane, mesti fadilah ambik gamba korang banyak2, hahaha.

malangnye dah brape bulan tak blk kemaman, skrg plak nak spm. dush :(

kak ain doakan fadilah berjaya ya :D

fadilah doakan korang selamat.

salam :)

EiylaShouko™ said...

salam.
bile kak ain ngan kak yayah nk dtg kelantan.
eiyla hope dat u will make a promotion at Popular Bookstore, KB Mall, Kelantan ! =D
I hope that :)
I love PTS one novel.
I love teen novel ! =D