11 December 2008

SILA SEMAK TEMPAHAN DAN BAYARAN

Assalamualaikum,

Hari ini Kak Ain masukkan senarai pembeli buku di www.shoppinkainmaisarah.blogspot.com

Sila periksa nama anda.

1. Aafifah bt mohamad
2. Adhwa Shamila bt Aminuddin
3. Aiman Afifa Bt Ahmad Azmy
4. Aiman Fadhilah Bte Ahmad Rozley (sudah terima bayaran)
5. Akmal Izzati bt. Azizan
6. Alya binti Rohaizan (sudah terima bayaran)
7. Amy Norsyazwany Rosly
8. Annisa Hanim bt Tajul Hakmah
9. Eila
10. Eleen zulkarnain
11. Farah Najihah Binti Shahrin
12. Farisah Adriana Bt. Roslan
13. Fashihah kamal
14. Fatin Athirah binti Azmi
15. Fatin Mardhiyyah Binti Hussin (sudah terima bayaran)
16. Fatin Nadhirah binti Mat Noh (sudah terima bayaran)
17. Halimatus Saadiah bt Ab Razak
18. Izzah Elliani Bt. Mohamed Adani (sudah terima bayaran)
19. Izzati Hazwani bt Abdul Rahman
20. Maryam Jameela bte Rusulan
21. Mohamad Wafiy bin Mohd Wary
22. Nadhirah Ismail
23. Nadziatul Fazliyana Binti Norman
24. Nazurah bte Mohammad Kamel
25. Nik Izura bt Mohamed Nor
26. Nik Nornisa bt. Osman (sudah terima bayaran)
27. Noor Ainin Sofia Bt Suhaimi
28. Nor Dayana Bt.Shahrul Riza (sudah terima bayaran)
29. Nor Hidayah Rosli
30. Norazlina Abd Rahman (sudah terima bayaran)
31. Nur Afiqah Din Bt Baharudin
32. Nur Ain Anati Bt Mior Abdul Rahman
33. Nur Aisyah binti Roslan
34. Nur Aleena Nabilah bt Kamal Bahrin (sudah terima bayaran)
35. Nur Alia Bt. Abd Rahim.
36. Nur Arafah Jafar
37. Nur Athirah Binti Hussin
38. Nur Ayuni Diyana bt.Mohd Azzahari
39. Nur Farah Asyiqin bt Hamdan (sudah terima bayaran)
40. Nur Farah Athirah Bt Azizan (sudah terima bayaran)
41. Nur Farisha Izzati bt. Abdul Aziz (sudah terima bayaran)
42. Nur Hafizah binti Ahmad Hanipah
43. Nur Hanis Aqilah Bt Mohd Noh
44. Nur Izzlin Rafiqqah bt. Mohd Noor (sudah terima bayaran)
45. NUR Liyana Nadhirah bt Mohd Sabri
46. Nur Nadzirah binti Marzuki (sudah terima bayaran)
47. Nur Syafika bt Mohammad
48. Nurafrina Amirah bt Badrol Hisham (sudah terima bayaran)
49. Nuraina Amirah Ahmad Razlan (sudah terima bayaran)
50. Nuralia Jamila bt Ali (sudah terima bayaran)
51. Nurina Hayani bt Husni
52. Nurul Adani binti Annas (sudah terima bayaran)
53. Nurul Amira Syahirah binti Zamzam
54. Nurul Balqis Bt Basri. (sudah terima bayaran)
55. Nurul Jasmina Bt Jais
56. Puteri Amira Bt Zainulakmal (sudah terima bayaran)
57. Puteri Nadhira binti Omar (sudah terima bayaran)
58. Roziah bt Bujang (sudah terima bayaran)
59. Sara Imanina bt Mohammad Hassan
60. shaikha shuhada bt mohamed nasir
61. siti sara shaidin
62. Umi Kalthum Alli
63. Ain Zafirah bt Rusadha
64. Aina Syafiqah Nazlin
65. Faratul Ismah bt Ismail
66. Ifza Nor bt Mohd Sharif [Buku sudah bayar, kos poslaju belum]
67. Nor Fadlin bt Alias
68. Nur Atiqah Zailan
69. Nurul Amira Anwar
70. Nurulalyya bt Roslly
71. Siti Zafirah Zaidon
72. Izzah Atika Bt Rosli ( Sudah membuat bayaran]

Ini adalah senarai penempah setakat hari Khamis 11 December 2008. Kak Ain akan update lagi petang ini.

Kepada yang sudah membayar, terima kasih atas bayaran. Bagi yang belum buat bayaran, bolehlah berbuat demikian dan maklumkan semula melalui e-mel syaizul@meta-dome.com

Kepada yang telah membuat tempahan tetapi tidak menerima sebarang emel dari pihak Pengurusan AinMaisarah. Sila emel kepada Kak Ain : maisarah_ain@yahoo.com

Kepada yang belum membuat tempahan. Sila buat tempahan di laman web SHOPPINK AINMAISARAH sekarang. Bahagian pengurusan AinMaisarah akan menguruskan segala urusan pembelian.

Sesiapa yang sudah membuat bayaran tetapi belum di update statusnya di senarai di atas, sila emel kepada syaizul@meta-dome.com


Salam Sayang,
AinMaisarah

21 comments:

nurulbalqis said...

Salam Kak Ain.
Balqis tunggu buku tu tau !!
Hehehehe...
Thanx Kak Ain :DD

NURAINA AMIRAH said...

kak ain boleh ke aina dapat buku tu hari ini sebab mengikut kiraan aina sepatutnya hari ni.=D




wassalam
nuraina amirah

Nik Nornisa said...

Salam,

Terima Kasih Kak Ain. Tak sabar nak baca buku AMKNY1&2. =)

najwaamira said...

Salam,

Kalau sy buat bayaran maybank(bukan online),mcm mana nak hantar resit tu?

Hana said...

Saya tunggu..tp kak Ain kalau

13 disember Hana pergi ke Midvalley..

Boleh tak kalau Hana jumpa kak Ain di Midvalley jerk

Lagi cepat..17 disember birthday hana

emiko.LiFe said...

salam kak ain!!
x sabar2 nye nk dpt buku tu!!!
hehehehehehe

Eila said...

Assalamualaikum kak ain..saya nak tumpang tanya, dalam senarai tu, boleh tak saya tahu siapa "Eila" yang kak ain maksudkan tu?boleh tak kak ain tunjukkan emelnya? sebab nama dia sama dengan nama saya..saya tak buat pun tempahan tu..harap kak ain boleh maklumkan kepada saya ye..salam..

Eila said...

Assalamualaikum kak ain..saya nak tumpang tanya, dalam senarai tu, boleh tak saya tahu siapa "Eila" yang kak ain maksudkan tu?boleh tak kak ain tunjukkan emelnya? sebab nama dia sama dengan nama saya..saya tak buat pun tempahan tu..harap kak ain boleh maklumkan kepada saya ye..salam..

Eila said...

Assalamualaikum kak ain..saya nak tumpang tanya, dalam senarai tu, boleh tak saya tahu siapa "Eila" yang kak ain maksudkan tu?boleh tak kak ain tunjukkan emelnya? sebab nama dia sama dengan nama saya..saya tak buat pun tempahan tu..harap kak ain boleh maklumkan kepada saya ye..salam..

Eila said...

Assalamualaikum kak ain..saya nak tumpang tanya, dalam senarai tu, boleh tak saya tahu siapa "Eila" yang kak ain maksudkan tu?boleh tak kak ain tunjukkan emelnya? sebab nama dia sama dengan nama saya..saya tak buat pun tempahan tu..harap kak ain boleh maklumkan kepada saya ye..salam..

emiko.LiFe said...

salam kak ain.
saya dah bayar tp kenapa status 'sudah terima bayaran'
takde kat nama saya tu??

-adhwa shamila bt aminuddin-

ALyA CHaN ~ said...

Salam KakAin .
Tak sabarnya nak tunggu buku keluar dari kilang !!
Mesti best sebab banyak dapat goodies percuma :D

Harap-haraplah lepas ni dah tiada penangguhan lagi . Hehee ~

Anonymous said...

Assalamualaikum kak ain,
saye Zarifah Osman..saye dah buat tempahan semalam,tapi sampai sekarang saye x dapat e-mail pun...nama saya pun x de dalam senarai "SILA SEMAK TEMPAHAN DAN BAYARAN"??

yang benar,
zarifah binti osman
p/s:kenape saye x dapat e-mail dan nama saya x tersenarai kat "SILA SEMAK TEMPAHAN DAN BAYARAN"??

najwaamira said...

And,kalau sy dah buat byaran,boleh beritahu k.ain melalui sms x?

najwaamira said...

nama sy x tersenarai tapi dpt email:D

Nadzirah said...

Salam Kak Ain,
syukur segala kekeliruan saya telah terjawab!
Terima kasih kak Ain!
X sabar nk baca buku tu!!

Zaimin said...

kak Ain, kalau 100 buku ni dah habis,kak ain jual lagi tak? saya takut masa ayah saya bagi nanti, buku dah habis...

Zaimin said...

Kak Ain, boleh ke kalau saya tempah siap-sipa.Tapi, kalau tak jadi, saya bagitahu Kak Ain? Kak Ain,,plz jawab komen saya ni.Saya betul-betul perlu tahu

emiko.LiFe said...

kak ain!
kenapa x update lagi?

AlYa nAtAsHa said...

KaK Ain.bLeR Nk uPDaTe nAmA ORg yG Da bUaT ByRn??

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

kak ain,asma' pun order..
RM22
4 petang
1/8/2012