10 December 2008

AKU MAHU KE NEW YORK JUMAAT INI.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Terbaru, Kak Ain menerima berita dari pihak PTS. Nampaknya buku set AKU MAHU KE NEW YORK masih berada di kilang. Belum siap lagi hari ini =( Ianya dijangka siap paling cepat pada hari Jumaat.


Aduh! Kak Ain betul-betul rasa kecewa! Kak Ain juga tahu, ramai yang sudah tertunggu-tunggu buku ini. Setiap hari berpuluh-puluh e-mel yang masuk bertanyakan bila buku ini akan siap.

Ramai juga yang sudah marah-marah kerana sepatutnya buku ini siap pada awal bulan Disember.Kak Ain harap semua bersabar, termasuklah Kak Ain sendiri. Sekarang pihak PTS sedang mengejar kilang percetakan minta dipercepatkan.

Oleh kerana penangguhan ini maka Kak Ain tidak boleh membuat temujanji dengan semua pemenang peraduan Duta Aku Mahu. Dah ada buku nanti baru kita rancang bagaimana untuk berjumpa ya. :-)

Kak Ain ambil kesempatan ini untuk masukkan senarai pembeli buku berkembar AKU MAHU KE NEW YORK. Pembeli-pembeli ini telah membuat pesanan di www.shoppinkainmaisarah.blogspot.com

Sila periksa nama anda.

1. Aafifah bt mohamad
2. Adhwa Shamila bt Aminuddin
3. Aiman Afifa Bt Ahmad Azmy
4. Aiman Fadhilah Bte Ahmad Rozley (sudah terima bayaran)
5. Akmal Izzati bt. Azizan
6. Alya binti Rohaizan (sudah terima bayaran)
7. Amy Norsyazwany Rosly
8. Annisa Hanim bt Tajul Hakmah
9. Eila
10. Eleen zulkarnain
11. Farah Najihah Binti Shahrin
12. Farisah Adriana Bt. Roslan
13. Fashihah kamal
14. Fatin Athirah binti Azmi
15. Fatin Mardhiyyah Binti Hussin
16. Fatin Nadhirah binti Mat Noh
17. Halimatus Saadiah bt Ab Razak
18. Izzah Elliani Bt. Mohamed Adani
19. Izzati Hazwani bt Abdul Rahman
20. Maryam Jameela bte Rusulan
21. Mohamad Wafiy bin Mohd Wary
22. Nadhirah Ismail
23. Nadziatul Fazliyana Binti Norman
24. Nazurah bte Mohammad Kamel
25. Nik Izura bt Mohamed Nor
26. Nik Nornisa bt. Osman
27. Noor Ainin Sofia Bt Suhaimi
28. Nor Dayana Bt.Shahrul Riza
29. Nor Hidayah Rosli
30. Nur Afiqah Din Bt Baharudin
31. Nur Ain Anati Bt Mior Abdul Rahman
32. Nur Aisyah binti Roslan
33. Nur Aleena Nabilah bt Kamal Bahrin
34. Nur Alia Bt. Abd Rahim.
35. Nur Arafah Jafar
36. Nur Athirah Binti Hussin
37. Nur Ayuni Diyana bt.Mohd Azzahari
38. Nur Farah Asyiqin bt Hamdan
39. Nur Farah Athirah Bt Azizan
40. Nur Farisha Izzati bt. Abdul Aziz
41. Nur Hafizah binti Ahmad Hanipah
42. Nur Hanis Aqilah Bt Mohd Noh
43. Nur Izzlin Rafiqqah bt. Mohd Noor
44. NUR Liyana Nadhirah bt Mohd Sabri
45. Nur Nadzirah binti Marzuki
46. Nur Syafika bt Mohammad
47. Nurafrina Amirah bt Badrol Hisham
48. Nuraina Amirah Ahmad Razlan
49. Nuralia Jamila bt Ali
50. Nurina Hayani bt Husni
51. Nurul Adani binti Annas
52. Nurul Amira Syahirah binti Zamzam
53. Nurul Balqis Bt Basri.
54. Nurul Jasmina Bt Jais
55. Puteri Amira Bt Zainulakmal
56. Puteri Nadhira binti Omar
57. Sara Imanina bt Mohammad Hassan
58. shaikha shuhada bt mohamed nasir
59. siti sara shaidin
60. Umi Kalthum Alli

Kepada yang sudah membayar, terima kasih atas bayaran. Bagi yang belum buat bayaran, bolehlah berbuat demikian dan maklumkan semula melalui e-mel syaizul@meta-dome.com

Kepada yang belum membuat tempahan. Sila buat tempahan di laman web SHOPPINK AINMAISARAH sekarang. Bahagian pengurusan AinMaisarah akan menguruskan segala urusan pembelian.

Yang menunggu buku keluar kilang,
AinMaisarah

20 comments:

NURAINA AMIRAH said...

YEYEH BEST JUGAK JADI PENKOMEN PERTAMA.KAK AIN KNAPA LAMA SANGAT?AINA DAH TAK SABAR DAH.INGATKAN ESOK AINA DAPAT.TAPI LAMBAT LAGI.BOSANLAH KAK AIN.

lalalalalal said...

yes, kedua ! haha ;DD

Izzati Hazwani said...

Dah tak sabar ni.
Bukan ke sepatutnya buku ni keluar
pada 5 Disember ?

Tak kisahlah asalkan tetap dapat beli .

nurulbalqis said...

Salam Kak Ain.
Nasib baik Balqis dah bayar awal-awal.
Kalau buku tu siap dicetak seawal-awalnya Jumaat,bila pula Balqis boleh dapat ??
Ahad ya Kak Ain ??
:DD

ALyA CHaN ~ said...

Sedihnya sebab buku tu belum siap dicetak =((
Hrp2lah cpt2 siap dicetak.
Aminn..

hana said...

err..ok..kalau bleh lg cepat 15 disember nk pergi Sabah..

KAk Ain..

Ayah Hana kata munkin Sabtu nih Nk pi Midvalley sebab SingIng dear yayah tuh.Kalau Akak bg Jer kat Midvalley boleh x?

hana said...

Kak AIn Hana DAH bAYAR!!

tanya pengurus Kak Ain!! Hana Dah BAYar

puteri nadhira said...

kak ain,sy da masukkan duit.kak ain lom terima ke?

Halimatus Saadiah said...

Kak Ain...bukankah Ima dah bayar?
Ima akan tunggu buku tu....

seha_saikou said...

hye.
ade sape2 taw kalo gune wang pos brape jumlah yg harus dkirim kew kak ain??
sape taw kontek seha kayh.
seha311@yahoo.com.my
tengs.

Nadzirah said...

Salam kak Ain,
Saya telah pun membuat pembayaran, tetapi mengapa di sebelah nama saya tidak tertulis 'sudah terima bayaran' sedangkan ada beberapa orang nama di sebelahnya ada tertulis 'sudah terima bayaran'. Manager kak Ain juga sudah menghantar e-mail pengesahan bahawa bayaran telah diterima.. Saya keliru skrg..
Saya Nur Nadzirah binti Marzuki no. 45..
Harap kak Ain ambil berat tentang perkara ini, harap kak Ain memberi maklum balas!

Anonymous said...

kak ain...
saya nuralia jamila bt ali,,,saya dah bayar pada pagi 5 disember lagi(sabtu)dah lebih kurang seminggu tapi kena kat senarai nama tak ditulis (sudah menerima bayaran)?????
tolong hilangkan keraguan saya ya....

AinMaisarah said...

Salam semua,

Kak Ain tak dapat nak update senarai yang menerima bayaran tersebut. Nanti Kak Ain akan minta senarai terbaru daripada pihak pengurusan okay.

InshaAllah esok Kak Ain update siapa yang dahbuat bayaran tersebut.

Wasalam
AinMaisarah

Nadzirah said...

Ok, terima kasih di atas kesudian kak Aina menjawab soalan saya!

Anonymous said...

maaf sya hantar 5 disember(jumaat dan bukan sabtu)hehehehe..tersalah...

MARRY said...

HELLO KAK AIN ,
I AM AN AUSTRALIA GIRL. I START READING YOUR BOOK WHEN ONE OF MY MALAY FRIENDS IS READING YOU BOOK AT MY HOUSE .SO I ASK HER ABOUT YOUR BOOK . THEN , SHE SAYS IT IS INTERESTING .SO , I START BUYING ALL YOUR BOOKS AT A BOOKSHOP NEAR MY HOUSE AND SURFING YOUR WEB UNTIL NOW .NOW , I HAVE ALL YOUR BOOKS AND I'M WAITING FOR YOU NEXT BOOK . SO , I REALLY LOOKING FORWARD FOR THE NEXT BOOK . I'M A LITTLE FRUSTATED WHEN I KNOW THAT YOUR NEXT BOOK STILL IS NOT OUT . WELL , I HOPE THE BOOK WILL BE OUT AS YOU SAID AT YOUR WEB .

AinMaisarah said...

Hi Marry,

My blog reader call me Kak Ain. Kak is a short form of Kakak. I think you know the meaning of "Kakak" right?

I’m amaze that you can read Malay books. Where do you learn it?

Kak Ain hope you can come here, learn more Malay words, and makes more friends here.

If you have free time, you can emel Kak Ain at maisarah_ain@yahoo.com

Ohh by the way Marry, my new books will be out soon tommorow. AKU MAHU KE AUSTRALIA. Opppss. its AKU MAHU KE NEW YORK.

Okay Marry, Thanks for reading all my books. I wonder which bookshop is selling my books in Australia. :-)

AinMaisarah

♥.fAr_tEeN.96.♥ said...

Kak Ain, saye Fatin Athirah bt Azmi... Saye nak batalkan Remaja@PTSOne 2008 tu... Jadi, saye nak beli yg kat bawah nie jer..::

Aku Mahu Ke New York 1&2
Novel Comel 1 Penubuhan The Wannababes

Sorry susahkan Kak Ain je...

Salam dari saye,
-FatinAthirahAzmi-

Anonymous said...

kak Ain saya Fatin Mardhiyyah Binti Hussin, td tulis bayaran dah diterima tapi kenapa skrg x?

AMDHydra said...

kak ain saya baru tempah hari ahad 14 disember so nanti saya bayar kat maybank tau.kak ain bagi cepat sikit aku mahu ke new york saya tak sabaR ni.