12 December 2008

AKU MAHU KE NEW YORK KELUAR KILANG HARI INI

Salam semua,

Ini berita gembira untuk Kak Ain.

Buku Aku Mahu Ke New York akan keluar hari ini. Kak Ain hanya akan ambil 100 naskah sahaja. Setakat ini sudah ada 76 tempahan.

Kak Ain akan update senarai yang telah membuat tempahan pada malam ini.

Kak Ain akan update senarai yang telah membuat pembayaran pada malam ini juga.

Kak Ain akan menghantar semua buku-buku tersebut pada hari Isnin 15 December, jadi sesiapa yang belum membuat bayaran, sila buat pembayaran sebelum 14 December 2008.

Pembayaran yang diterima selepas 14 December akan dihantar bukunya pada hari Khamis 18 Dec 2008.

Wasalam
AinMaisarah

53 comments:

Hana said...

Hana dah bayar..so boleh dapat dalam 2 dan 3 hari kan?

yeah!!

zarifah osman said...

ASSALAMUALAIKUM KAK AIN,SAYA NAK CAKAP YG SAYA DAH BUAT TEMPAHAN TADI..PADA PUKUL 1:17PM.SAYE NAK TANYE..NANTI NAMA SAYE AKAN TERSENARAI SEBAGAI ORANG YG TLAH MENEMPAH KE??SAYA HARAP SANGAT KAK AIN..

SAYA HARAP DAPAT E-MAIL DARI KAK AIN

YG BENAR,
ZARIFAH OSMAN

ainzz said...

salam kak ain,

yeh!buku aku mahu ke new york kuar ari ni!
so,jadi ke kak ain nk antar terus kat ain?

p/s:senang kak ain bagi email or caling2

NURAINA AMIRAH said...

SALAM KAK AIN,

YEYEH ISNIN NI DAPAT.TAK SABAR NANTI LAGI TAK BOLEH TIDUR MLM INGAT KAK AIN.BESTNYA.



WASSALAM
NURAINA AMIRAH

Halimatus Saadiah said...

Yey!!Dh siap rupanya!!Ima akan tunggu buku tu!!Ima da bayar kan???

♥J-A-S♥ said...

Salam Kak Ain...Buku dh siap ?! Fuyooh !! bestnyer..x sbr nk gi bli dh..hikhikhik...Kak Ain,Popular ade jual aku mahu ke new york tu x ?

Salam ceria,
Jas

emiko.LiFe said...

salaam kak ain..
yea! buku tu dah keluar!!!
so, hari selasa ni saya dpt la ye??

najwaamira said...

Yay,mlm ni sy byr!

Nadzirah said...

yay bestnya dh kuar!
x sabar2 ni!

Anonymous said...

Slam kak ain..

shaikha dah bayar dah..soo..malam nii kak ain updatekan siapa yg dah atau belum bayar ..kalu yg dah bayar akn dpt buku ari isnin kan??beshnye!!!shaikha dah bayar dah..

wasslam,
shaikha

ALyA CHaN ~ said...

Bestnya !
Hehe =)

melina cuet said...

kak ain kalau kak ain dah baca komen saya please terus balas . sbb saya amat mengharapkan agar x ulang - alik dari popule untuk periksa sama ada buku ada keluar ke belum .betul ke kak ain buku 2 kuar hari ni .ada x kat edai buku seperti harris , populer dan lain - lain.please berikan komen secepat mungkin.selewat - lewatnya hari ahad . Bukan saya pentingkan diri cuma saya akan ke melaka minggu depan .So , ia akan menjadi susah bila nak cari kedai buku kat melaka sbb saya x tahu pun tmpt nye.

asyiqin said...

kak ain,
saya dh bayar and tempah buku impiana 2 skali ngan aku mahu ke new york...
so nnti dua-dua buku tu akn dihantar skali la ye???

AlYa nAtAsHa said...

kAk aIN,sY Da pOs wAnG PoS ArI Ni...sO,aGaK2 BlEr BlEy dPt??

zarifah osman said...

Salam kak ain,
saye dah buat tempahan hari nie pukul 1:17p.m,12 december 2008..tapi sampai sekarang saya x dapat e-mail dari kak ain...
nie e-mail saye:zarifah_97@yahoo.com

saya mengharapkan balasan dari kak ain

yg benar,
zarifah osman

Nur Farahani@DJ Farahani said...

Salam Sis Ain,


Erm,dah keluar ya?Boleh beli .Best!Mesti ada yang kelakar.=D


Salam,
DJ Farah

zarifah osman said...

Assalamualaikum,saye dah dapt e-mail tu..

ratu anis said...

yes!aku mahu ke new york dh ciap!x saba nk bli...kk ain buku aku mahu ke new york..kat sume kedai buku ade kan?ermm...kat badan cemerlang at angsana ade kan?tp mngkin sye bli ari rabu..cz skung sye ngah pekse sijil dajah khas...he3..doakan kn sye ye kk ain...

x saba nie nk bli...yes!yes!yes!

salam ceria dri 'ANIS'

INA MYSTERINA said...

kak ain , tadi saya pergi bookstore selepas 2 saya carilah buku kak ain yg baru ... x ada ! saya peliklah lalu gi tanya kakak yg tapi dia kata belum arrived . BENGGAG NYE ! saya kasihan ibu saya ulng - alik ke bookstore . please confirmkan nye ... and please reply my komen ASAP .. PKEASE

KERINA MUDA said...

BENGGANG !!!!!!!!! SAYA DAH CARI KAT SEMUA BOOKSTORE TAPI X ADA ..KALAU MACAMNI PATAH LAH KAKI SAYA ULANG - ALIK KE BOOKSTORE . SAYA SETUJU NGAN MELINA DAN INA MYSTERINA .. PLEASE TOLONG CONFIRMKAN BILA BUKU 2 KELUAR KAT BOOKSTORE ...

Kepada KAMOO yang Bertanya said...

untuk korang semua..

yang tanya tntg buku..AMKNY kenapa tidak ada di Kedai

Sebenarnya memang dah keluar dari kilang tetapi belum dijual lagi..

Kak ain pun baru dapat dari kilang..

lebih baik korang tak payah ULANG-Alik dulu..tunggu lagi seminggu baru pergi..kan senang..nak cepat beli online

Tak akan dah di jual..Yang kak Ain masudkan adalah yang membeli secara online dengan AinMaisarah..dapatlah awal

Jika membeli dimana-mana kedai buku..

belum keluar lagi syg oii

mungkin akhir bulan baru dapat..

nuraina amirah said...

kak ain kata nak update senarai tu tapi taak update

fiefa said...

salam..
kak ain,
fiefa nk ckp klau fiefa anta 14.12.?
fiefa akn dpt ble.?

Anonymous said...

kak ain boleh tolong saya jawab soalan ni tak?apa benda yang feedblitz yg dkt tepi tu?katanya dpt newsletter dari kak ain betul ke?

secret admirer said...

salam kak ain,

name mak saye roziah bte bujang...
name mak saye sudah disenarai kan di pembelian buku aku mahu ke new york dan macam2 lagi...mak saye sudah bayar melalui mybank adakah saya akan dapat novel yang mak saye tempah akan dapat pada 15 dic hari isnin?

harap maklum

Anonymous said...

sy masih tak dpt emel dr kak ain...
sila hntr dgn segera kerana ayah sy ign mbuat pmbayaran dlm ms trdekat

khairunisa yaacob

Anonymous said...

kak ain,cam ne ni...

hani dah tempah buku tapi hani masih tak dapat jumlah bayaran lagi.....hani munkin akan buat pembayaran dlm masa terdekat ni

Anonymous said...

kak ain............kalu blh tolonglah anta emel kat saya secepat munkin


....saya ni bukan nak merungut atau marah kat kak ain.cuma nak minta tolong sahaja........



HUNNYBEE

Adlina the Gemini girL said...

Kak ain,kalau mendaftar kelab teman tapi mesra kene bayar ke?

Yuni said...

Bile KAk Ain nak update blog ?

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

bestnyeee!!

Anonymous said...

kak ain,ina dah order tapi buku tu tak dapat pun lagi.semalam ina tunggu tak de pun.bila ina boleh dapat?

~farah~ said...

kak ain,nape farah msh belum dpt buku? dah 2 hari farah tggu..

NUR FARAH ATHIRAH BT AZIZAN

Anonymous said...

Kak ain, hari nie saya tunggu tau posmen kat rumah ..x dtg2 pun.=(
Bila buku2 tu sampai?

AMDHydra said...

kak ain bukalah e-mel baca e-mel tu tau.saya akan beritahu kak ain bila saya bayar tau.

Adlina tHe gemIni girL said...

wAh,banyaknyer org tempaH!

AlYa nAtAsHa said...

kak AiN,mNeR N3 bArU NyEr...sY nK BuKu aMkNy cPt!!!

Anonymous said...

(a)

Anonymous said...

&heart;

Anonymous said...

lalallalallalalalalal

Anonymous said...

Kak Ain,buku dah ada kat kedai buku Aku Mahu Ke New York 1&2.

khadijah said...

Buku baru Kak Ain dah ada ke kat kedai buku?

nick said...

kak,boleh x kalau kak ain cakap berapa jumlah yang saya kena bayar termasuk kos poslaju..saya tempah setbox aku mahu ke new york,please...

Sweet Thinker said...

nak percuma boley? hehe!

MISS POPULER said...

KAK AIN ,
BILA NAK UPDATE BLOG ? DAH MASUK 4 HARI . KAK AIN SAKIT KE ?

Anonymous said...

a'ah..
napa nie...?
kak ain x update blog..
sedih nyer..sob2..
sy tunggu setiap ari posmen x smpai2..


_eyza_

nuraina said...

betul tu eyza,saya tunggu pos laju hari hari tak sampai pun.kak ain kenapa x update blog,harap harap kak ain tak sakit.

Ayuni said...

Betul..........betul.....betul.
Saya tunggu je.Tapi tak sampai pun
buku tu. Kak Ain ada masalah?

Hidayah said...

Kak Ain,..

kenapa lama x update blog?sakit ke.
harap2 x sakitla.saya cuma nak cakap saya dah bayar harga buku,cuma kos penghantaran kurang 2 ringit.bolehke?tolong hantar email balasan kepada saya.

Anonymous said...

kak ain bila buku tu nak sampai...........

Anonymous said...

kak ain dah pos buku blom????nape tak sampai lagi..kakain kata nak hantar isnin jadi patutnya sampai smalam!!!!!!!!!!!

Nadhirah said...

salam kak ain
saya dah bayar duit buku pada tairkh
16.12.2008..
harap maklum

Aman Wan said...

haha,hari tu aman ada gak gie MPH Mid Valley utk tgk promosi Komik-M. then aman ada gak nmpak kak ain, klu kaka ain perasan ada sorg mamat baju ijau yg asyik lalu lalang depan kak ain tu, aman la. hahaha.. maafla ek~

neway,juz nak cadangkan...err pasni kak ain tulislah novel utk lelaki lak, ataupun yg universal gender nyer novel. blh gak aman beli.. karya2 kak ain nmpak menarik tapi kerana covernyer yang begitu pinkish dan keperempuanan, aman x jadi nak beli.. err.. (nama pun novel utk pompuan..)

harap2 ada la novel2 utk lelaki gak, genre ala2 seram + fantasi + humor ke..?? boleh yer..

hehe,gud luck kak ain! ^^