27 November 2008

Mana Satu Pilihan Hati?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Kak Ain sedang pening kepala. Bukan pening kepala yang masuk kategori sakit. Kak Ain pening kepala kerana menahan kemahuan yang meronta-ronta ini. Sekarang Kak Ain tersangat inginkan dua benda paling hebat di alam maya iaitu:

NOKIA E90 yang cantik sekali (air liur sedang meleleh dengan hanya melihat gambar ini!)


SONY CYBER SHOT SKINNY T yang kurusnya tiada kompromi (Ya Allah Ya Tuhanku! HambaMu teringin sangat kamera berwarna hijau dan merah itu! Huhuhu!)


Okey... Kak Ain masih pening..............

Salam Sayang,
AinMaisarah

32 comments:

hana said...

first time dpt pertama...

Hana rse klu Hana hana suka sony Cyber Shot Skinny T..

terliur gak

salam kebinggungan..

kak ain..Hana dh tukar layout blog..see lah

hana said...

first time dpt pertama...

Hana rse klu Hana hana suka sony Cyber Shot Skinny T..

terliur gak

salam kebinggungan..

kak ain..Hana dh tukar layout blog..see lah

AfrinaRuslyn said...

Kak ain,, sye rse kak ain amik fone nokia tu la,, course yg tu nmpk cool sgt sgt! :D

hana said...

Sbb kan kak ain...

yg tuh kan cyber -shot..jd kak ain leh ambik gambar kak ain..yg lawa lg bergaya tuh

hana said...

Sbb kan kak ain...

yg tuh kan cyber -shot..jd kak ain leh ambik gambar kak ain..yg lawa lg bergaya tuh

Nadhirah said...

mesti cybershot kak ain..!!
beli r cybershot..warna hijau..!

Nadhirah said...

tukar pikiran..!

nokia lagi besh..!!

Lolipop Manis -Syud- said...

Kalau saya ,
saya pilih Sony Cyber Shot
tu :)

-- Syuhada --

...:Princess Riri:... said...

Kak ain..lebih baik kak ain amik Sony cybershot tuu..coz pilihannyer lagii bnyk..pelbagai warna..kalau riri x kesah..kalau dpt FREE riri x kesah org tuu nak kasik warna aper p0wn..

p/s:pikirkanlah bet0l2..buat pilihan yg bijak..

misz qiqin said...

alamak k.ain!
2-2 pun besh sgt!
hurmm... tp setahu sy e90 tu lg mahal.. dkt 3ribu harga dieer! giler mahal!

klu sony tu dalam 2ribu kan...so..k.ain jimat 1ribu...

k.ain jgn pening2... syg k.ain!

Annan_97 said...

huhu.. besh nyer.. tp yg nokia tu x berapa lawa.. apa kata kak ain ambik je nokia 5610 express music.. haha.. tp yg sony Cyber Shot Skinny T tu sy pon ske sgt..

salam mencadangkan,
annan97

ALyA CHaN ~ said...

Mestilah beli brand Sony !
Brand Nokia sekarang nii dah
kurang mengancamlah. Yang popular
sekarang Sony sebab maybe dia
punya design + kualitinya bagus..

FarAhANi said...

Salam,



Saya rasa Kak Ain ambil kamera.Warna pink untuk rumah pink!Cayalah kak ain!

Salam,
DJ Farah

HAKIMAH said...

kasihan yer kak ain...

Batrisyia said...

Salam Kak Ain...

Saye rase kan...
lebih baik Kak Ain amik Cyber-Shot tuh....
Kalau handphone Nokia tu...hmm....Kak Ain mesti dah ade handphone canggih mcm handphone ahli-ahli The Wannababes kan????So...handphone canggih Kak Ain lagi BEST!!Lain la kalau saye ni Kak...Saye x de handphone...kalau mcm tu,saye pilih Nokia la
jawabnya....
Btol x kak Ain??

Baik Kak Ain amik Cyber-Shot..

Salam....

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

hehhe..nanti sabtu nie mama dayah suruh ayah dayah belanja camera tu kat KLCC!!!hehhe x pe nanti dayah bolehlah pinjam mam dayah punye jelah~~:Ptp x tau lg..heh

nurul hidayah roslan said...

dayah rse kak ain ptt pilih camera!!pastikan warne pink!!heheh

Tolong Jawab said...

Kak Ain,
boleh saya tahu apa itu SeKs?
Saya teringin sangat mahu tahu.
Tolong jawab!!!!!!

_-:eDdY:-_ said...

saya rasa saya suka lagi sony cyber shot skinny T...klu tangkap gambar nampak cantik jek....saya suka sony cyber shot skinny T nieh sebab saya guna enpon nieh...hehe....best la guna enpon nieh kak ain....

irah zafirah said...

Salam Kak Ain,

saya mmg tak boleh menolong sbb kalau saya pun suka dua-dua tu.

Tapi saya pilih Cyber Shot Skinny T sbb saya tak der kamera sendiri.

fazlin said...

salam kak ain..

huuhuuhu..
fazlin dpt gak hp baru..tp x lh secanggih yg kak ain mahu..

fazlin rase lbh baik camera..
camera lg sesuai ngan kak ain..

hp 2 nampak mcm org business plak..
huhuhuhu...

fazlin pon nk camera sony 2 gak yg warna pink..
wahh...cntknye..
hehheheh

salam
fazlin

Afiqah said...

kak ain pilih la kamera tu.warne pink la lawa.sesuai ngan akak.

Anonymous said...

SONY!! SONY!! Kak Ain amik Sony Cybershot!! So d elegant...
:D

Chiya so what? said...
This comment has been removed by the author.
Chiya so what? said...

Woahhh! KAK ain pun nak cybershot T700 jugak ke!!!! Citarasa sama! hahaha.saya pun mau gakkkkkkkk..impianku thn dpn untuk membeli camera jenis tu.

lawa kan3 camera tu Kak Ain! :DDD

Nurul Aqilah Binti Suhaizam said...

2,2 best kak Ain...Pilih 2,2 jerla...Hihi...

SYAHIRAH@CUTE said...

IF ME,I WOULD CHOOSE BOTH COZ DUA2 CUN

Mizz Syafiq said...

saya suka SONY CYBER SHOT SKINNY T...

terliur jugak...

selamat memilih..

Anonymous said...

Salam Kak Ain..,

Klu saye kan..
Saye akn pilih Sony Cybershot..
Bcos..
Kak Ain bleh amek gmbr Kak Ain yg cun tuh!!!

YgMencadang,
Ctnfarah.

Aisyah said...

hai,erm,kak ain,ayah saya guna yg e90 tuh,ok juga,lawa...cam die pun 3.2 MG...

tp klu saya,lg suka sony tu,sbb saya gile camera...

fadilah ghazali said...

Salam kak ain. Kalau fadilah, fadilah beli cybershot tu. Sebab ape tauu.. camera tu 10.1 Mp. Lepas tuu.. iso nye 3200. kira bagus la tu. fadilah pun guna DSLR NIKON D70s. Fadilah guna tu masa form 1 lagi. Skrg dah form 4. d70s tu pun iso nye brape je. so, cybershot tu lagi bagus lah.

~fAtiHah~ said...

Cyber Shot Da Best !