27 November 2008

Iklan Sekejap: Metamobile: Nada Dering Nyata Berbeza!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Aduh! Berpinar mata Kak Ain menulis IMPIANA III. Hari ini sudah dapat menulis tujuh mukasurat. Huh, penat! Kak Ain nak berhenti sekejaplah. Nak layari internet dan rehatkan otak supaya kurang kadar kepanasannya.

Selalunya, Kak Ain akan pergi ke laman web ini bagi menghiburkan hati. Hah... nak tahu apa laman web yang selalu Kak Ain kunjungi?

Sila klik: www.metamobile.com.my

Di sana, boleh dengar radio jus podcast dengan percuma. Ada juga jus TV yang memainkan video klip kumpulan 6ixth Sense, Nitrus, Afgan dan ramai lagi artis lain.

Di laman web Metamobile juga, para pengunjung boleh dapatkan kod muat turun nada dering telefon bimbit yang terkini. Memang nada dering Metamobile paling sedap di pasaran! Tak percaya? Cuba muat turun sendiri! =D


Semakin hari juga, semakin ramai artis yang bernaung di bawah Metamobile.

Sebabnya?

Artis-artis ini mempercayai Metamobile sebagai syarikat nada dering yang menjaga mutu nada dering dan kepentingan hak royalti para artis. Antara artis yang memberikan hak pengedaran muzik digitalnya kepada Metamobile adalah:

~6ixth Sense~
~Nitrus~
~Afgan~
~The Fabulous Cat~
~Imran Ajmain~
~DJ Altimet~
~Amy Search~
~Nora~
~Farah Asyikin~
~Farah Dhiya~
~Nurul~
~Noraniza Idris~
~Ziana Zain~
~Nikki~
~Zhana~
~Sherina Ridzuan~

Oleh itu sokonglah nada dering original di Metamobile. Janganlah beli nada dering yang cetak rompak di pasar malam, okey!

Kak Ain ucapkan selamat berhibur di waktu cuti dengan mendengar radio jus podcast secara percuma di Metamobile! Enjoy!

Salam Sayang,
AinMaisarah

p/s: Okey... mungkin ada yang tertanya-tanya, apa kaitan Kak Ain dengan Metadome dan Metamobile (anak syarikat Metadome) ini.

Buat pengetahuan, Metadome adalah syarikat yang ditubuhkan oleh Cik Abang (manager merangkap suami AinMaisarah) dan rakan kongsinya, Mr. Ferhard pada tahun 2000.

Oleh itu, menyokong syarikat Cik Abang = menyokong Kak Ain juga!

12 comments:

hana said...

wah..Hana mesti sokong..tapi baca fs kak ain massage..

hana said...

Kak ain hana prnh jumpa faboulous cat...

mse kat impak maksima the teater

Annan_97 said...

besh nyer.. huhu.. menarik btol metamobile nih.. macam2 ada... hrp kak ain dpt menulis impiana III dengan begitu lancar.. harap2 idea di kepala kak ain mencurah2... huhu.. go, go!! you can do it... hihi.. k lah.. good luck..

salam memberi semangat,
annan97..

FarAhANi said...

Salam Kak Ain,


Huhuhu...Kak Ain baru buat 7 mukasurat yerk?Huhuhhuu..boleh download lagu!Thanx kak Ain sebab bagitau selama ni kak Ain pergi maner..!=D

Salam,
DJ Farah

Batrisyia said...

Salam Kak Ain...

Saye akan sokong Kak Ain!!!
Semoga Impiana III akan laris mcm album Mawi...Ceh...Terlebih-lebih la pulak saye ni kan..hehehehehee....
Saye akan terus menyokong Kak Ain!!Jgn risau la...
Good luck,Kak Ain...

Yg menyokong,
Batrisyia

nurul hidayah roslan said...

yey!! dayah mesti sokongg!!

Halimatus Saadiah said...

Wah..bestnye..nanti ima pn bleh la download lagu kt cni pulak..hi..hi..
anyway..gud luck ek!!Teruskan penulisan kak ain tu!!=D

najwaamira said...

Best gak metamobile..

Adlina said...

OoOoOooo,,,hebatnye!!!

FauzyLebihTahu said...

owww..web nie..dak2 6ixth sense da suroh kite bukak gak..slalu buka gak..hot seat xdak yg 6ixth sense ke..? atau dah terlepas..?

~*melly *~ said...

promot nmpk....hi3...kak ain nk tau tak sebenarnyer ringtone melly sumenye drpd metamobile....(adelah cket2 bkn drpd metamobile)

fatimah said...

bila nak keluar keputusan duta aku mahu????kata 1 disember....



yang confuse,
fatimah