17 September 2008

Buku REMAJA@PTSONE 2008 Mula Dijual

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kak Ain ada berita gembira untuk semua. Kak Ain sudah ke stor PTS dan mengambil stok 30 buah buku Remaja@PTSONE 2008. Ianya sudahpun berada dalam tangan Kak Ain. Masih panas-panas keluar dari kilang percetakan! Fuh! Fuh! Fuh!


Ini adalah gambar-gambar himpunan buku yang diambil. Secara peribadi, Kak Ain sukakan warna kulit buku kali ini. Lebih terang. Lebih ceria. Buat pengetahuan semua, Remaja@PTSONE 2008 adalah buku himpunan kompilasi cerpen hari raya. Ada juga koleksi komik yang menghiburkan.


Kepada sesiapa yang membeli buku Remaja@PTSOne ini terus dari Kak Ain, seperti biasa Kak Ain akan memberikan secara PERCUMA sebuah novelcomel.

Tajuk novelcomel kali ini adalah ' OPS Pikat di Aidilfitri'


Kali ini Kak Ain bercerita tentang Fazura yang cuba memikat Tengku Affin di hari raya. Nak tahu kisahnya? Mesti dapatkan novelcomel bertajuk 'OPS Pikat di Aidilfitri'

Kepada sesiapa yang mahu memesan buku Remaja@PTSONE 2008, bolehlah meletakkan maklumat diri di bahagian komen.

Nama:
Alamat e-mel:

Kak Ain akan berhubung dan membuat kepastian pembelian melalui e-mel. Ingat! Hanya 30 pembeli terawal sahaja akan mendapat buku Remaja@PTSONE 2008 beserta novelcomel terhad ini.

Buku ini berharga RM15.90.
Kos penghantaran melalui pos berdaftar adalah RM3.10
Kos penghantaran melalui pos laju adalah RM5.10

Jadi bayaran yang perlu dibuat adalah sebanyak:

RM19.00 (pos berdaftar)
RM21.00 (pos laju)


Proses membuat bayaran adalah melalui dua cara.

1) Memasukkan ke dalam akaun Maybank.

No Akaun Maybank : 564717050374 [Pemegang akaun ini : Syaizul Amal bin Zulkaffly]
Sila maklumkan kepada Kak Ain melalui e-mel maisarah_ain@yahoo.com sebaik sahaja wang telah dimasukkan ke dalam akaun.

2) Membeli wang pos.

Beli wang pos juga atas nama Syaizul Amal bin Zulkaffly di pejabat pos. (INGATAN PENTING: JANGAN TULIS NAMA AINMAISARAH DI ATAS WANG POS KERANA AINMAISARAH ADALAH NAMA PENA) Hantarkan wang pos tersebut ke alamat berikut :

AinMaisarah
Metadome Sdn Bhd,
Suite 9-1, 9th Floor,
Wisma UOA II,
21 Jalan Pinang,
50450 Kuala Lumpur

Kak Ain akan membuat penghantaran buku dalam minggu ini kepada mereka yang membayar dalam minggu ini sahaja. Pembeli yang membuat bayaran selepas tarikh 27 September 2008 akan menerima buku selepas hari raya (maklumlah, Kak Ain pun nak beraya)

Hanya 30 buah buku sahaja yang ada pada Kak Ain. Jadi siapa cepat dia dapat! Kak Ain juga difahamkan, buku Remaja@PTSONE 2008 dicetak sebanyak 2000 naskhah sahaja tahun ini. Memang terhad bilangannya. Kepada sesiapa yang menjadi pembaca setia PTS One, jangan ketinggalan menjadikan buku ini sebagai koleksi.

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Berkuatkuasa mulai hari ini, semua penghantaran buku hanya akan dibuat melalui dua cara sahaja:
1) POS LAJU
2) POS BERDAFTAR
Ini kerana Kak Ain sudah kehilangan tiga buah buku yang dihantar melalui pos biasa
=( Apabila menggunakan pos biasa, Kak Ain tidak dapat menuntut kembali buku yang tidak dapat dihantar kepada pembeli. Hanya pos laju dan pos berdaftar sahaja membolehkan Kak Ain menuntut buku yang tidak berjaya dihantar ke alamat yang tertera. Jadi dengan ini secara rasminya Kak Ain memansuhkan kadar pos biasa dalam pembelian buku AinMaisarah di Rumah Pink ini. Harap maklum.

87 comments:

fathiah comey said...

sALAM KAK AIN,Fathiah nak beli buku novel raya baru kat akak ek. Oh, akak nak address mel sy kan,

fatheeahz_world@yahoo.com

Kak Ain, nanti saya byr lambat sket leh tak sebab sy ada pekse besar ni, so dult saku kena tarik, nantl sy try pujuk mama .Maybe dalam arl khamis atau jumaat kot saya baru buat bayaran untuk buku yg tengah HOT sekarang ni.Saya harap akak faham keadaan saya yang nak ambil exam kat sekolah agama.

najwaamira said...

Kak Ain,

Sy dah dpt buku Remaja@ptsone tu free..Kalau sy nak beli ops pikat tu je bolhe?

Fatin Hanani said...

salam kak ain!
fatin nak tau buku tu...
nanti fatin hantar cek mcm biasa ok?

nurulbalqis said...

Kak Ain..
Balqis nak beli buku niey melalui Kak Ain ye...
Semalam ada pergi Popular...
Nampak buku tu...
Tapi tak nak beli laa...
Nak beli kat Kak Ain..
Hehehehe...
Saya setuju laa beli kat Kak Ain ye...

Nurul Balqis Bt Basri
cutegirl_balqis@yahoo.com


p/s; Kak Ain...Saya nak pos laju ye...Nanti saya bayar..Kalau boleh hari ni...Hehehehe...Nanti saya cakap laa kat Kak Ain...

AinMaisarah said...

Salam Fathiah,
Okey. Kak Ain simpankan satu buku untuk Fathiah. Bila Fathiah buat bayaran, Kak Ain akan hantarkan bukunya ye. Nak cepat, bayar guna akaun Maybank. Kalau guna wang pos dan nak pos kepada Kak Ain, itu akan mengambil masa 3-4 hari. Kak Ain bukanlah tak mahu hantar pada minggu raya, tetapi masalahnya pejabat pos pun sudah tutup juga.

Salam Najwa,
Kalau nak beli novelcomel Ops Pikat di AidilFitri, Kak Ain cadangkan beli selepas raya nanti. Beli sekali dengan buku Aku Mahu ke New York. Jadi Najwa buat pembayaran 1 kali sahaja. Tak pening kepala ibubapa =D

Salam Fatin,
Nak hantar cek ye? Boleh. Tapi Kak Ain sarankan, sekiranya ada akses akaun Maybank atau terjumpa mana-mana ATM Maybank deposit tunai, Fatin masukkan saja duit melalui akaun. Ini kerana, Kak Ain jamin pejabat pos sedang berperang nak menghantar surat dan kad raya yang berjuta-juta banyaknya. Nanti sekiranya cek Fatin sampai lewat selepas 27 Sept, Kak Ain terpaksa menghantar buku selepas minggu raya sebab pejabat pos tutup. Harap Fatin faham ye.

Salam Balqis,
Okey, seperti selalu apabila sudah buat pindahan RM21 ke dalam akaun, tolong e-mel Kak Ain ye. Kak Ain akan buat poslaju buku untuk Balqis.

Salam Sayang,
AinMaisarah

Shasha said...

Nama: Syafira bt Ahmad Saufi
Alamat e-mel: syafira_saufi2000@yahoo.com

AnGeL DeViLiA said...

Kak Ain...Ima pun nak beli buku Ops Pikat Di Aidilfitri jugak la...sbb buku Remaja @PTSONE dah dapat..Ima pun nak beli bersama-sama buku Aku Mahu Ke New York...emm..bleh Ima tahu brape harga buku Aku Mahu Ke New York???

Anonymous said...

hye kak AIN!!

nk wat tempahan ley tak?? =)

Nur Aqilah bt. Mastor
yuyucute95@yahoo.com

aqilah bayar melalui akaun Maybank..

simpankan tau kak Ain!! Bye..

sara said...

Kak Ain, sara dapat buku Remaja@PTS One percuma. Jadi Sara nak beli novelcomel Ops Pikat sahaja bolehkan. Sara ikut cadangan kak ain kepada Mira.. beli sama-sama dengan Aku Mahu Ke New York.

Kak Ain tolong simpan satu novelcomel untuk Sara ya!

p/s: Tapi kalau nak beli awal tak apa ker kak ain?

(sara_nina95@yahoo.com)

Anonymous said...

Kak Ain ...
Saya nak beli satu.
Tolong simpankan ye..utk saya!!!
Saya msk kat dlm akaun abang kak ain esok atau lusa tau!!!
Simpan yew..

Afrina...

aini said...

salam k.ain..

kte nak beli buku tu..

norqurratuaini mohd nor
norqu_aini@yahoo.com

x tau byr ble..nnti kte bg tau ea..

Nurul said...

oh, kak ain! best nye........
saya rasa geram sangat.. nak buku tu tapi kena cek dululah bajet. insya Allah saya akn beli juga!

Annan_97 said...

kak ain...
pliz yer simpan 1... untuk sy..
pliz... simpan satu novel ni untuk sy..

kalau kak ain tak simpan sy akan tulis lg camni berulangkali sampai kak ain simpan satu novel untuk sy

p/s:ini bukan ugutan

salam bukan ugutan,
-Annan97-

nabila9505 said...

salam kak ain, nabila nak beli buku novel raya baru akak ek. nie mel address kite,

nur inani nabila bt. abdul rahman
nabila9505@yahoo.com.my

kak ain, macam mane nak pos? nabila x faham.. kak ain ade simpan tak novel2 comel yang lain?

Anonymous said...

assalamualaikum kak ain,


shaikha nak bali buku raya tuu sekali dgn novelcomel tuu,

sarah_midha@yahoo.com.my


nanti shaikha bayar eh..nak minta izin mak dulu..

salam,
shaikha

zarifah binti osman said...

nama:ZARIFAH BINTI OSMAN
alamat e-mel:zarifah_97@yahoo.com
kak ain tolong simpankan buku tu untuk saye yer kak ain...please...please

~afiqah3003~ said...

Elo..kk ain,
Sy nak buku tu...Tapi..saya nak kena tanya mak saya dulu..Harap2 boleh..Kak Ain..saya nak minta maaf sebab saya tak cakap terima kasih pun dekat kk ain..
Sorry ye!!Terima Kasih sebab kasi buku yang sy minta tu..Dh puas membebel lupe lak nak cakap name dan e-mail:
Nama~Afiqah Nadzirah bt. Adib Lukman
E-mel~afiqahnadzirah_al@yahoo.com

Simpankan ye!!!

irah said...

Salam Kak Ain,

Saya nak buku novel comel tu jer boleh tak.Please.Sbb mak selalunya dapat diskaun kalau beli kat MPH.So please,saya nak beli novel comel tu jer.

AinMaisarah said...

Ok. Kak Ain akan update nama-nama yang sudah mendaftar mahu membeli Remaja@PTSONE 2008 dari Kak Ain.

1) Fathiah
2) Fatin Hanani
3) Nurul Balqis
4) Hidayah
5) Shasha
6) Aqilah Yuyu
7) Afrina (Kak Ain nak e-mel pls)
8) Aini
9) Annan 97
10) Nabila
11) Shaikha
12) Zarifah

Yang sedang cek bajet duit:

13)Nurul
14)Afiqah

Ok, diingatkan sekali lagi. Kak Ain hanya menerima sehingga 30 tempahan sahaja kerana Kak Ain ada 30 buku sahaja.

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Dalam waktu singkat minggu menjelang hari raya ini, Kak Ain tidak dapat memenuhi permintaan membeli novelcomel bertajuk 'OPS Pikat di Aidilfitri' sahaja. Ini kerana proses membuat novelcomel itu memerlukan Kak Ain mencetak satu per satu buku. Kak Ain hanya akan mencetak 30 novelcomel yang akan mengiringi 30 novel Remaja@PTSONE 2008. Sebarang permintaan membeli novelcomel sahaja, mungkin Kak Ain akan penuhi selepas minggu raya. Harap maklum ya!

Salam Sayang,
AinMaisarah

FaRah said...

salam kak ain..
farah nak beli buku ni! harapnye dpt.. minx2lah smpt..
saye nak satu berserta wangpos bayaran RM3.10

maknanye, saya perlu membayar RM19 kan? baiklah skrg jugak sy prgi msukkn!

Nama = Nurul Farhana Bt Mohd Rosly
Emel = ghostblood5452@yahoo.com

sy mrayu! bgi lah sye bli buku tu..harap2 cukup

aafifah said...

salam kak ain...

saya nak tanya, bila buku aku mahu ke new york keluar? kak ain boleh simpankan satu buku remaj@ptsone untuk say tak? nanti saya beli dengan buku aku mahu ke new york.
jadi, saya kena bayar sekali je lah. boleh tak kak ain?

wassalam,
aafifah
aafifahmohamad@yahoo.com

FaRah said...

Kak ain..farah tukar la.. farah nak pos laju la.. maknanye farah bayar RM 21 lah kan? ok2.. td bru farah trfikir.. drpd gune pos berdaftar yg lmbt sket tu.. kene byr RM19. Pos laju yg sememangnye laju tu kene byr RM 21? Alahai! Cume RM2 saje bezanye! lebih baik ambil pos laju..cpt dpt buku!

ok! farah bayar RM21.. confirm!

p/s= nama dan alamat emel same je ye..

Nik Nornisa said...
This comment has been removed by the author.
Nik Nornisa said...

Salam Kak Ain,

Saya nak tempah buku tu!

Tapi ayah saya cakap lepas raya nanti baru dia masukkan duit dalam akaun maybank. So Kak Ain simpankan 1 buku untuk saya eh? Insya-allah lepas raya saya masukkan duit.

Nama: Nik Nornisa bt. Osman
E-mel: niknisa @gmail.com

Tq Kak Ain.

Izzati Hazwani said...

kak ain,saya nak beraya dengan buku itu!wahai kak ain yang cantik,boleh tak bayar lepas raya?
kuikuikui.
saya nak bagi buku tu raya dengan kak ain dulu...


NAMA:Izzati Hazawni bt. Abdul Rahman

Emel:someone.anywhere@yahoo.com

Poslaju

\\W// said...

kak ain... sayer nk tnyer.. camner sayer nak bli buku remaja@pts1 2008 tue... klu syer byr es0k guner maybank.. bler syer nak dapat buku tue..

p/s syer nak bli guner p0s laju

\\W// said...

syer nak byr guner mybank... nama: mohamad wafiy bin mohd wary email:mohamad.wafiy@gmail.com.. simpankan tau.. sayer nak byr es0k

Anonymous said...

ini emel saya Kak Ain:
afrcutez@hotmail.com

semalam dah hntar emel dah kat Kak
Ain

Afrina

Anonymous said...

kak ain!!!!
saya nk 1..simpAnkan untuk saya k..
saya tempaH dlu!!

nama-salsabila bt.mohd ibrahim
alamat-101 permatang keriang,
13110 penaga,
seberang prai utara,
pulau pinang...
email-bpeace_gurl@yahoo.com

~+.leogurl.+~ said...

assalamualaikum kak ain..

sye nk buku ni!

Nama: akmal izzati bt. azizan
e-mel: izatie_leogurl@yahoo.com.my

sye akan bayar melalui wang pos..
simpan untuk sye yer!
x sabar rasanya..

~+.aQMa.+~

Anonymous said...

Salam Kak Ain..
Wah!!laku mcm goreng pisang panas ye bku ni..Saye pon nak jugak 1 buku neyh..Insyaallah,petang ni/esok saya akan masukkan duit dalam akaun tu ye..!!saya nak yg pos laju ye kak ain..!!neyh butir diri yg Kak Ain nk

Nama:Nur Hazwani Bt. Mohd Rasid
Alamat e-mel:wanie_95@yahoo.com

Harap dpt simpankan untuk saye..
Cayang Kak Ain..heheh...
Yang benar,
Wani..

AinMaisarah said...

Okey, kedudukan terkini status mereka yang menempah buku:

1) Fathiah
2) Fatin Hanani
3) Nurul Balqis
4) Hidayah
5) Shasha
6) Aqilah Yuyu
7) Afrina (Kak Ain dah dpt emel)
8) Aini
9) Annan 97
10) Nabila
11) Shaikha
12) Zarifah
13) Wafiy
14) Salsabila
15) Aqma
16) Nur Hazwani

Yang sedang cek bajet duit:

17)Nurul
18)Afiqah

Yang nak bayar dengan duit raya:

19) Aafifah
20) Nik Nornisa
21) Izzati Hazwani

Kepada yang mahu guna duit raya, Kak Ain akan hantarkan buku setelah menerima duit raya adik-adik semua ye!

Kepada yang membayar hari ini (Selasa,23092008) Kak Ain akan mula menghantar buku esok (Rabu,24092008)

Pesanan penting: Mesti maklumkan kepada Kak Ain dalam e-mel di maisarah_ain@yahoo.com sekiranya sudah membuat pembayaran buku. Jangan senyap-senyap. Nanti Kak Ain tak hantar buku pula!

Salam sayang,
AinMaisarah

puteri nadhira said...

kak ain saya dah masukkan duit dalam akaun kak ain.RM 21.

AinMaisarah said...

Salam Puteri Nadhira,

Kak Ain sudah memeriksa akaun. RM21 sudah diterima. Tolong e-mel pada Kak Ain alamat penuh, no telefon dan nama penuh Nadhira di maisarah_ain@yahoo.com ye.

Ada 3 nama Nadhirah dalam rekod pembelian Kak Ain. Kak Ain takut tersilap hantar buku. Terima kasih Kak Ain ucapkan.

Salam Sayang,
AinMaisarah

Anonymous said...

salam kak ain,

shaikha dah minta izin mak dah. Mak setuju. Kak ain simpankan satu buku utk saye yeh??

nanti shaikha bagitahu nak bayar melalui ape..

salam,
SHAIKHA


P/S:KAK AIN..KWN SAYE NAK BELU BUKU TU GAK..TAPI RMH DIE INTERNET ROSAK...KAK AIN SIMPANKAN BUKU TUU UTK DIE YEH
NAME KWN TUU
humaira binti mohd zain
emel:hamzah_biru@yahoo.com

nanti saye suruh kwn saye emel kat kak ain yeh..simpankan buku tuu utk saye dan kwn saye...

salam,
Shaikha

fadiela said...

Salam Kak Ain,

Saya minta jasa baik Kak Ain untuk menyimpan buku Remaja@PTSONE 2008 untuk saya.Saya masih lagi dalam usaha memujuk papa untuk membenarkan saya membeli buku tersebut.Kalau jadi nanti saya beri tahu KAk Ain dalam masa yang terdekat ini.

Fadhilah.

Hanisah said...

Salam Kak Ain,

Saya rase saya tak boleh beli dari Kak Ain la... Saya biasenye beli buku2 Kak Ain di MPH.. Saya nak tanya Kak Ain lah. Buku Remaja@PTS One tu dah ade kt Shah Alam ke? Lepas raya nanti saya ade UPKK. Kena belajar. Kak Ain rase buku tu cepat habis tak? Kalau cepat habis, saya beli awal2 lah. Tapi kena bace lepas habis UPKK. :)

Hanisah.

Puteri Nadhira said...

kak ain saya x de email jadi saya hanta melalui sms dan comment

Puteri Nadhira bt.Omar
30A,Villa Laman Tasik,Jalan 7/106,
Bandar Sri Permaisuri,Cheras,56000,
KL
0123868716

irah aka zafirah said...

Kak Ain,Kalau memang giler2 lambat boleh tak.Sbb kalau saya dapat 5A (insya allah) saya boleh mintak mak or sesiapa tolong belikan dgn buku Aku Mahu Ke New York.Boleh?

Aimi Nadhrah. said...

saya mahu novelcomel OPs pikat kak ain sahaja boleh tak??

sebab saya dah dapat buku ptsone. camana ehh??

:((

farranadh said...

kak ain sye nk order buku remaja @ptsone 2008 2 tau.... sye akan masukkan duit dlm akaun bersama2 buku lain yg sye dh tempah tu..
kalau kak ain x ingat buku yg sye order 2 aku mahu popular,aku mahu teman tapi mesra and yg terbaru sye order remaja @ptsone nie... simpankan buku tu untuk sye tau...

Anonymous said...

assalamualaikum kak AIN!!

Aqilah dah bank in kan duit berjumlah RM21.00 ptg tadi..(selasa, 23 sept 2008)

harap kak AIN terima duit tu ea....=)



salam,
Aqilah YUyu

liyana nadhirah said...

ask0m..
kak ain sy nk ty sy niy msih de hrapan nak tempah x??
mcm dh penuh jer..
klu de lagi sy nk tmpah 1 erk??
emel= cheerlygirl_94@yahoo.com.my

slam..
liyana nadhirah/ lyana dhyrah

AinMaisarah said...

Salam semua,

Setakat pukul 9.45 malam bertarikh 23 September 2008, sudah ada tiga pembeli yang membayar melalui akaun Maybank.

Kak Ain akan menghantar buku kepada tiga pembeli ini pada esok hari:

1) Puteri Nadhirah (Pos laju)
2) Aqilah Yuyu (Pos laju)
3) Nurul Balqis (Pos laju)

Kepada yang mahu buku dihantar esok, sila masukkan duit sebelum pukul 11.00 pagi (sudah masukkan duit, tolong...tolong...tolong beritahu melalui e-mel di maisarah_ain@yahoo.com)

Kalau duit masuk selepas pukul 11.00 pagi, Kak Ain akan menghantar buku yang dibeli pada hari berikutnya pula ye!

Salam Sayang,
AinMaisarah

Shasha said...

salam kak ain,
insya-allah saya mungkin akan bayar RM21 hari khamis ni guna wang pos :))

Shasha said...

maaf kak ain, agknya bila saya blh dpt novel tu ye? :D

Princess97 said...

buku remaja@ptsone ni lebih menarik dari sebelum ni.Menarik gila warna dia.Terang...FRESH

TeKa_tEkA GiRl said...

kak ain,kalau sy nak beli buku ni melalui pos laju sebelum 27 sept..bila blh sampi agak-agaknya?

ALyA WoNdErS said...

Kak Ain!!
Alya teruja sangat
sebab semalam baru dapat
buku remaja@ptsone free..
Pemenang lah katakan ..
Hihihi .. :)

farah~amira said...

Salam kak ain...Farah nak book satu buku...bayaran pos laju....
nanti kalau farah dah bank - in...farah sms kak ain...bley x ???internet jarang bukak.....hopefully it is ok!!!

wassalam
farah_amira

farah~amira said...

farah punya e- mail n phone no:
jajaungu@yahoo.com
0175149534....
sms farah la....

Anonymous said...

Kak Ain...
Saya(Afrina)dah bank in
duit kat dlm akaun maybank abg
Kak Ain.Dpt x??
Kak Ain tahukan alamat umah
saya??!!

~Afrina~

Anonymous said...

*saya bank in hari nie(Rabu)*

~Afrina~

aini said...

salam k.ain..

pos berdaftar tu cam mane?

Anonymous said...

Kak Ain..
Saya bank in RM 21
tau!!!

Afrina

najwaamira said...

Kak Ain,

Bestlah cerpen kak Ain!

Anonymous said...

kak saya mmg minat giler la kat cerita aku mahu popular,dan saya teringin tahu apa yang akan terjadi pada hubungan farah dan amir,ina dan tengku affin,fasharina dan ahli THE WANNABABES..JADI SYA TERINGIN SANGAT NOVEL OPS PIKAT DI AIDILFITRI,,
AND ONE MORE THING SYA MMG TABIK KEPADA PENULIS NOVEL REMAJA MCM AKAK NI,,


NI ALAMAT EMAIL SAYA

butang_a4@yahoo.com

fadiela said...

Salam Kak Ain,

Hari ini mama saya akan bank-in kan wang berjumlah RM 21 ke dalam akaun Kak Ain.Jika duit itu telah dimasukkan saya akan menghantar email kepada Kak Ain.Ini alamat email saya : af_iela@yahoo.com

Fadhilah

Anonymous said...

salam kak ain!

ader lagi tak buku tuh kak??
kalau ader saya nak beli kak!

Nama :Nadhirah bt Ismail
Nih emel saya: nad_rawks96@yahoo.com

Duit sya akan masukkan dalam akaun maybank.RM20 yerh kak.

fadiela said...

Salam Kak Ain,

Mama saya telah pun memasukkan wang tersebut pagi tadi menggunakan akaun Maybank.Saya juga telah pun menghantar e-mail kepada Kak Ain.

Fadhilah,
af_iela@yahoo.com

fadiela said...

Ini nama,alamat dan nombor telefon saya:

Nama:Aiman Fadhilah Bte Ahmad
Rozley.

Alamat:PT 21846,Jalan Kolej 9,
Taman Desa Kolej,Putra
Nilai,71800 Nilai,Negeri
Sembilan.

Nombor Telefon:017-3791311.

nabila said...

kak ain, saye dah masukkan RM 21.00 kat dalam akaun akak.

ainzz said...

salam kak ain,

sori sebab ain dah lme xmsk rumah pink ni...
rindu sesangat kat rumah pink ni....
nak taw sebab dia??(ain antar email kat kak ain)

wah!ramainye dah tempah!
harap2 ade ruang utk ain!!!
ain nak sangat buku ni!

kalo ade ruang yg kosong ain nak taw...

ni name serta alamat email ain..

:nurul ain
:ain_ppg@yahoo.com


tolong2lah simpan kan utk ain @ cakap kat ain kalo ade lagi buku tu!!!!!!!!

Fatin Hanani said...

salam kak ain..
fatin dah pos cek..
harap-harap cepatlah cek tu sampai ye kak ain...

abby said...

alamak abby x sempat lar..sebab sbelum nih computer ni problems sket :(...

shaikha said...

salam kak ain,

shaikha dah hantar dah cek dan hantar ke alamat yg kak ain tulis.

harap kak ain segera menghantar buku tuu :) ...

wasslam,
shaikha

Anonymous said...

Ayoyo Kak Ain!Ramainyer orang komen.Ingat nak tempah sekali tapi x bole.Kenape x bole Kak Ain jgn tanyer ye.

hanis aqilah said...

Salam kak Ain ,

Buku tu ade lagi x ?
Kalau ada , Hanis nak.

precious_nyssa95@yahoo.com

Elly said...

banyak dah org beli buku tue. xsempat lah elly nie. Elly nak sekali dengan buku AMKNY la? simpan kan utk elly ye!

Nadhirah said...

Salam kak ain!,

Nama saya Nadhirah bt Ismail.
Saya sebelum nih ader kata bayara RM20..tapi saya bayar guner akaun maybank so RM 16 jer lah..

Emel saya still gner mak sayanyer erh..

zubaidahramli@yahoo.com

ala tomei said...

kak ain bacer mail sayer yerr k

AnGeL DeViLiA said...

kak ain...ader tk lg peraduan bantal pink tu???

Anonymous said...

Kak Ain saya juga nak beli buku cerpen raya @ptsone dan buku COMEL..:)

Nama :Aina Mardhia bt Ismail
E-mail:ainamardhia@yahoo.com.my

Kak Ain saya Harap Kak Ain Simpan yer satu untuk saya..

~aina~

gadis desa said...

kak ain,makanan raya Le Shu Ren Tok lawak la.Cara kak ain cerita tu mcm berpengelaman je..pernah terjadi ke?

Siti Nazirah said...

Assalamuaalaikum Kak Ain,
saya nak beli satu ya buku remaja@ptsone 2008..

nama:Siti Nazirah binti mohamad Haris
e-mel:nazirah_muslimah@yahoo.com.my

nurfarahani said...

Salam kak ain,


saya nak buku novel comel jer.boleh.ini disebabkan saya sudah memiliki buku remaja@pts one.nak opps,
pikat di aidilfitri.


berapakah harganya buku novelcomel itu??

salam sayang,
nur farahani

farah~amira said...

Salam Kak Ain...Farah nak book remaja@ptsone tue seunit...jd...biler boleh farah masukkan duit...nanti kalau kak ain dah kata boleh bank-in duit kak ain sms farah @ 0175149534.farah akan segera masukkan duit...kak ain boleh hantar buku tersebut di alamat..:
312,krts guru sek. men. teknik slim river,
35800 slim river, perak.
dah x sabar2 nak baca buku kak ain nie....

wassalam..
yg x sabar nak baca bk kak ain..

Anonymous said...

salam kak ain..
err..boleh beli remaja @ptsone tuh lg tak?
nme sy eleen.
eleen_ve@yahoo.com.my..
sy nk beli novel comel yg laen2 skali ye..jgn lpe email sy

Anonymous said...

macam mana ada yang dapat free???please bgtau...








~SITI~

shasha said...

hai siti...
kalau awk nk tahu, beberapa bln lalu ada pertandingan penulisan cerpen raya.
kalau saya tak silap, bln julai lepas.
pemenang2 pertandingan tu la yg dpt buku percuma.
awk jgn lupa baca cerpen mereka tau XD

Anonymous said...

thanks shasha...









SITI

linaz said...

Bukan oven percetakan ker???

Faz said...

Kak Ain boleh x Kak Ain simpankan 4 lagi buku remaja@ptsone. 1 utk saya 1 lagi utk kwn saya 2lagi saya x tau depa nak ke x nak. Please. Bayaran melalui akaun maybank. buku aku Mahu ke New York 1&2 pun sama tau.

Anonymous said...

Kak Ain boleh saya tanya...
Bila boleh saya dapat novel nih..??
huhuh..

shaikha said...

salam kak ain,

bile saye akn dpt buku tuu akak ain...tak sabar nak bace :)..

aqila said...

salam, kak ain saye nak memesan novel raye tu sory sebab pesan lambat tapi saye nak sat novel tu. ni email saya:

nur aqila yasmin bt mohd zukhi
nuraqilayasmin@yahoo.com

saye nk novelcomel skali ya
bye.

Anonymous said...

salam kak ain..bile nak dpt buku tuu..rase dah tak sabar nak bace..

salam,
shaikha