23 June 2008

Cover Baru IMPIANA

Salam semua pengunjung Rumah Pink,

Kak Ain baru sahaja menerima contoh cover baru buku IMPIANA daripada pihak PTSOne. Kak Ain belum lagi memilih cover mana yang sesuai untuk menjadi cover baru buku IMPIANA. Oleh itu Kak Ain ingin meminta pendapat semua pengunjung Rumah Pink ini.

Cover A


atau

Cover B


Sila berikan komen, di bawah, Kak Ain dikehendaki membuat keputusan malam ini. Harapnya ahli kelab teman Tapi Mesra dapat membantu Kak Ain membuat keputusan cover mana yang bakal dijadikan cover baru buku IMPIANA.

Wasalam
AinMaisarah

52 comments:

Alya said...

slm k ain..
alya pilih kover 2 ..
yg no1 tu dia tulis ain maisara..
hehe ...

salam komentar 1 ,
alyathelipas

naan said...

salam kak ain,
saya rasa cover 2 agak sesuai....




salam komentar 2,
hannanafifah97

yaya said...

i think the best cover is

COVER B!!!

MIRA said...

Saya pilih cover B.

Sesuai sangat...

Anonymous said...

Saya pilih cover book no.2...
Warnanya agak sesuai n menyerlah...

~amira~

Anonymous said...

salam kak ain....
saye pilih cover b sebab cover b lagi menarik perhatian saye daripada coover a.

yg memilih cover b,
SHAIKHA

Anonymous said...

salam kak ain....
saye pilih cover b sebab cover b lagi menarik perhatian saye daripada coover a.

yg memilih cover b,
SHAIKHA

naziraizaty said...

hai kak ain...
kedua2 cantik tapi yg lbh sesuai cover B..
em..ini untuk impiana ke impiana 3???
p/s:x sabar nak tunggu novel impiana 3 dan AKU mahu bergaya...

singahensem said...

slm kak ain
syarah pilih cover B sebab cover B lebih menarik perhatian saye.


~::SyArAh::~

hanis aqilah said...

Salam Kak Ain ,

Cover A tidak menceritakan semua impian dalam Impiana.
Mungkin gambar lelaki itu merujuk kepada Fahrin/Pai'e

Jadi , Hanis memilih B.
:)

whotherealmeLUVeaDi said...

salam Kak Ain..
nak pilih cover (B)!!!
menarik, suspen, dan bersesuaian dengan jalan cerita yang Kak Ain buat..

saya yang memilah cover B,
Nurhayati Nadhirah
a.k.a. meLUVe

Anonymous said...

salam kkain saye pilih cover B sbb cover A tuh ade gamba lelaki x suke n sbb cover A tuh die tulis ain maisara.....




salam......
nuha.

Anonymous said...

k ain saye lupe nak bg tau kk ain yg ari nih ari jadik sayer
hehehe.....





salam lg....
nuha

Anonymous said...

k ain saye lupe nak bg tau kk ain yg ari nih ari jadik sayer
hehehe.....





salam lg....
nuha

Anonymous said...

test2

Anonymous said...

kak ain, saya rsa cover b is very siutable.sbb cover a x ade kena mengena ngan citer impiana tu

Anonymous said...

saya memilih cover B ...lebih menarik berbanding cover A...

Hanisah said...

Salam Kak Ain,

Saya pilih cover B. Cover B tu lagi menarik...

Hanisah

Anonymous said...

kak ain..
fatin ske a dri b..
b tu nmpak mcm thriller sgtlah..
kalau a tu mcm cool je..
lgpun warna biru..
sejuk mata memandang..
hehe

Anonymous said...

saya suka cover B...Nampak lebih 'kena-mengena' dgn cerita impiana..

Anonymous said...

saya suka sesangat cover b sebab cover a mcm x best je....

naan said...

سلام كق عين،
ساي راس كوليت بوكو 2 تو اڬق سسواي دڠن بوكو ني

سلام يڠ مڠوندي كوليت بوكو 2،
يڬ كادڠ2 تاكوت ليڤ

Anonymous said...

kak ain abby rasa cover b smart gle...

Anonymous said...

wahahahahh!!
kalau engkau buat cover muka kau lagi bagus.. kan engkau comel .. lg comel drpada bini aku ..
gmbr org seksi pon boleh

Anonymous said...

Salam Kak Ain,

I think cover B is the best.Ada kaitan dengan cerita tu.Tapi sebenarnya saya tak akan beli sbb saya rasa takut.Saya ni jenis penakut sikit.Hehehehehe

Salam drpd saya,
zafirah.

Aimi Nadhrah. said...

2-2 cover pun nmpk cool.
cover B nampak cam cerita pembunuhan pulak.
impiana cerita pasal pembunuhan ke?(sorry, saya belum pernah baca impiana lagi. :( )

apa-apapun saya pilih B gak. :))

Anonymous said...

salam...
kak ain, krisya rasa cover B lagi sesuai dan lagi menarik perhatian dripada cover A. harap akak setuju.

salam ikhlas,

sadkrisya......

BalqisBasri (^^,)v said...

Kak Ain !!!
Balqis rasa yg no.2 tu lebih cntik...
Kulit buku tu mcm cerah n org lain senang nak nampak....
Yang no.1 tu nmpk mcm lelaki sngt laa...
Lg pun mcm tak menarik perhatian je...

Jadi saya harap Kak Ain pilih laa no.2...

Anonymous said...

hudhabvybsy no 2

Anonymous said...

cover b!!! ainin sofiya

Anonymous said...

Salam Kak Ain!!!
Farah rasa kover 2 lagi OK.
Kover 1 dia tulis nama Kak Ain,Ain Maisara..Hehehe..

Yang telah memilih,
~Siti Nur Farah~

Anonymous said...

saya tak suka dua dua.tapi kalau terpaksa saya pilih cover satu sbb cover dua mekutkan

Anonymous said...

yang atas tu menakutkan bukan mekutkan

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,
Dayah pilih cover b!!:)


wasalam,
dayah

A. Izzati said...

Salam Kak Ain...

wah, dua2 cantik...
x tau mana satu nk pilih...
sye rasa lah kan...
Cover B lg sesuai...
lg lawa..(bukan bermaksud cover a x lawa tau)
emm, tu je la...
sye dh agak mesti rmai yg pilih cover b...
ok la...

cover b fans,
__aqma__

Anonymous said...

kak ain!saya pun nak pilih jugak..saya pilih cover b!lebih menarik..

Anonymous said...

salam kak ain,

saya rasa cover B lebih sesuai..
warna dia terang dan menyerlah dari cover A.. nampak thriller dan mystery.. barulah sesuai dengan cerita impiana..


salam sayang,
kyna

Anonymous said...

slm kak ain, ni fathiah
Fathiah rase Fathiah rase cover1 tu cam x menarik sangat la......

SO FATHIAH SUKER COVER....................
B
SBB NAMPAK LAGI SERAM AND LEBIH THRILLER LA!:)
OOPPS , LAGI SATU, SBLUM SAYA LUPA , kak ain letakla sikit sinopsis impiana3 kat Rumah Pink Kak Ain ni.....

salam sayang,
FATHIAH HAPPY

afiqah said...

Salam kak ain,
afiqah pilih cover B sebab cover A
mcm x sesuai sgt.

anis scha said...

salam kak ain...
sy plih cover 2...
sesuai sngt...

slam ceria,
ratu anis

Anonymous said...

salam k.ain

kite pilih cover 2
sbb cantik ckit..

cover 1 tu mcm ganas..

sayalah! said...

salam kak ain! hazira pilih cover B. Setuju dengan komen Balqis, cover A nampak lelaki sangat dan tak menarik. Cover B pula nampak ada kaitan dengan cerita IMPIANA. Apapun, tak best lah, pembeli baru dapat cover IMPIANA yang baru! =/

Taherah Ghazali said...

askum
klau faty
faty pilih cover A

Anonymous said...

kak ain,
apa cover impiana
berapa muka surat "
berapa harga "
apa yang specail cth:poster ... "
bila terbit?????????

DAH TAK SABAR!!!!!!!!!

mira>sysy said...

slm kak ain.....
mira pilih cover b sebab cover ada gambar lelaki so x nampak macam 'impian' yg cover c nampak seram sangat kalu sapa takut hantu mesti x beli.

Anonymous said...

sayer pilih cover 2 sebab dia cam seram2 sikit...
so,biler bleh kuar impiana 3??
x sabar nie...n biler bleh kuar 'aku mahu ke new york'??

Anonymous said...

slm kak ain...
ummi pilih cover 2...
sb cover no2 lebih sesuai...

sara said...

slm kak ain......

hmm.. sarah rase cover B lagi sesuai sbb lbih mnyeramkan & ade kene mengene ngan impiana... pintu masuk ke syarikat yg mnakutkan... huhuhu... yg gmbr lelaki dlm cover A tu sape??? pemilik syarikat tu ker??? hehehe...

* ari tu mse sarah tgh tengok2 novel kat harris (jaya jusco TC, johor),sarah ader trnmpk buku impiana cover baru.... k ain pilih yg cover B, kan? hehe..

~~sarah~~

Unknown said...

salam kak ain.saya pilih cover b.coz nampak menakutkan sama macam keadaan shasha yg masa ada kat penjara

Anonymous said...

saye rase saye pilih cover 2 sebab cover 1 die tulis ain maisara xde 'h'.

Anonymous said...

Salam Kak Ain Saya Pilih Cover B....<3 Sebab Cover B Lebih Menarik Minat Saya..


~@d1b@h~

Unknown said...

Kak ain saya pilih cover B..