09 April 2008

Satu Pemenang Setiap Bulan

Assalamualaikum,

Kak Ain ingin memberikan sedikit penjelasan mengenai pemilihan pemenang bagi peraduan Bantal Pink, di dalam buku AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA.

Setiap bulan Kak Ain akan memilih 1 orang pemenang untuk memenangi 1 bantal pink.

Pemenang bulan April : Qaidatul Intan Syamimie Bt Muhd Yusof dari Port Dickson.
Pemenang bulan Mei : Akan diumumkan pada 7 Jun.
Pemenang bulan Jun : Akan diumumkan pada 7 Julai.
Pemenang bulan Julai : Akan diumumkan pada 7 Ogos.
Pemenang bulan Ogos : Akan diumumkan pada 7 September.
Pemenang bulan September : Akan diumumkan pada 7 Oktober.

Adik-adik boleh memilih ingin menyertai pada bila-bila masa yang adik mahu, tetapi Kak Ain akan menukar soalan setiap bulan.

Wasalam
AinMaisarah

10 comments:

Fenrisar said...

See Please Here

sara imanina said...

sekarang sara dah faham...terima kasih kak ain...

najwaamira said...

X sabar nak tahu keputusan bantal pink tu!!CAntik sanagat bantal tu!!Kak AIn,saya ada hantar email.Plz reply it ASAP..Thx!!

najwaamira said...

Saya pasti akan menyertai setiap bulan peraduan tu!!

anis said...

Assalamualaikum kak ain !!!

bantal tu cute sgtX3.anis akan brusaha untuk sertai ptandingan tu stiap bulan. n bg saya kak ain ni mcm tak pernah kering idea btul.sentiasa je ada idea! anis dalam proses nk siapkn novel tp taklah se'best' novel kak ain.hrp kak ain dpt beri tips! as a new members, kak ain beritaula apa-apa yg patut ye!

::fatin:: said...

salam kak ain..
kak ain bgtau pemenang untuk April awal..
hehehe..
soalan untuk Mei sama ke kak ain ubah ek?

Anonymous said...

thanks,bru skrg dna faham...

Anonymous said...

nape dah lepas tarikh tak muncul lagi pemenang yang lain?

Fatin Munirah said...

kak ain, kat mane nk dptkan novel kak ain klau dok kat klantan eh...

Fatin Munirah said...
This comment has been removed by the author.