26 April 2008

Pantun Promosi NovelComel

Assalamualaikum,


Rumah Pink Ain Maisarah sudah ramai pengunjung,
Kalau boring jom kita makan jagung.

Selalulah datang Rumah Pink ini,
Supaya dapat tahu berita terkini.

Siapa yang nak beli novel comel,
Silalah klik komen label.

Jom kite beli novel comel yang cute ini,
Sebab tengah murah ni!!!.... :D



Pantun ini direka oleh Ahli Kelab Teman Tapi Mesra [KTTM] iaitu Cik Adik Dayah. Untuk berkenalan dengan cik adik ini, silalah emel : dayah_bear97@yahoo.com.my

Terima kasih atas usaha mempromosikan NovelComel Kak Ain.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi ini, sila klik >>>SINI<<<

wasalam
AinMaisarah

11 comments:

Nurul said...

wah!!! bestnye Dayah!!
Nanti buatlah panjang-panjang lagi ye...

Anonymous said...

Kak Ain, Riha tak boleh emel Kak Ain sebab Riha nyer emel terbantut sikit. Riha nak bagitau Riha dah bank-in duit novel comel sebanyak RM11.00+kos pos biasa RM 2.50 jadi semuanya RM 13.00 pada 24 April (tapi tak ingat masanya, yang pasti pada siang hari.)

Patutnya kos untuk 3 novel comel ialah RM10.50 tapi bank tu tak terima duit syiling. Lebih 50 sen tu Riha gunakan untuk bayar kos pos biasa. Jadinya semuanya RM 13.00.

Riha inginkan novelcomel ini:

1.Rahsia Hati Mr.Lobak-Lobak
2.Cinderella di Aidilfitri
3.Rahsia Linda

Salam,
Riha.

Rebecca Ilham said...

Salam,

Kak Ain terima bayaran melalui PayPal tak? Saya di luar negara, dan nak hadiahkan novel comel pada adik di Malaysia.

-Becky

::fatin:: said...

ceh..ceh..
dayah..
berbakatlah awak ni!

nurul hidayah roslan said...

salam kk ain,

thanks kk ain...!!:D..
dayah reka mse kat skolah..cikgu x datang jd dayah vosanlah dok terpengap jer...pastu dayah pikir2lah...hihihi...dan thanks jugak kat sume!!!

wasalam,
~dayah~:D

najwaamira said...

Pandai Dayah buat..

sara imanina said...

baguslah dayah reka pantun..
dayah memang suka reka pantun ker??
kalau ya, samalah dengan sara. hehe :P

Fenrisar said...

See Please Here

Annan_97 said...

saya pun nak bagi pantun.

Kak Ain pandai menulis,
Kami semua suka membaca,
Kak Ain memanglah manis,
Sebab itulah kami suka membaca...

Kak Ain sayang kita semua,
Kami pun sayang kak Ain,
Kak Ain tulis untuk kami semua,
Kami suka nak beli novel kak Ain.

-hanis ushy- said...

Pandainya Adik Dayah buat pantun..

ainmaisarah said...

Salam Becky,

Kak Ain memang tak ada PayPal. Tapi nanti Kak Ain minta akaun PayPal kawan. Kak Ain akan beritahu perkembangannya melalui e-mel pada Becky ye. Terima kasih kerana berminat membeli buku terus dari AinMaisarah.

Dear Annan,
Kak Ain memang SAYANG pembaca semua! :D Terima kasih cipta pantun yang so sweet itu!

Wassalam,
AinMaisarah