22 March 2008

AinMaisarah - Berita Harian Hari Ini.

Assalamualaikum,

Hari ini berita mengenai AinMaisarah telah dikeluarkan di dalam surat khabar Berita Harian.

Terima kasih kepada wartawan pengulas Berita Harian tersebut iaitu Salbiah Ani yang telah memberikan 4 bintang kepada buku AinMaisarah, Aku Mahu Popular.


Kepada adik-adik yang belum membeli surat khabar berita itu boleh melihat keratan surat khabar tersebut di sini.

AinMaisarah di Berita Harian

Jika ingin membaca apa yang telah ditulis oleh wartawan, sila klik sini :

Berita Harian Online


wasalam
AinMaisarah

25 comments:

fazlin said...

kak ain ari ni sy x beli suratkhabar coz sy ingat gambar kak ain x der.so sy x beli tp sy betul2 nk tengok gambar kak ain..huaaaaaaaaa....sedihh

Izzie Izzati said...

ala..malaslah nak pergi kedai,kak ain.dekat,tapi malas nak beli.tak apalah.saya suruh ayah belikan.

ainmaisarah said...

Salam semua,

Kak Ain dah buat pautan. Klik sahaja di situ.

Walaupun malas membeli, janganlah pula malas membaca ye.

Salam Hujung Minggu,
AinMaisarah

cutegirl_balqis said...

kak ain nape tak cakap awal-awal....ayah balqis tak de kat rumah sekarang sebab ayah balqis ada kerja kat melaka...soo tak de sape yang nak belikan surat khabar hari ni.....wuaaa....sedihnya...!!!!

fazlin said...

kak ain ader x gambar kak ain
nk tengok gambar kak ain..
kak ain trima x wang pos dari sy(ambil kesempatan)hihiihi

aini said...

salam k.ain

emm..kte baru tau la akk kuar ari ni..
kte x bli pun..
tapi dh tgk gmbr akk..
lain la..
hehehe..

nurul hidayah roslan said...

salam kk ain,
wah kk ain .....dayah dah beli dah berita harian.....semakin popular ye kk ain kite ni..:)





yang benar,
dayah

najwaamira said...

Saya dah beli b harian..Bestnya msuk srat khabar.Mama saya selalu masuk srt khabar.Tapi saya je x msuk huhu

Izzie Izzati said...

ok,kak.
saya dah tgk dah.cute la akak.
jangan lupa tgk 'taman' saya yg belum siap lagi ni,ya?

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

waaa... power lah kak ain!!!
Muka kak Ain berebza sesangat dgn bayangan Riha..

Anyway, congrats!

~Riha~

haziqah aisyah said...

askum kak ain...
tahniah!!!
wah semakin popular la kak ain lps ni.
hehehe..
congratulations again kak ain...

NuriY said...

kak ain,
saya ada baca article tu. sampai dua kali saya baca.

spiesgirls said...

halu kak ain.....
mula2 saya x baca surat khabar yelah bukannya ade yg best pon...

lepas balik je dari pertandingan pantun terus tido ...bila rasa nak tido lama lagi je,ayah anis kata kak ain ade kat surat khabar apelagi anis terus melompat bangun ambil surat khabar baca sampai 5
kali..

comeilah muka kak ain.............
muka kak ain putihlah macam amoi nyonya............ok bye



~SaLaM CeRiA~
SpIeS-gIrLs

farah~amira said...

Salam Kak Ain Yg Diminati...
Terernyer Kak Ain!!!!
tesl????
apasal keluar tajuk nih???
tp tak pe...rezeki di mana2...
Kak Ain nak taw x ..
dah nak dekat 10 kali dah farah bace...
sampai abah pon kate ...kala tgk lame2 pon..kak ain bukannya keluar dari gamba tu pon...
huhuhuhuhu...fanatik sangat la....
kak ain patut berbangga dapat peminat seperti saya..
huhuhuhuhuhu...

Yang Benar2 Meminatimu,
Farah Amira

Sara Imanina said...

salam kak ain,

saya pun dah baca dan tengok muka kak ain,

that all untuk kali ini..(cousin saya ada kat rumah)..
nye..wasalam.

salam ceria,
~ Sara Imanina 2008 ~

solehah kd said...

salam kak ain syg...
kak ain...kak ain da dpt x duet untok buku impiana 2 tuh? kite nih tengah saba+sedeh..menunggu...takot jek kak ain x dpt...sbb yg hanta duet tuh bukan kite...tp sedare abah kite tlg hantakan..takot tesilap hanta jek...camne nih...anyway, congrats ye...x saba nak jumpe kak ain mase pesta buku tuh...lg 1 kite da tengok muke kak ain kat video temuramah tuh... kak ain comel..suare pon comel...hehehe...nampaknye rezeki kak ain maken betambah..tp jgn lupe lah AR-RAZZAQ yg dah bg kak ain sume nih....k..tuh jek..

nana said...

salam kak ain, waa..btambah popular la kak ain lepas niee..

iLa said...

cun la muke kak ain...
fewwiiiiiiit!!!!

iLa said...

ak ain...
saya mahu popular gak...
hikhik

scorpyx said...

dah tenok dah..sy slalu bli bharian ...
kak ain makin gempak lah...femes la kak ain nanti....semoge sukses slalu...

ainmaisarah said...

Salam semua,

Kak AIn ucapkan terima kasih atas ucapan kalian semua.

Semoga tuhan kabulkan doa-doa yang baik tu.

Amboi, sampai ada yang baca banyak-banyak kali. Nak hafal karangan dalam berita harian tu ke? hehehehe

Kak Ain ucapkan berbanyak-banyak terima kasih atas sokongan ahli Teman Tapi Mesra AinMaisarah semua maka Kak Ain mendapat semangat untuk meneruskan usaha menulis ini walaupun semua tahu, Kak Ain memang kurang minat menulis.

Apabila memikirkan ramai yang ingin membaca buku Kak Ain, ia membuatkan Kak Ain memerah otak dan memikirkan cara menambah kesedapan membaca cerita-cerita di dalam buku Kak Ain.

Semoga Kak Ain mendapat sokongan padu dari semua hingga bila-bila.

wasalam
AinMaisarah

ps: Solehah, Kak Ain dah dapat surat tersebut pada hari Jumaat tetapi wangnya hanya RM20. Kak Ain akan hantarkan dulu buku tersebut pada hari Isnin 23Mac, nanti kita bincang macammana nak settlekan wang yang terkurang tersebut yah.

fazlin said...

salam kak ain
kak ain dh trima ke rm65 dr sy.
sy nk buku aku mahu buli, impiana 1 n 2.kalau kak ain dh dpt emel kat sy tau.kak ain sy x guna pos laju x per ker..

-fazlin-

Anonymous said...

Wah.Bukan main popular kak ain kita sorang ni.Mula2 keluar tv lepastu keluar surat khabar.Wah, bestnye dia

Anonymous said...

kiter sbk sngt hr sabtu lps..hr nie je dpt tahu yg kak ain keluar paper...sdh sgt tau..hr2 sabtu sblm nie sy selalu paper....

kak ain, bila blh dpt novel comel yg diminta tu?

novel teman tapi mesra tu dah ada di pasaran ke?