06 February 2008

Cover Buku IMPIANA II

Assalamualaikum semua,

Hari ini Kak Ain nak berkongsi lagi mengenai perkembangan terbaru buku yang bakal diterbitkan iaitu IMPIANA II.

Buku ini sudah siap di edit, semalam Kak Ain menerima cadangan untuk cover muka depan buku IMPIANA II. Setakat ini ada 2 jenis yang sedang dalam perbincangan. Pihak penerbitan akan memilih mana yang mereka rasa sesuai untuk pembaca-pembaca sekalian.

Yang mana satu pilihan hati adik-adik?

Cover Buku 1



Cover Buku 2



Berikan komen adik-adik di bawah. Mari kita lihat cover buku mana yang terpilih. jeng-jeng-jeng.

wasalam
AinMaisarah

32 comments:

syifa said...

umm...rs2..yg kdua kot...nmpk mcm misteri..........jeng..jeng..jeng

aini said...

halu k.ain.kte rse yg petame kot.tp yg kedua pun ok gak.emm..x tau la yg maner.tp plhn mktmd kte yg pertame.kalo kedua nmpk mcm x kne la..

amiraezila_ladyamira_fabulous said...

yang pertama lag...
sbab syifa kata nampak mcm misteri...
memang btul...
kak ain pilihlah yang pertama please....

solehah k said...

kak ain, kite rase yg first tuh cantek cume kalernye x seswai lak...pastuh kite rase kedue2nye mcm kurang menarik siket...

maria said...

assalammualaikum...
hai kak ain...
saya dah jatuh minat lah kat karya kak ain...
seronok sangat masa baca buku aku mahu popular tu...saya pun dah baca buku impiana...tapi, sy nak tyerlah, buku sebelujm impiana bertajuk aper erk...cam tak syok plak klu terlpas satu karya...sy dah cari tp, x jumpa lagi....

Farah Capricorn said...

hai kak ain dah lama saya x jenguk blog kak ain..
saya rasa cover buku yang pertama tu nampak cantik..

sweet_cherry95 said...

hye..kak ain..
sy rse cover yg first 2 kowt
sbb nmpk cool sgt..

ila_95 said...

ello..hi kak ain..saya rasa cover buku 2 tu paling
nampak menarik..ermm..x kisahlah..
yg mana pun x pa..yang pastinya..
sya akan tetap membeli buku impiana 2 ni..

aqilah said...

askum kak ain bg saya,cover 2 cntik.lagi mengancam gitu

ila said...

hm...
klu saye saye x setuju due due...bukan kuang ajar ye...
ntah nape...
rase cam lari tajuk lak

Asyiqin said...

Nape sume org pilih yg prtama....saye ske yg ke-2...klu lukis pompuan dkt yg ke-2 tuh saye sokong 100% cuz itulaa mimi monira bdk air...

jiya^_^ said...

Ermm dua-dua pun cantik.. :)
tapi saya lebih suka cover 2.. :)

riNNa tHe bEst said...

Cover yang ke1.,.,.,...nampak menarik,.,.hehehe,.,...,..,,.jeng.jeng.jeng..........best la ari ni,..baru balik dari Sunway Lagoon,.,

nur zaidahtul aliah said...

salam k.ain...sayer xkisah kalo k.ain nk pileh mane2 cover sbb sayer rse kedua-duenye cntik2 belake...k.ain...sayer nk tempah buku AMB la...esok maybe sayer gi Pejabat Pos...ha...ha...ha...

Anonymous said...

kak ain,aku mahu buli berapa harganya?dan apa alamat kak ain? saya nak pesan buku ni

AinMaisarah said...

Salam,

Kepada yang mahu membeli buku AKU MAHU BULI.

Harga buku AKU MAHU BULI : RM16

tambah kos pos laju : RM5

Semuanya RM21

Kak Ain akan bagi FREE, 1 buah NovelComel bertajuk The Toilet Babes.

Ada 2 cara bayaran :

Pertama, masukkan ke dalam account Maybank berikut :


Nombor account : 564717050374 Syaizul Amal bin Zulkaffly

Cara ke dua :

Beli wang pos : RM21,
atas nama Syaizul Amal Zulkaffly

Kalau dah beli wang pos hantar ke alamat ke sini :

AinMaisarah
Metadome Sdn Bhd,
Suite 9-1, 9th Floor,
Wisma UOA II,
21 Jalan Pinang,
50450 Kuala Lumpur

Okay, harapnya semua faham yer. Minta pertolongan ibubapa sekiranya ingin membuat pembayaran.

wasalam
AinMaisarah

farihah said...

em.. rasa rasanya yg pertama lah.. tapi nmpak tak attractng.. camtu amik yg second.. misteri.

ppa said...

allowz,ppa ase kn..
ppa nk pilih yg 1 coz,
nmpk cm umum tntg citer,
yg cover 2,cm kisah kn 1 citer jewk..

Anonymous said...

alar... dua dua mcm kureng ok la... yg I tak menarik.... yg 2 seram je... cam kisahkan pasal sowang je (satu kisah) tak best ar.. tak tau nk pilih mna... rasanya la.. sy pilih yg first tu la... ok sket

najwaamira said...

Saya suka cover 2.Nampak lebih misteri...sebab duduk dlm penjara yg sunyi....heheh

AinMaisarah said...

Okay Cik Najwa,

Kak AIn reserve satu AKU MAHU BULI, yang istimewa buat ketua kelas. hehehe

Kalau dah buat pembayaran bagitau okay.

wasalam
AinMaisarah

Anonymous said...

kak ain saya rasa yang 1 tu kot sebab ia nampak extreme and fantastic.

tapi saya rasa kalau kak ain tukar warnenye kepada warne warne yg agak
extreme sikit baru rasa macam fantastic nak baca............

tapi tu pendapat saya........apa apa pun saya tetap akan baca impiana 2.............

bey2.............

Hanisah said...

Hai Kak Ain. Rasanya yg kedua tu ok, tapi mcm menakutkan. Kalau yg pertama, nampak mcm warnanya tak sesuai. Rasenye, pilih yg kedua.

AinMaisarah said...

Salam,

Terima kasih kerana ramai yang memberi komen dan pilihan.

Pihak penerbit telah memilih cover versi : 1

Walaupun Kak Ain sebenarnya suka cover yang ke 2.

Tapi apa boleh buat, pihak penerbitan lebih mengetahui apa yang terbaik. Jadi kak Ain terima sajalah dengan hati terbuka.

Semoga Adik-adik membeli buku tersebut apabila berada di pasaran nanti.

Wasalam
AinMAISARAH

Anonymous said...

hai kak ain!
saya baru saje habis bace buku impiana. pukul 5:55 ptg.
citer tu mmg best dan kejam.
kak ain bleh citerkan sikit pasal the toilet babes? macam best je...
harap kak ain balas kat yahoo mail or hotmail saya
mar_sakura25@yahoo.com
mar_sakura93@hotmail.com

trimas!
ganbatte kudasai!

Syafiqah said...

saya rasakan cover yg pertama...nmpk misteri jer...

yaya.kawaii said...

pertama lawaaaaa.pertama please:)

Anonymous said...

helo kak ain..marsya rase kan yg ptame kot..tp colour dye tak masuk sangat lah..hee~

Syafira Saufi said...

hmm...kak ain,bila buku impiana 2 nk keluar kt pasaran?x sabar la nk beli =D

nuha said...

rasru ligo ok tma annya gnay pe ni
heehehehheehheh.ini bahasa orang pilipin

Anonymous said...

Hai Kak Ain.....Lina nak cover 1.Cover 2tu menakutkan sangatlah..Kak Ain x takot kEr?BoRani MaTi bEtOllAh KaK AiN Ni!



RaTu LaWaK,
AdLiNa HaNiSaH

atyn bella blog said...

kak ain...

saya rase COVER KEDUA..
coz nmpak mcm adew lgi minat nak bce...