09 February 2008

AKU MAHU BELI BUKU : AKU MAHU BULI

Salam adik-adik semua!

Kepada yang mahu membeli buku AKU MAHU BULI terus daripada Kak Ain.


Kak Ain akan beri FREE, 1 buah NovelComel bertajuk The Toilet Babes. Kak Ain akan tandatangan dan chop buku tersebut.


Harga buku AKU MAHU BULI : RM16
Tambah kos pos laju : RM5
Harga semuanya RM21


Ada 2 cara bayaran :

Cara pertama, masukkan wang ke dalam account Maybank berikut :
Nombor account : 564717050374 , Syaizul Amal bin Zulkaffly

Cara kedua, Beli wang pos : RM21, tuliskan atas nama Syaizul Amal Zulkaffly
Kemudian hantarkan wang pos tersebut ke alamat ini :

AinMaisarah
Metadome Sdn Bhd,
Suite 9-1, 9th Floor,
Wisma UOA II,
21 Jalan Pinang,
50450 Kuala Lumpur

Okay, harapnya semua faham yer. Minta pertolongan ibubapa sekiranya ingin membuat pembayaran.

Siapa yang mahu beli? Sila letakkan nama dan email di bawah ini, hanya tinggal 7 buku sahaja lagi.

wasalam
AinMaisarah

Peraduan AKU MAHU BULI sila klik sini

38 comments:

i m princess (rina) said...

d.nurdarina@yahoo.com tu emel saya..............chut2nyot2kit2tot2huhu2lala2kaka2miau2 rasa nak beli terus dari kak ain.,..,,,,....tapi,..,,,.,.huh..........:(

i m princess (rina) said...

1
111
11111
1111111
111111111
11111111111
1111111111111
1111
1111

atas tu ialah logo kelab remaja 'WashkiToskiTree'.Saya pengerusi.,,,.,,,,...Logo tu,saya dan sepupu saya yang buat..huhu senang dan mudah!!tak payah guna dakwat,,.,,.,guna pensel aja pon boleh..,,,.,,.huhuh.,,.,.,gudnait kak ain!!!

i m princess (rina) said...

terbalik laah pulak logo tu.,,,..,,rasa tadi kita buat mcm lain........takpelah!!asal lambang pokok...heheheh

solehah k said...

kak ain kite nak beli!!!
nih alamat kite
no.23, jln jagong 3,
bandar baru uda,81200,
johor bahru,johor.
tolong ek
nnti secepat mungkin kite hanta duit tuh...

ainin said...

kak ain saya pun nak buku amb
nanti saya akan antar duitnya secepat mungkin.

I am Princess said...

ツツツツツツ ley go mey aah??????ツツツツツツツツkak ain... klik ni http://www.nurdarinacool.blogspot.com/ kalau susah nak klik,copy dan paste dekat kotak address aje tau!!

I am Princess said...

ataupon klik nama saya.

Sara Imanina said...

Assalamualaikum kak ain,

mak saya dah masukkan duit nak bli bk tu.

macam mana pendapat kak ain tentang cadangan saya kat atas,ok x.ari selasa ni saya pon ada ujian. jadi saya kena study.

AinMaisarah said...

Salam Sara Imanina,

Kak Ain dah terima wang RM21 tu. Kak Ain akan hantar Buku AKU MAHU BULI esuk. InshaAllah hari selasa Sara akan dapat.

Kepada Salsabila,

Kak Ain akan hantarkan buku AKU MAHU SAIZ S, AKU MAHU BULI, dan REMAJA@PTSONE esuk. InshaAllah sampai hari selasa juga.

Kepada Fara,

Kak Ain hantar pakai pos biasa esuk, InshaAllah sampai hari Rabu.

Kepada Amalina,

Kak Ain akan cek peti box opis Kak Ain esuk, jika ada wang pos Amalina tersebut, Kak Ain akan cuba hantarkan pada hari yang sama.

Siapa lagi yang nak buku? Masukkan saja duit, Kak Ain akan hantar secepat mungkin.

Wasalam
AinMaisarah

najwaamira said...

KAk Ain,saya nak aku mahu buli 1!Nanti saya masukkan duit dlam akaun.Reserve untuk saya!!!

AinMaisarah said...

Okay Cik Najwa,

Kak AIn reserve satu AKU MAHU BULI, yang istimewa buat ketua kelas. hehehe

Kalau dah buat pembayaran bagitau okay.

wasalam
AinMaisarah

najwaamira said...

Ok kak Ain....Nanti saya bagitau...

najwaamira said...

Saya nak bagitau yg princess turtle tu saya tau kalau chat dekat coolweb chat.

cicakgirls =) said...

Salam kak Ain,

=)apa kabar?harap kak Ain selalu dalam keadaan sihat sejahtera...^^
kak Ain...saya da bank-in duit sebanyak RM42.00 ke dlm akaun cik abang kak Ain...

=)sebuah lg buku tu..untuk adik saya,Asma97..
saya harap kak Ain sempat tulis sedikit ucapan buat dia...

wassalam.

AinMaisarah said...

Salam Cicakgirl,

Kak Ain dah check maybank Cik abang, memang ada kemasukan RM42.

Bila Cicakgirl masukkan wang tu yer, Kak Ain nakkan tarikhnya sahaja.

Kak Ain akan hantarkan buku tersebut pada hari Rabu, 13hb Feb.

Cicakgirl memang mahukan buku yang sama ke? AKU MAHU BULI utk Cicakgirl. dan AKU MAHU BULI utk adik Cicakgirl?

Nak Kak Ain hantarkan dalam satu sampul surat atau berasingan?

Kalau dalam satu sampul surat, Kak Ain akan simpankan balance duit Cicakgirl, RM5. Lain kali Kak Ain boleh bagi diskaun bila beli buku KAk Ain.

wasalam
AinMaisarah

najwaamira said...

Kak Ain,alamat saya yg sama tau.Kak Ain masih simpankan alamat saya tu???

cicakgirls =) said...

Salam kak Ain^^

saya masukkan wang tu masa 1 Februari 2008=)

yup..buku yang sama =D

sama ada kak Ain nak hantarkan dalam satu sampul surat atau berasingan terpulang kepada kak Ain..^^mana2 pon boleh..

Wassalam.^^

p/s : kak Ain,nape cover utk IMPIANA 2 nmpk ganas sikit..=)

Malabei said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AinMaisarah said...

Cicakgirl,

Nantikan kemunculan Kak Ain, hehehe.

Najwa Amira,

Boleh tak bagi alamat Najwa sekali lagi. Tadi Kak Ain try call tapi handphone tak angkat.

Dulu Najwa bagi alamat takde nama Taman Perumahan tu.

Tadi Kak Ain dah nak hantar dah, terpaksa postpone esuk hari.

Wasalam
AinMaisarah

solehah k said...

kak ain kite nak jugak...tolong simpankan untok kite...nnti kite hanta duet n surat dr kite...tolongle..

najwaamira said...

KAk Ain,saya dah bank in RM21.11.11sen tu mama saya terlebih buat.Hari khamis la kak Ain hntr?Kak Ain dptkan sms saya alamat tu?

Malabei said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dasha Nur Qistina said...

Kak Ain,
saya dah pun membeli buku aku mahu buli. Ceritanya best.....

Ilustrasinya best...

Semuanya best...

Saya bagi A+~
semua karya kak ain best and saya dah ada semuanya kecuali: Aku Mahu Saiz S....

~
~ ~
~ ~ ~
~ ~
Kalau nengok bebetul, semua bentuk ~ membentuk huruf A= Ain!!

Yes! Kak Ain da best!

Dasha Nur Qistina said...

logo "A" tadi tersenget ke tepi lah... patutnya ia special buat kak ain....

kak ain, sori ye sebab saya bagi komen huruf A senget uwaaaaaaaaaa

K
A
K

A
I
N,

sori ye dasha bagi simbol A SENGET! ni simbol baru. Harapnya menjadilah dan tak senget..

~
~ ~
~ ~ ~
~ ~

Dasha Nur Qistina said...

alar senget jugak! ish.. dasha sdey la..

kak ain, datanglah rumah dasha di www.dasha-NQclub.blogspot.com

:( (sbb bagi simbol A senget

:) sebab kak ain datang rumah

kalau kak ain tak datang rumah pun takpe

yaya.kawaii said...

kak ain,ade lagi buku tuu?

AinMaisarah said...

Dasha,

Terima kasih atas lukisan A yang senget tu.. Kak Ain menghargainya.

Kak Ain pun senget jugak.. so takpelah.

Yaya.Kawai,

Ni orang dayak ke orang gawai.. hahah.. Buku tu ada lagi. Kalau nak beli, masukkan duit, Kak ain akan hantar secepat mungkin.

Anonymous said...

capri_girlish93@yahoo.com
nurnajwa bt nordin.
saye nk beli buku aku mahu buli..kat kak ain...
klu pos brape hari boleh smpi...

~[i]eka~ said...
This comment has been removed by the author.
~[i]eka~ said...

salam, kak ain...
leh lg x bli buku aku mahu buli...

nursyafiqah bt. ronhazli
nursyafiqah94@yahoo.com

klo leh hnta msg trus la kt hp sy, plz..???
0173796080...
hope2 leh bli lg...

AinMAisarah said...

Salam Ieka..

memang boleh beli lagi..

KAk Ain simpan satu utk Ieka okay.

Kalau dah buat pembayaran, bagitau KAk AIn.

ws
AInMaisarah

~[i]eka~ said...
This comment has been removed by the author.
~[i]eka~ said...

Salam,kak ain...
sy dh hntar wang pos hrini(27 Feb)
x taw la smpai ble kt akak...
trimas...

~sharifah~ said...

hai kak ain....
pe kabar???
saya nk beli buku aku mahu beli tu..
biler saya dh post saya akan kasitau.

khairah96@yahoo.com emel saya
kalau akak ader ym bleh kiter chat hihi:]

harap bals
bye...

p/s:-
dulu saya dd kat johor skrg dh pindah kat trg. tapi nenek ader kat johor..

reen said...

To : Kak Ain

Askum kak ain.. kami suka sangat dengan novel akak yang aku mahu saiz S dan aku mahu popular.
Kitorang baru bace dua,sebab,we dunnoe where can we get others books ???
Boleh akak gitau ??

:D

ANyway,akak tolong letak nama kami!!! Kumpulan DIAREENA.

Terdiri daripada 3 orang : DIA -> Nadia
: REEN -> Nazureen
: NA -> Khairina


Bye2. :)
*hugs*

xoxo,
DIAREENA :) muahhx!

Anonymous said...

kak ain.....klau buku aku mahu buli ada lagi...bley x tlong simpankan buku tu untuk balqis....klau adew stock laa.....plezz kak ain...saya nak sngt beli buku dari kak ain sendiri.....sayang kak ain....saya balqis tau kak ain.....

saya tak tahu kenapa ble saya nak anta komen kat kak ain x boleh.....username ngan password tu memang saya taip betul tapi x boleh....dah banyak kali saya tukar akaun goggle saya....

anas said...

kak ain saya nak beli ini alamat saya

no.4 jln pinggiran putra 3/10,desa pinggiran putra,RKT limau manis
43000 kajang

NAMA:anas fikri b. muhd radzi
E-MAIL:anaspintar@gmail.com
saya akan hantar duit tuh secepatnya

nana fotopride said...

kak saya nak beli buku 2..
alamat:No.4 Jalan Impian Indah 7,Saujana Impian 43000 Kajang Selangor Darul Ehsan

Nama : Nur Farzana bt Haji Amir Suharman
No Phone:03-87343775