10 December 2007

AKU MAHU PULANG :-(

Salam adik-adik,

Kak Ain sebenarnya nak masukkan gambar-gambar dan entri ini malam semalam. Tapi oleh kerana internet tidak menyebelahi dan jam di dinding sudahpun pukul 2.30 pagi, Kak Ain mengambil keputusan menangguhkannya hari ini. Hari ini pula kerja bukan main banyaknya. Baru sekarang boleh memasukkan entri buat tatapan adik-adik.

Inilah detik-detik terakhir berada di Singapura. Sedihnya! :(





Adik Hanis ada bertanya, 'kasut' yang mana satu Kak Ain beli. InsyaAllah malam ini ada masa Kak Ain akan masukkan gambarnya.

Sampai jumpa lagi,
AinMaisarah

15 comments:

-hanis ushy- said...

Kak Ain tinggal di hotel 5 Bintang er?
Besarnya hotel!
Selamat tinggal Singapore.Ada masa,KakAin leh pergi lagi kan/
Ader ole-ole x?
;p

SalamKasih,
HanisAqiLah

cicakgirls =) said...

as'salamualaikum w.b.t kak ain^^
besrnya hotel..lawa2 plk tu..^^
nampak mewah la hotel tu =D =D
kak ain g Singapore sorg2 je ke??=p

Anonymous said...

As'salamualaikum w.b.t kak ain^^
selamat kembali ke KL semula...=)
harap buku2 yg sdg dlm proses menulis tu akan cepat siap...=D
x sabar nak baca...

Yang Benar,
Asma97

AinMaisarah said...

Salam Hanis, Cicakgirl dan Asma,

Hotel yang Kak Ain duduk tu namanya Royal Plaza On Scotts. Hotel kepunyaan Raja Brunei. Jadi makanannya semua halal. Bilik letak Al-Quran dan berkiblat. Itu sebabnya Kak Ain suka hotel tersebut.

Tambah lagi hotel tu di Orchard Road. Turun-turun saja dikelilingi Takashimaya, Tangs, Wisma Atria dan Shaw Towers. Memang tempat yang bagus untuk orang yang kuat shopping macam Kak Ain!

Kepada Asma, cara Asma ingatkan Kak Ain macam editor PTSOne pula! Takutlah bila diingatkan tentang buku! Tapi InsyaAllah Kak Ain akan berusaha menyiapkan semua buku yang telah dijanjikan.

Salam Sayang,
AinMaisarah

Ain F said...

kak ain g singapore utk aper??

najwaamira said...

Kak Ain ada beli apa2 x kat orchard road?Pulau sentosa pergi x?Huhu...Buah tangan ada x untuk kita org ni???Hehehe

najwaamira said...

Nanti kak Ain buatlah peraduan yg hadiahnya boleh pergi ke singapura!Lagi best haha..Bolehla beramah mesra bersama kak Ain!Kalau xde budget banyak boleh guna Air Asia...Hadiah utama tu untuk 3 org..Haha lagi bestt

Anonymous said...

kak ain.. rasanya dah bole teka macamana muka kak ain.. >_<

ceh... siap duduk kat hotel kepunyaan raja lagi!!

farihah said...

amboi kak ain.. sedih nampak nak tinggalkan singapore? saya dah pernah pegi holiday kat sana.. sesenang visit la www.firataurus.blogspot.com

iLa said...

lawa la baju kak ain...ari tu ade nampak...
nak bli ...tp x de saiz la

aini said...

halu k.ain..sonok ek gi singapore?shopping msti byk kan?cukup ke satu flight?hehe..pegi ngan cik abg yer..hmm..cntk hotel..pndai akk pilih..k.la.ni dh pkul 11 lebih..so nk tido..

AinMaisarah said...

Salam semua,

Bila keluar negara ni walaupun negara jiran, rasa macam pergi bercuti.

Kalau pergi bercuti dalam negara rasa macam buat kerja aja sebab bawa laptop. Cik Abang suruh menulis.

Sekarang KakAin dah kena tumpukan perhatian pada penulisan. Ada dua buku yang nak diterbitkan, KakAin tengah pulun ni. Chaiyo! Chaiyo!

wasalam,
AinMaisarah

mila#leo=) said...

kak ain best tak hotel tu??? ada kolam x?~kak ain x der boypriend ker?x kan lah kak ain pergi sorang2
:)mak bapa kak ain x ikut sekali ker????

Syifa cute said...

kak ain..besh yer..hoho..ma n pa sy dah smpai mkah...dan sdg mlakukan ibadah..kak ain bila nk update blog??harap kak ain shat..jmpot2lah dtg blog sy..sekian..

aini said...

halu k.ain..emm cian..cian..!!!blk2 jer terus ngadap laptop yer????x sbr plak nk bcer buku2 akk tu..ok la..CHAIYOK!!!CHAIYOK!!!

syifa,x miss ke kat parents u??