10 December 2007

AKU MAHU BERTUKAR!

Salam adik-adik,

Entri kali ini Kak Ain nak buat pengumuman penting.

KAK AIN NAK BERTUKAR!

Kak Ain nak bertukar apa?

Bukannya nak bertukar jadi ultraman nexus, ultraman taro, justirizer atau gransazars. Tapi kali ini Kak Ain nak bertukar rupa dan penampilan. Setelah lama mencari-cari, Kak Ain akhirnya merasakan bahawa Kak Ain sudahpun berjumpa penampilan yang sesuai.

Inilah rupa terbaru Kak Ain.



Tiada lagi topeng Zorro. Mulai hari ini dan detik ini, Kak Ain akan bertukar memakai cermin mata hitam yang diambil dari website PRADA RAYBAN.

Semoga adik-adik menerima baik keputusan Kak Ain. Sebarang bantahan atau sokongan, bolehlah diletakkan di bahagian komen. Kak Ain tetap menerima pakai cadangan/bantahan/sokongan adik-adik semua.

Taip AFUNDI ZORRO (jika mahu Kak Ain kekal berimej mata Zorro.
Taip AFUNDI PRADA (jika setuju Kak Ain berubah imej bercermin mata PRADA)

Selamat Mengundi,
AinMaisarah

72 comments:

-hanis ushy- said...

AFUNDI PRADA

Prada lagi cantik lar Kak Ain.
Topeng Zorro tu nice but i think Prada better!!

Sudah Mengundi,
HanisAqiLah

ainmaisarah said...

YEAY!

Orang pertama yang mendaftar diri sebagai pengundi berjaya adalah adik Hanis Aqilah. Thank you dear!

Statistik undian:

1 - PRADA
0 - ZORRO

najwaamira said...

AFUNDI PRADA

Betul kata hanis!Prada lagi outstanding and stylo!!

ainmaisarah said...

Kak Ain ucapkan terima kasih kepada adik Najwa Amira (pengundi ke-2)

:)

statistik terkini:

PRADA - 2
ZORRO - 0

mimi aisyah said...

AFUNDI PRADA!

saya sokong hanis & najwa!
Prada Best!

Anonymous said...

salam kak ain..^^
saya AFUNDI PRADA!!!!
hahahha =p
sekali sekala tgk kak ain bertukar wajah apa salahnya..^^
sokong pendapat kak hanis sekali!!

yg benar,
Asma97^^

cicakgirls =) said...

as'salamualaikum w.b.t kak ain..^^
apa kabar??^^
wah..kak ain nak beralih angin ke PRADA plk...
mcm hanis punya pendapat."Topeng Zorro tu nice but i think Prada better!!"
hehehe =p

SAYA AFUNDI PRADA..^^setelah dipersetujui oleh jemaah menteri kabinet...^^

iLa said...

bagi saye...
saye x kisah pow...
lagipon kak ain sentiasa mentain cun!!!~

iLa said...

klu ngan zorro kak ain x de la nampak tembam...
tp ngan prada...
sedikit tembam...
hehehe
jgn marah..

cicakgirls =) said...

iLa...tembam itu comel..^^
kecomelan dan ke'cun'an kak ain akan bertambah terserlah...=p
ade ke ke'cun'nan??hehehe
hentam saja la...=) =)

ainmaisarah said...

Statistik undian setakat jam 6.00 petang:

PRADA - 5
ZORRO - 0
undi rosak - 1

(iLa tak mengundi, jadi dikira undi rosak)

Kepada pengundi-pengundi lain iaitu hanis, najwa, mimi, asma dan cicakgirls...undian anda sah! Terima kasih!

solehah k said...

hahaha3..kite pon rase yg prada lg cantek..hi3..

^hudahuda^ said...

prada..prada..
prada more better..

:))

AinMaisarah said...

Statistik undian setakat 9.32 pagi;

PRADA - 7
ZORRO - 0
undi rosak - 1

Kepada iLa, Kak Ain lupa nak beritahu...Kak Ain mmg tembam sebenarnya. Cik Abang panggil Kak Ain "IKAN NEMO" sebab pipi terkembung macam ikan nemo.

Tapi Kak Ain sentiasa redha dengan ketentuanNya ;p

Zulaikha Qistina Dato' Razali said...

hello kawankawan!
zorro lagi menawan lar kawankawan.
cuba kawankawan lihat,
zorro lebih berani dan menunjukkan identiti kita sendiri tau kawankawan.

zorro cantik kawankawan!

.nurisya. said...

afundi zorro

Anonymous said...

ellowp!
aku afundi zorro gak au!

~Nur Darina~ said...

AFUNDI ZORRO

sAYA rAsa TOPENGZORRO nampak cool lagi dan pink memang sesuai untuk akak...cool.

WS,
Rina.

aziiiiila said...

Afundi ZORRO

afundi zorro
AFUNDI ZORRO
AFUNDI ZORRO

eANA said...

AFUNDI ZORRO
AFUNDI ZORRO
AFUNDI ZORRO
AFUNDI ZORRO
BARU COOL KAK!!!!!!!!!!!!!!!!

kumala a/p semaranathi said...

AFUNDI ZORRO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

afudi ZORRO lah beb!!!!!!!!!!!!!!!!! zorro tu style...

Hakim said...

Saya AFUNDI ZORRO Kak Ain..

Faizal said...

AFUNDI ZORRO .............

Tengku Sarah Aleeya binti Tengku Ahmad Syukur said...

Afundi Zorro..

Klau pakai topeng Zorro kak ain nampak bergaya/ kaya / berpenampilan lah kak...

Tengku Nadia Saleeya binti Tengku Ahmad Syukur said...

Saya ni Adik Tengku Sarah Aleeya binti Tengku Ahmad Syukur..saya berumur 11 thn dan saya Afundi Zorro saya dan kakak saya memang suke topeng warna pink macam topeng zorro tuh!

Saya Afundi Zorro kak ain!!

Puteri Farah said...

Afundi Zorro..

Nampak muda kalau kak ain pakai topeng Zorro tau!!

ainmaisarah said...

Statistik kiraan undian setakat 12.12.2007, 11.28 malam;

PRADA - 7
ZORRO - 12
undi rosak - 1

Eh? Kenapa tiba-tiba ramai penyokong Zorro masuk ke sini??

Cepat-cepat penyokong PRADA...serang balik-serang balik-serang balik!

Heheh...dengar macam Kak Ain berat sebelah kan? (Memang pun!)

Pengira Undi,
AinMaisarah

Hasniza said...

Afundi Zorro!!!!!!!!!!!!!!!!!Bergaya tau!!!

Lanifa said...

Saya Afundi Zorro!~!~!~!~!~!~!

Laila sArina said...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Afundi Zorro!!!!!!!

Saliza said...

AFUNDI ZORRO....

afundi zorro....

AFUNDI ZORRO....

!!!!!!!!!!!!!!!

Kami pasti menang!!!!!!!>>>>>>><<<<<<

Raihana said...

Afundi Zorro.Afundi Zorro.Afundi Zorro.Afundi Zorro.Afundi Zorro.Yo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!###############################$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^*************************************

Farralissa Maisara said...

Afundi Zorro...........................................................ramai yang Afundi Zorro.....kak ain mesti pakai topeng Zorro lagi....pink nampak cute tau!!!!!

Nabil said...

----AFUNDI ZORRO LAGI BAGUS----...*

Marissa dan Fadhilah said...

Kami AFUNDI ZORRO.....
kami Afundi Zorro....
Afundi Zorro...
Kak ain mesti pakai topeng Zorro!!!

Lee San You said...

AFundi ZOrro

Kaleesya said...

Afundi Zorro .... Afundi Zorro....

ainmaisarah said...

Salam kepada adik yang menggunakan nama
-hasniza
-lanifa
-laila sarina
-saliza
-raihana
-faralisa maisara
-nabil
-marissa dan fadhilah
-lee san you
-kaleesya

Kak Ain perhatikan komen 'adik-adik' atau 'adik' merupakan komen orang yang sama.

Masanya 8.12, 8.13, 8.15, 8.17, 8.19, 8.21, 8.23,8.26, 8.33,8.34 pagi. Semuanya pagi tadi...dan jarak masa terlalu dekat antara satu sama lain.

Kak Ain harap adik-adik tidak menyalahgunakan Rumah Pink Kak Ain dengan menyamar. Kak Ain juga mahu berkenalan dengan adik-adik yang ikhlas kerana Kak Ain juga selama ini ikhlas melayan adik-adik. Kak Ain luangkan masa di sini tanpa harapkan apa-apa balasan. Kecuali mengenali lebih dekat lagi semua pembaca buku Kak Ain.

Harapnya 'adik-adik' semua begitu juga.

Salam Curiga,
AinMaisarah

Zarina said...

Afundi Zorro.

Nama saya Zarina bt Hj Farid saya berumur 10 thn nk masuk 11.Kak saya rasa Topeng Zorro lagi cantik lah kak ain...dan saya sepupu Rina.

WS,
Zarina.

Aku Mahu Popular Forever! said...

saya afundi prada ye Kak Ain!

Aku Mahu Popular Forever! said...

erm,
kak Ain.
walaupown kami semua mengundi, Kak Ain tetap memilih Prada bukan?
So..
Prada jer lar yer!
:)

Aku Mahu Popular Forever! said...

Kak Ain!
Yg Kak ain cakap mencurigakan tu,
Kak Ain x yah kira undian diorg er?
Prada lar!
;p

Haliza said...

Afundi Zorro...................................zorro..zorro!!

haliza said...

eh2!
tukar2.
afundi prada.
sye x ske zorro

haliza said...

jadi,
stastik terkini,

Prada:9
Zorro:13

Ayuh Prada!
Kalahkan Zorro!
;pp

Herina said...

Saya Afundi Zorro okay!!!!!!! yg Afundi Prada tu blah jelah!!!!!!! Topeng Zorro lagi cantik lah beb!!! Dan keputusan saya muktamad!!Saya pilih Afundi Zorro dan keputusan saya muktamad!!Dan saya tak kan tukar undian saya kepada Afundi Zorro kerana saya telah membuat keputusan dan ianya muktamad!!!!!

WS,
Herina yg ikhlas.

Hazlina said...

Saya bersetuju dengan keputusan yg herina maksudkan dan saya juga Afundi Zorro.dan saya juga ingin mengikut kata-kata herina seperti 'keputusan saya muktamad'jadi comment/keputusan saya sama seperti herina....

P/s:Saya kawan herina

Yg benar,
Hazlina

~Nur Darina~ said...

Ehek banyak jugak yg mengundi...
ishish dorang nih..pakai topeng pink kan cantik >>> :( :)

haliza said...

Maaf Herina,

yg awk ni mrh sangat naper?
ckp pengundi prada belah jer lar?
weh.kita ni mengundi!
bukan nak bergaduh.
loser ar!
Kak ain pown pernah kata,
kak ain x kisah.jangan bergaduh2 kat sini.
aper lar awk ni herina!

catwomen_fabulous_amiraezila said...

afundi prada...

lagi cantik la kak ain.nampak gojus n fabulous!!!!!!!!!

catwomen_fabulous_amiraezila said...

afundi prada

catwomen_fabulous_amiraezila said...

afundi prada

siti said...

saya newbie here.
jd,kalau salah,cakap ok?
afundi prada k?
boleh kan? ah.hi catwomen!

Anonymous said...

ikan nemo?
how sweet!!!

ila said...

~~~~ikan nemo?
how sweet!!!~
td terklik la kak ain...hehehe

solehah tere hahaha said...

perh ramai le afundi zorro..kite rase prada lebey cantek..pelek lak sape yg pilih zorro tuh..( x de taste...jgn marah...hahahaha)

aini said...

halu..kte AFUNDI PRADA!!kpd ssaper yg undi zorro,mmg x der taste..hehe..jgn mare!!k.ain pkai prada la nmpk cun n leh knl kot la kalo tersermpk kat mner2..aper la zorro nie??

Cik Hehen said...

Afundi Zorro..bgus juga orang yg mengundi Zorro tuh...nama saya Cik Hehen..itu nama samaran saya je kak Ain.....tau lah saya nih takde blog,dan mesti nama saya jadi chocolate jadi orang lain bolehlah tiru nama saya pastu dia mesti ubah undian saya nanti..taksukelah camtu..so my vote to Zorro mesti kekallah okay??Saya tak nak tukar undian saya nanti orang kata saya tak pandai memilih contoh:
macam si haliza punya komen tuh mula-mula nak afundi zorro pastu nk tukar pulak mcm tak pandai memilih aje..
Sorry lah haliza tapi saya rasa saya betul sebab tengoklah mcm mana awak mengundi....

WS,
Cik Hehen yg suka bagi komen yg mencabar mcm juri professional.

Cik Hehen said...

Ape yg takde taste haa??
Awak yg takde taste cik aini ??!!! geramnya hati...

ila said...

x bek gado gado tau...
jadik cam aku...
x undi pow..
aku la buat undi rosak...
hahaha

AinMaisarah said...

Salam semua!

Ramainya yang mengundi, yang suka KakAin jadi Zorro pun ada jugak.

Zorro pun okay, Prada pun okay. Oleh kerana KakAin dah pernah jadi Zorro, KakAin tukar angin lah pulak, guna spek Prada.

Okay semua, undi-undi jugak, jangan lupa sekolah dah nak buka.

Wasalam
AinMaisarah

solehah paleng tere hahaha said...

yeye kak ain tuka prada kan?...hahaha...

kpd cik hehen....marah aini jeke?..hahaha...

solehah tere said...

lg satu...jgn marah...sume org ade taste sendiri...( tp kite rase memang x de taste sape yg pilih zorro tuh..hu3..prada moden siket.)

aini said...

wah nasib baik ader penyokong..time kasih solehah terer!!for cik hehen jgn la mare sgt..kter joking jer..but afundi la prada..lg nmpak cun si k.ain tu..jgn mare ye cik hehen..hehe..wawawa..

ratu anis said...

hai,
assalammualaikum

pada pndpt sy dan sedara sy
kak ain lbh sesuai pakai
prada drpd zorro
sbb kalau
kak ain pakai zorro macam
budak kecik
but kalau kak ain pakai
zorro pun
x ape sbb cute

jadik sy dn sedara sy pilih dua-dua

1-prada
1-zorro

darina and anis

good luck^.^

bajieylah said...

hye kak ain...
kak ain x bls pun e-mail saye...
sedeyhhnyerrr....sampai kluar ayer mate drh...hekk...
kak Ain kan sentiase cool orgnyerr...x kisah prada kerr...zorro kerrr...u always cool!(jgn puji lebih2.. kembang 8 inci hidung kak Ain nanti...(gurow jer..)
AFUNDI PRADA!!!!
AFUNDI PRADA!!!!
AFUNDI PRADA!!!!

virgo_aliah said...

sayer afundi PRADA!!!AFUNDI PRADA!!!AFUNDI PRADA!!!

AinMaisarah said...

Salam Adik-Adik Semua!

Masih lagi mengundi ke? Terima kasih kerana sudi mengambil bahagian di Rumah Pink ini.

Kak Ain memang suka kalau adik-adik berinteraksi di sini dengan Kak Ain.

Pada tahun 2008, Kak Ain menyediakan lebih banyak aktiviti yang menarik untuk adik-adik.

KakAin pun undi jugak :

AFUNDI ADIK-ADIK Yang Sporting!


YEy!

AinMaisarah

norqurratuaini mohd nor said...

halu k.ain..bgos2!!!ni yg syok kalo ader byk xtvt..ni yg rse nk always visit umah akk ni..

bye!!!

$puteriwachaa_FArA$ said...

AFUNDI PRADA
AFUNDI PRADA
Saye rasa kk Ain ptut plh PRADA,sbb

lagi nmpak 21
century!!!!!!
AFUNDI PRADA
AFUNDI PRADA

$puteriwachaa_FaRA$ said...

AFUNDI PRADA
Sayer suker akk pkai prada sbb mak,kkk n sayer minat giler ngan beg prada

aini said...

ye!ye!ahir nye k.ain pkai jgk prada!kpd yg undi zorro tu sabo la ye..hahaha..kami menang!!!