08 December 2007

AKU MAHU MAKAN!

Salam adik-adik pengunjung Rumah Pink AinMaisarah,

Malam ini malam terakhir Kak Ain berada di Singapura. Esok pukul 2.00 petang, Kak Ain akan check out hotel dan pulang ke KL. Jadi sepanjang hari ini Kak Ain telah membuat lawatan sambil makan atau seperti kata Maria Tunku Sabri... "JALAN-JALAN CARI MAKAN!"

Inilah gambar benda-benda yang sudah selamat dihadam masuk ke dalam sistem perut Kak Ain.







Alhamdulillah, SYUKUR dengan nikmat makan kurniaan Ilahi!

Wassalam,
AinMaisarah

18 comments:

iLa said...

klu saye la...
sendawa kuat...hakhak
sodap yo...
adew menjilat kaki x?
hakhak

Solehah k said...

woo...sedap tuh...nak jugak..!!!kak ain hr ni skang ni kol 12 am..kol 3.30 am kite nak gi singapo nak amek kakak kite kat airport..die br balek dr australia...x saba...rindu..

-hanis ushy- said...

wawawa.
x sangka Kak Ain ni kuat makan rupenyer.
tak baek tau x ajk kte ni.

solehah,
awk nak gi singapore.wat pe?
npe x tunggu kat KLIA jer...

cicakgirls =) said...

as'salamualaikum w.b.t kak ain^^
bestnya!
byknya makanan...
betul kata hanis..x baek tau x ajak ktorg sekali..hehhe =p

ainmaisarah said...

Salam iLa, solehah, hanis & cicakgirl....

Kak Ain nak simpankan makanan tak boleh, jadi Kak Ain kongsi gambar dengan adik-adik sajalah! :p

Solehah?

Di Singapura lagi? Kak Ain tengah kemas-kemas nak balik KL.

fifah said...

wah kak ain...sdp2..mknn..sy dah taw ahsia kak ain!he3x

solehah k said...

hahaha...hanis, x tau lah dah kakak kite sampai kat situ...
kak ain, kite pi sane kejap jek..hu3...saje nak jakun siket ..sbb kite br 1st time gi sane...hu3..korang yg len mesti da banyak kali gi sane kan?

farihah said...

amoi... sedapnya.. sllrrpp!!
akak ada jilat gigi tak?

sesenang visit la www.firataurus.blogspot.com >_<

najwaamira said...

Sedapnya.....Terliur saya...Huhu..KAk Ain gi x pulau sentosa ke orchard road???Kalau gi orchard road mesti shopping gila kan???

farihah said...

aduh.. lazatnya... kecur airliurku melihatnya!

~Nur Darina~ said...

:):) sedapnya!!! nk jugak kak ain..nk minta sdikit aje... :(

MMMM...kak ain...kenapa kak ain nk buat post kat blog kak ain semuanya mesti mula dengan perkataan seperti 'AKU MAHU' ?? contoh nya AKU MAHU MAKAN , AKU MAHU PULANG DLL....

P/s:Sorry kalau menyinggung perasaan akak

Yg bingung,
Rina....

aini said...

halu..

ui k.ain..byk nyer mkn..
tu akk sorang jer yg mkn ke or ader org laen skali yg tlg bedal?
kat cni x der ke mknn yg mcm tu?
hehe..jakun plak..

k.la kim slm kt ssaper yg akk syg..wahwahwah..mcm dorang knl kter jer..

AinMaisarah said...

Salam semua!

Kepada yang terliur tu, cepat pergi ambik tisu lap air liur tu, nanti kotor pulak keyboard PC tu.

Kepada Darina,

Konsep buku KakAin adalah mengenai kemahuan remaja, kemahuan manusia, jadi itu pasal banyak judul yang bermula dengan AKU MAHU.

wasalam
AinMaisarah

AinMaisarah said...

Salam semua,

KakAin tak jadi le beli kasut kat Singapore tu.

Yang KakAin suka takde saiz pulak, yang terlebih suka, mahal sangat pula.. last-last balik KL bawa benda lain.

Nasib baik cik Abang tak marah-marah.

wasalam
AinMaisarah

aini said...

halu k.ain..sian akk ek?x pe la kat malaysia pun byk kot..emm..naper akk x reply email kte?byk email ye??x pe la..its ok sis!!aper yg akk beli?x nk share ngan kteorang ker???

yang bzbody,
wawawa...hahaha...hehe..huhuhu..jgn mare..gurau jer..

virgo_aliah said...

YA ALLAH!!!kuatkanlah imanku yg tengah pose ganti nie...

Anonymous said...

kak ain kenapa aku mahu buli tak keluar lagi ?saya ada cari kat kedai buku tapi takde.dah tigakali ulang alik takde jugak .buku tu keluar kat kawasan KL dulu ke?maklumlah saya ni terpencil ckit kat kedah .

maisyah said...

eh, hotdog roti canai n cheese tuh kt ne ek? mcm menarik je! nape x tunjuk kat diaowg ice cream s$1 sepanjang orchard road. sumthing different tuh =)