06 September 2007

BELI TERUS DARI AINMAISARAH

Assalamualaikum semua,

Akhirnya….entri pertama Kak Ain bagi bulan September ini,
Semalam Kak Ain ke KLCC sewaktu makan tengahari,
Setelah melepaskan gian menikmati roti boy yang digemari,
Kak Ain teruskan langkah kaki ke Pejabat Pos KLCC.

(uiks…berpantun-pantun pula?)

(Oklah...Kak Ain menulis secara normal semula) Separuh perjalanan, baru teringat Kak Ain belum rakamkan bukti-bukti untuk tatapan adik-adik di Rumah Pink Kak Ain. Lalu Kak Ain pun pergilah menyorok di penjuru dinding (tepi toilet KLCC! sebab kononnya malu-malu kucing) demi merakamkan gambar di bawah ini.


Di tangan Kak Ain ada dua bungkusan yang dibalut dengan pembalut hadiah berwarna merah jambu. Apakah agaknya isi bungkusan itu?
Kepada siapa Kak Ain nak hantarkan dua bungkusan itu? Adik-adik nak tahu jawapannnya? Inilah isi bungkusan tersebut!


Ianya dikirimkan untuk Adik Nor Hanis Aqilah dan Adik Nor Aminah yang telah membuat pesanan buku AKU MAHU SAIZ S. Kak Ain juga sertakan hadiah percuma (complimentary gift) kerana membeli terus daripada Kak Ain iaitu sebuah novel comel bertajuk RAHSIA JAMBUL KEMBANG CIKGU AMNAH.

Inilah rupa novel comel itu dari jarak dekat.


Kini Adik Hanis dan Adik Nor Aminah sudah mengetahui rahsia sebenar kenapa jambul guru disiplin Sekolah Menengah Sri Bangsar sentiasa kelihatan terlebih kembang…macam mi maggi kembang semangkuk!
Itulah kelebihannya bila membeli buku terus daripada Kak Ain sendiri. Kak Ain akan tandatangan buku yang adik beli(walaupun tandatangan Kak Ain taklah secomel mana)

Adik-adik juga akan menerima secara percuma sebuah Novel Comel yang memuatkan cerita-cerita disebalik tabir siri buku AKU MAHU. Rahsia-rahsia yang hanya akan Kak Ain dedahkan melalui Novel Comel ini.

Kepada sesiapa yang belum dapatkan buku AKU MAHU SAIZ S, dapatkanlah sekarang secara pesanan daripada Kak Ain. Kalau nak pesan buku lain seperti REMAJA@PTSOne dan juga buku IMPIANA (buku terbaru Kak Ain yang akan keluar pertengahan September ini) bolehlah juga berbuat demikian.

Cepat-cepat! Sebelum Novel Comel Volume 1 ini kehabisan!

Wassalam,
AinMaisarah

Siapa yang nak beli dari KakAin, sila tinggalkan komen di bawah ni beserta alamat email.

38 comments:

farahnabila said...

beshnye.........

Anonymous said...

nak............
kyranas@yahoo.com

nurul said...

assalamualaikum...

memandangkan kat bookstore yg selalu sy lepak (MPH shah alam) kurang kolksi karya kak ain, sy beli trus la dr akak...=)

yahoo = fiq_cancergulz@yahoo.com
google = killthegurlz@gmail.com

zasseme said...

kak..
aza nak..
boleh tak nak pesan???....
zasseme.peace@gmail.com

afifah said...

askm kak ain,
saya nak beli trus dr kak ain buku "aku mahu saiz s" taw...
nie email saya : ppa_7@yahoo.com

Anonymous said...

ainie

hai kak ain.kte nk bli bk impiana dgn remaja pts one dr akak..pliz..tp ole kerna kte jrg bkk email so akk trs la antar kt umah ye..no 15 jln teratai 7 tmn seri teratai 44000 kkb sel.plizz..nnti kte trs byr akk pun trs la antar ye..akk x yah antar email.

suliana said...

asalamualaikum kak ain...
sye bdak bru kat snie...
sye nak wat pesanan bleh x????

Anonymous said...

haylow kak ain...sy dh ade dua-dua buku kak ain...n sy la yg menang praduan aku mahu popular tu...x pasan lak psl praduan aku mahu saiz s...kecewe taw....

ainaa said...

hai k.ain...
ainaa nak bli trus dr k.ain nvl AKU MAHU SAIZ S ngan
REMAJA@PTSONE LEH X ? nie email aina,aina_shahbana@yahoo.com..kat friendster ainaa kwn k.ain

balqis said...

hyekak ain
bal pon nk beli jgak...
syebal nak beli buku IMPIANA..
boleh kan kak ain???
nie email bal...
-riqa_risa@yahoo.com.my
atau inie friendster bal..
-qis_eriqa93@yahoo.com.my

AinMaisarah said...

Amboi! ramainya nak membeli buku. Boleh.. Boleh..

Kepada yang belum lagi mendapat buku..

Atau yang belum membuat bayaran, hantar email kepada kak Ain.

maisarah_ain@yahoo.com

Novel Comel yang takkan di jual di mana-mana kedai akan menjadi milik anda secara percuma.

ws
AinMaisarah

amalina said...

Assalamualaikum kak ain saya nak pesan buku remaja@pts one dan impiana

yahoo:amalina008@yahoo.com
goole:princessnana008@gmail.com

izza said...

akak, saye nak beli aku mahu saiz s, macam mane akak nak anto? nak bayar pon macam mane? email saye di putrizza_zaza@yahoo.com. akak, saye nak diskaun, bleh ke? kalau boleh saye nak dapat cepat. please...

ikah said...

kak ain...kalau bagi ikah diskaun 35% untuk 2 buah buku terbitan kak ain bleh tak?? sebab ikah nak beli buku `aku mahu buli` n `remaja pts one`.....kalau boleh nak beli terus dari kak ain sebab nak signature akak....boleh tak agak nye??e-mail saya:

ikahsham95@yahoo.com

TengkuAtiqah said...

kak ain,eiqa nak beli buku aku mahu saiz S ngan Buku Aku mahu Buli..ni email address eiqa=

nazatulezdiana_yana@yahoo.com

sofia said...

myfia_94@yahoo.com...

tq kak ain..

sofia said...

akak nk tnye...

emm....kalu nak beli buku selain drpd menggunakan akaun maybank bley x??..

plis jwab aek..

email:sofiah2210@yahoo.com

Anonymous said...

nnnnnnnnaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!
aquaryus_gurlz@yahoo.com

fazlin said...

kak ain, cam ner nk tempah??pas2 cam ner nk kasi duit??
sy nk beli buku impiana.satu lg buku aku mahu bertudung, sy x pernah dengar lar.buku baru nk trerbit ke buku lama??

fazlin said...

naper setiap kali sy hantar mesej kak ain x jwb???kak ain buzy ker??sian kak ain,tp kalau kak ain x tulis kiteorang x leh baca lah kan.tul x??
cayok...cayok..
"bu yao fang qi"maksudnya jangan cpt putus asa dlm bahasa cina

fazlin said...

kak ain sy confuse larr???kak sy ckp buku impiana ada 1jer.tp, naper ada dua cover.so,sy nk tanya kak ain sebenarnya buku impiana ni ada satu ker dua.kalau ade dua yg impiana yg pertama 2 harga die baper.jwb tau

Nadhira said...

A'kum kak ain. Saya nak beli buku IMPIANA drpd kak ain. Tapi kena bayar lebih ke?

nadhira.hizwani@gmail.com

echah said...
This comment has been removed by the author.
echah said...

A'kum Kak Ain...saya nak beli jugak buku...saya nak beli buku 'Aku Mahu Popular'...ini email saya:echah5a@gmail .com...tq

~sharifah~ said...

saya nak!!!!!!!!!!

khairah96@yahoo.com

akak you're so beatufil n loving sister.....

anas said...

kak ain saya nak buku'aku mahu saiz s'saya tak buat pembayaran pakai akaun saya hantar dengan wangpos... e-mail saya

anas_cergas@yahoo.com.my atau
anaspintar@gmail.com

Anonymous said...

saya minat akak punya novel..
saya nak beli.. tapi cam ne nk bayar..
saya minat sgt hasil karya akak..
saya nk beli terus drpd akak..
tapi cam ne nk byr..
sy nie bkn ada duit sgt..
my e-mail: princess_razuwin@yahoo.com

dari melati untuk bulan said...

saya nak beli buku akak...
xpnah bcer but wanna try...
camne ek nak bli...
kalo bleh saya nk bli dari keluaran pertama..plz...hope bleh beli...

kzarin154@yahoo.com

~[i]eka~ said...

salam, kak ain...
sy nk bli bku impiana2..
email:nursyafiqah94@yahoo.com
ble sy dh msukkn duit 2,sy gtaw...

lyanadhyrah said...

hey kak ain,
sayer dah kirimkan duit nak bli ak mahu saiz s 2

cheerlygirl_94@yahoo.com.my
harap maklum..

Nur'ain Nabila said...

salam kak ain.... sayer nak beli buku aku mahu teman tapi mesra leh x?

pinkygirls said...

akum kak ain.saya peminat no 1 akak.kawan saya minat kat akak.saya nak beli terus buku novel kiut-miut akak iaitu buku aku mahu teman tapi mesra.luv u so much...kirim salam wat semua staf ptsone tau.wassalam

pinkygirls said...

kak ain blslh comment saye ni.saye kompius camner nak beli terus dari kak ain.tolonglah jawab ari ni je please.........

Anonymous said...

hai kak ain.......
sy amira....
sy nk beli buku AKU MAHU BULI....
ini maklumat sy:-
#amira
#07-5114804
#b-g-03,vila krystal,jln silat lincah,bandar selesa jaya,81300,skudai,johor.....
#puteri.amira@yahoo.com.my
sy akn byr melalui akaun maybank...

Anonymous said...

hai kak ain.......
sy amira....
sy nk beli buku AKU MAHU BULI....
ini maklumat sy:-
#amira
#07-5114804
#b-g-03,vila krystal,jln silat lincah,bandar selesa jaya,81300,skudai,johor.....
#puteri.amira@yahoo.com.my
sy akn byr melalui akaun maybank...

aina said...

kak ain ada terbitkan buku baru x?? kalau ada ckp ye. ni e-mel caye:
www.aina2@gmail.com.my

job said...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色

陽春麵Star said...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛