12 February 2010

DAPATKAN PEK BERKEMBAR BSB : PRS dan JRS

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca Rumah Pink AinMaisarah.

Kak Ain ada menyimpan 100 pek berkembar Buletin Sri Bangsar (BSB) : Perang Rumah Sukan (PRS) dan Juara Rumah Sukan (JRS).

Kepada sesiapa yang membeli pek ini daripada Kak Ain, Kak Ain akan tambah lagi barangan istimewa didalamnya iaitu 2 buku latihan Sekolah Sri Bangsar yang bernilai RM3.00 secara percuma.


Harga 1 pek berkembar ini : RM30
Harga pos laju : RM7

Jumlah harga yang perlu anda bayar adalah RM37 untuk satu pek berkembar.


LANGKAH 1 : BUAT PEMBAYARAN DAHULU

1) Jika anda memilih membuat bayaran secara bank-in, sila ke kaunter Maybank ataupun cari mana-mana ATM Maybank. Masukkan wang ke dalam akaun ini :

Rev Teen Enterprise - No Akaun Maybank : 514712301053

2) Jika anda memilih membuat bayaran online atau melalui Maybank2u. Masukkan wang online ke dalam akaun ini :

Rev Teen Enterprise - No Akaun Maybank : 514712301053

3) Jika anda memilih untuk membuat bayaran menggunakan wang pos. Sila ke pejabat pos berhampiran. Beli wang pos yang sama nilai dengan jumlah yang perlu dibayar. Tuliskan nama Syaizul Amal Zulkaffly di ruangan "bayar kepada". Kemudian hantarkan wang pos bernilai RM37 tersebut kepada kami di alamat :

Ain Maisarah
6-14-1,
Kondo Danau Permai,
Taman Danau Desa,
Off Jalan Klang Lama,
58100, Kuala Lumpur

LANGKAH 4 : HANTAR EMAIL KEPADA syaizul@meta-dome.com

Selepas membuat pembayaran, anda perlu menghantar emel kepada kami di syaizul@meta-dome.com

Ini maklumat yang kami mahukan di dalam emel tersebut.

1) Nama sebenar anda :
2) Nama yang mahu di tulis di atas novel :
3) Alamat penuh rumah anda :
4) Poskod rumah anda :
5) No telefon :
6) Berapa jumlah bayaran yang telah anda buat : 1 pek hanya RM37.
7) Kaedah pembayaran anda : Melalui ATM atau melalui online atau melalui wang pos.
8) Bilakah masa dan tarikh anda membuat pembayaran :


Jika anda memilih membayar melalui cek ataupun wang pos. Kami akan maklumkan apabila menerima cek dan wang pos tersebut melalui e-mel anda.

Setelah menerima bukti pembayaran, Kak Ain akan menandatangani buku dan menghantar melalui pos laju. Kak Ain akan kumpul dan menghantar tempahan pada setiap Isnin dan Khamis.

Tarikh tutup pembelian adalah pada 7 Mac 2010.

Pihak Kedai Pink AinMaisarah HANYA membuka jualan kepada PEK BERKEMBAR.

Kak Ain mengucapkan terima kasih kerana sudi membeli terus dari Kedai Pink AinMaisarah.

Wasalam
AinMaisarah

26 comments:

bubbleLover said...

nak beli dari kak ain nak bagi nama ker ?

Fadhilah Rozley said...

salam kak ain ,

bley x kak ain smpan kan 1 pek untk dila !!

please kak ..
dila tkot klo lmbt daa abis ..
coz esok pagi dila nak kena blik kmpg !!
dila mnx jasa baik kak ain yeaa ..
thanks kak !!

MIRA said...

Kak Ain, boleh tak akk reserve kan 1 utk saya?

Thanks :)

ameera :) said...

kak ain , reserve kan untuk saya juga :)

Ғαяαн Ħαиʋм said...

salam kak ain..
sya kna beli cpat2 nnti org ambikk
huh terujaa
thanks kak ainn

[Qt~Me0w] said...

Salam Kak Ain..

macam mana nak buat tempahan?
saya nak beli..
dan saya akan buat bayaran secepat mungkin..

AQILAH said...

kak Ain , saya dah buat pembayaran . cuba check email ada tak email dr saya (wocky_yuyu@yahoo.com)

gossip girl said...

salam kak ain maisarah ,
saya mohon jasa baik akak ..
tolong simpankan 1 pek untuk saya ...
please

gossip girl said...

akak please sangat tolong simpan kan sya 1 pek ..

chizah desu said...

kak ain, simpankan saya satu set .

The Writer Of This Blog said...

salam kak ain,
simpankan stu utk sye!
mak saya dlm pertimbangan nk bli ke x..
sbb semua outlet dh hbis stok..
sye takot tk smpat bli ...

Fazura Hazura said...

kak ain!! simpankn dua pek tau!!

fazlin said...

salam kak ain...

kak ain simpan untuk fazlin satu..
plssss

pelangi said...

salam kak ain ,

saya da buat pembayaran .

ni email saya ,

zeetyz@yahoo.com.my

hanie_afifah97@yahoo.com said...

salam kak ain simpankan untuk saya satu boleh tak??
saya takut dah habis
nie e-mail saya
hanie_afifah97@yahoo.com
saya pon ada di facebook
nie e-mail facebook saya
hanieafifah@gmail.com
please kak ain ;)

chizah desu said...

kak ain , sy lom byr lg. tp 2 tiga hari nnt ibu saya hantar duit nye

MIRA said...

Saya dah bayar kat kak Ain and email sekali.

amira_coolstar@yahoo.com.my

Farah Azizan said...

kak ain, tak perlu isi borang di kedaipink macam dulu lagi ke?

terus buat pembayaran?

Fadhilah Rozley said...

salam kak ain ,

dila daa trima set buku !!

thanks yeaa ..

nida nabila said...

salam kak ain, saya dah bayar pek berkembar ni melalui maybank2u..
dan saya dah hantar emel..
=))

Sabrina said...

k ain

smpnkan sye stu set tau
coz sye tk0t sye x smpt nk pg bli
boley ek?
trima kseh kak,

-violette-nur arina said...

ramai nyer nk beli..
alorh..

chizah desu said...

Salam kak Ain , saya dah hantar wang pos . Saya harap kak Ain dh terima pada esok hari .

Farahani (: said...

Salam Kak Ain (:


Buku baru! =)

Tapi, kena minta izin ayah nak beli. Err, di Pesta buku nanti ada ke Kak Ain? =D [Taksilap sebab terbaca dalam satu majalah bulan 3 Pesta Buku =D)

chizah desu said...

time kaseh kak ain . sy dah dpt buku tu 1 minggu yg lps .

Elyana Maiasara said...

kak Ain, sye nak beli tapi tarikh tutupnye dah lepas (dah....) Straight to the point lah senang cter, mcm mane nk beli nie kak ain?

Klau kak ain tahu e-mail kat sye
elyana.2404@gmail.com