04 September 2009

Kad Raya AinMaisarah

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sebelum mula menulis entri, kita senyum dulu =D

Sebenarnya Kak Ain gembira sangat hari ini. Pihak pengurusan AinMaisarah sudah menunjukkan desain kad raya yang direka khas untuk Kak Ain.

Inilah rekaannya:


(Tentu sekali imej kad raya sebenar adalah tanpa spek mata PRADA. Kad raya AinMaisarah nampak gothic dengan padanan warna hitam-pink. Kak Ain suka!)

Alhamdulillah, tahun ini buat pertama kalinya ada kad raya AinMaisarah.

Kad raya ini akan digunakan khas untuk Kak Ain membalas kad raya yang dihantar oleh para pembaca. Sebenarnya sejak minggu pertama puasa lagi, kotak pos rumah Kak Ain sudah dipenuhi kad raya pelbagai warna kiriman adik-adik pembaca.

Kadang-kala Kak Ain cubit pipi sendiri. Kak Ain sendiri tidak percaya. Jadi penulis novel pun boleh terima berpuluh kad raya??? Alhamdulillah, terima kasih atas ingatan semua. Terima kasih kerana tak putus-putus menyuntik kata semangat buat Kak Ain supaya terus menulis. Terharu sangat!

InsyaAllah Kak Ain akan mula membalas kad raya kiriman pembaca pada minggu depan. Haaa... pihak pengurusan juga sempat berpesan, kepada sesiapa yang mahu menerima kad raya limited edition dari AinMaisarah, bolehlah menghantar ke alamat ini:

AinMaisarah,
6-14-1,
Kondo Danau Permai,
Taman Danau Desa,
Off Jalan Klang Lama,
58100, KL

InsyaAllah kad raya anda akan Kak Ain balas! =D

Okey, selamat hujung minggu semua. Kak Ain nak sambung bertapa! =(

Salam Sayang,
AinMaisarah

26 comments:

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain,


Wah!Cantiknya design kad raya tu! ;)


Farah pun nak hantar kad raya dekat Kak Ain.Tapi tak tau la sesuai ke tidak dengan Kak Ain.

Harapnya Kak Ain terima ye kad raya yang akan Farah pos nanti. ;)


Kad Raya!

✖Mizz Yasmin✖ said...

HITAM PINK!
MY FAV!

Fieza said...

Cantiknye kad raya tu!!

Insyaallah,kalau sempat Fieza hantar kad raya untuk Kak Ain ok..

Good Luck Kak Ain!!

Nina Sweet Cheerleader said...

Salam Kak Ain,

the card is GREAT!! =)

Insyaallah nanti Nina hantar kad raya dekat Kak Ain.. Kalau kad warna pink boleh tak? =)

That's all.. Saya kena study for UPSR this week.. Wish me luck!

Hana_Fadz said...

k.ain nnti hana anta ye kad raya untuk kak ain! nnti kak ain balas ye..tapi nnti k.ain anta balik kat hana oke!! sukenye...tapi versi baru kad raya nie guna suara je! hahahahah

Hana_Fadz said...

k.ain lupa lak...anta lah sekali kad bisnes ye! nnti k.ain anta tau...saya anta nnti nak abis bulan pose!

:::RoCkY:::GiRl said...

kak ain nie creatif btol.....sy suke gilew kat design baru kad raya kak ain tu....fuh!!!!gempaq btol kad raya tu...nn tisy p0n akn hntr gak kad ry tu untk kak ain...tp,makesure kak ain bls blk...he3 :p.....good luck kak ain...(-drpd=dhamira/rocky girl-)

pRiNcEsS yAnIe said...

Insyaallah nanti saya akan hantar kad raya untuk Kak Ain. Tapi nanti Kak Ain balas balik tau.

missainyasmin said...

Insyaallah....nanti ain bagi kak ain kad raya special tau.....

MeZ said...

Salam Kak Ain..

Kak Ain tunggu kad raya dari MeZ ye... :)

Aim@Ahmad Ibrahim said...

Tunggu kad raya dari Aim! ;)

Aida Nursheila said...

serius lawa kad raya tu!
Kak Ain pun lawa :)

Yay,nanti aida pun nak hantar la kad raya.

Kak Ain , chaiyok2 !

suraya ramli said...

wah wah wah!!!! cantiknyer!! Kak Ain ni kalau desing hitam putih yang cantek ni hish!! tak boleh jadi ni beli kad raya hitam putihlah!!

Fatihah Ory said...

Wah nice lar kad raya tuh
Saya tak hantar lagi kad raya kat kwan..
Tahun2 lepas sllu hntar, skrg pikir UPSR, nk bagi after UPSR je la

InsyaAllah saya hantar Kad Raya kat Kak Ain k!

• Alya • said...
This comment has been removed by the author.
• Alya • said...

Lepas UPSR ya :D
Insya-Allah.

Misz Purplez said...

Salam Kak Ain,

Cantiknya kad tu! Tapi, saya sekarang nak pikir pasal UPSR dulu. Insyaallah lps UPSR saya hantar kad raya kat Kak Ain yeh? :D

Salam,
Misz Purplez

Cupcake Najwa said...

Assalamualaikum Kak Ain,
Cantiknye kad raye tu..ok..insya-Allah..dalam minggu ni Najwa pos kad raye untuk Kak Ain yeh..

zainina said...

urm,c0mf0rm ker..dpt kad ryer tu,klw hntr kad ryer kat kak ain????cntik sgt kad rayer tuw!!!syer nak!!!

Nur Farahani said...

Salam Kak Ain,


Cantiklah design kad raya tuh!x)

Padan ngan Kak Ain.
Harap2 Kak Ain hantar kad raya dekat saya...hehe..

:b

wn'a said...

ala...lmbtnyer dpt info~byk asgnment...x sempat nk online~byk da tertggl nih...nk jgk kad raye tuh...klu anta tp da lmbt,agk2 kak ain reply x???=) teringin sgt2 nk kad raye dr kak ain maisarah~

NuR CaMiLLia said...

SAlAm KaK aIn..wAh cAnTik bEtOlZ kAd rAyA kAk aIn Tu..GoOd lUcK..MoGa bErJyE DuNiA aKhIrAt

Nurul Shahira said...

Kak Ain..
Lawanya kad raya..
Saya nak jugakk.. :)

nay said...

yeye..sya dh dpt kad raya tu. mcm x p'caya...

wn'a said...

kte da dpt jgk kad raye nie...tp lmbt blk...so,lmbt ar tau....pape pon,thanks to kak ain coz sudi anta kt kte....

job said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站