20 August 2009

Berbuka Puasa di MPH Subang Parade

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Kak Ain baru sahaja menerima e-mel dari pihak PTS dan MPH. Berikut adalah maklumat e-mel :

Pihak PTS sudah mendapat pengesahan dari pihak MPH berkenaan majlis berbuka puasa nanti. Alhamdulillah, sambutan amat menggalakkan. Walau bagaimanapun, bukan semua yang dihantar berjaya. Terima kasih semua yang telah menghantar e-mel penyertaan.

Berikut adalah senarai nama peminat yang berjaya.

  1. Irene Wong
  2. Tan Mei Mei
  3. Suresh Kuman Krishnan
  4. Nur Syafiqah Bt Redzuan [bersama dua orang lagi]
  5. Nur Aleena Nabilah Bt. Kamal Bahrin
  6. Nur Maryam Binti Rahmat [bersama dua orang lagi]
  7. Noor Izzyani Binti Mahadzir
  8. Alyia Farzana Binti Mohd All Jafri [bersama seorang lagi]
  9. Afidatul Faezah binti Zaffri [bersama seorang lagi]

Kak Ain ucapkan tahniah kepada semua yang terpilih. Jangan lupa temujanji kita ya!


Tarikh: 23 Ogos 2009 (hari Ahad)
Masa: 7.00 pm - 8.00 pm
Tempat: MPH Subang Parade (bahagian Book Cafe)


Kepada yang tidak terpilih, jika punyai masa dan sudah ada driver yang sanggup menghantar ke Subang Parade, silalah datang. Kak Ain akan berada di situ hingga jam 10 malam. Walaupun tidak berbuka puasa bersama, kita masih boleh bertemu bertanya khabar di MPH Subang Parade.

Oh, ya! Kak Ain ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berpuasa kepada semua! Jangan puasa yang-yang-yok, tengahari buka periuk!

Salam Sayang,
AinMaisarah

16 comments:

MeZ said...

Congrats to the winner. :)

adlin sofia said...

bestnya diaorang dapat berbuka puasa ngan K.Ain!!!*_*

Anis Farzana said...

waa..best nye kak alyia boleh buka puasa dengan kak ain..huhu..

pRiNcEsS yAnIe said...

Bestnyer!!

Aida Nursheila said...
This comment has been removed by the author.
Aida Nursheila said...

bestnyer diorang :D
anyway congratz to the winner :D

『☆Dee▶▪◀』 said...

dah lama ta datang sini .
ta tau apa2 hee .
any way , congrats to the winner !

Aim said...

Tahniah, kepada siapa yang terpilih!
Semoga bergumbira di sana!
Wah.. Alyia pun terpilih?
Tahniah..tahniah!

Salam,
Aim

nurul atiqah said...

tahniah kpd yg dpt.Lain kali, kak Ain buat la majlis berbuka puasa beramai-ramai.Boleh la saya join sekali.he3

DJ Farahani said...

Tahniah buat yang terpilih!:D
Kak Ain,

Buat lah lagi!Biar Farah boleh berbuka dengan Kak Ain.Ajak ramai ramai.Ngee.:P

Insya Allah Farah datang ke Subang Parade tu.:D Nak jumpa Kak Ain juga.:)

alyiafarzana said...

Aim dan Anis, thanks sebab ucapkan tahniah!!Nanti kalau ada rezeki korang berdua dan ramai lagi, mesti dapat jumpa kak Ain yerk!!!

-atirah- said...

hmm..kesiannya kat atirah takleh pergi..selamat berpuasa ye k.ain!!

Laura The Kitty said...

Salam Kak Ain,

SAya Aleena bersama 2 orang lagi. Mama saya dah tekeefon kakak mph tuu

Fatihah Ory said...

Tahniah kepada semua :)
Yang ade blog jgn lupe update psl tuh ek? Hihi ;)

my name is syaima' said...

akak,

kenape sekolah sri bangsar tak leh bukak kak?dah banyak kali dah cube,tapi tak boleh jugak.

my name is syaima' said...

hmm...

kempunan nak buka puase ngan k.ain...