05 June 2009

Buletin Sri Bangsar Kembali Berfungsi Seperti Biasa

Salam semua,

Pengumuman ini dibuat oleh pihak Pengurusan Sri Bangsar. Kami baru selesai membuat perpindahan data. Maaf atas kesulitan untuk login.

Jika anda masih mempunyai masalah untuk login. Sila emelkan kepada maisarah_ain@yahoo.com

Terima kasih

Anda boleh kembali masuk ke sekolah. Walaupun sekolah sedang bercuti :-)


Yang Menjalankan Tugas,
Pengurusan Sekolah Sri Bangsar

26 comments:

+Fatihah+_+Ory+ said...

wah
pertama kali jd first commenter

patutla...
ok
akn masuk skola sbntar lg

Zaiton said...

Salam Kak Ain,
Ya!!!! Dah boleh.
Ni mak punya blog.

Salam,
Dini Fathinnajwa

Zaiton said...

Ala jadi yang kedua commenter.
Tak best la macam ni.

Shasha~Acha said...

patutlah susah nak log in....
kak,dia dah hantar email tukaran password....susah plak tu nak ingat. Nak login dahlah susah

+Fatihah+_+Ory+ said...

huhuhu
xboleh lah
die tulis E_NOLOGIN_ACCESS

Shasha~Acha said...

btol tu fatihah
same ah kita

MeZ said...

Yahoo.... Kak Ain Bila pula nak buat gathering kat Kedah pula.. teringin nak jumpa kak Ain & bergambar ngan kak Ain.

Hello Kitty said...

kak ain!!!ta boleh jugak!!!kenapa ye?erm...harap pemindahan data dibereskan dengan segera sebab esok saya tak on9!!!

alyiafarzana said...

Kak Ain, kenapa tak boleh masuk lagi...Du orang jer yg boleh masuk....Masa saya dah login tapi tak bleh masuk, dia tulis
E_NOLOGIN_ACCESS....

Shida Da Purple Girlz said...

kak ain!!!
x b0leyh l0rr..

nuhakd98 said...

kak ain sye nyer akaun x leh bkk la nape ek??

hmm jeles sye tgk org len bleh bkk huhu <:(

salam,Nuha K

nabilah said...

kak ain!!x leh bkak..

die ckap camnih..

E_NOLOGIN_ACCESS

bosanlah klau x dpat msuk sekolah:(

sya_syi said...

kenapa saya tak boleh log in.. huhuhuh.. dia tulis E_NOLOGIN_ACCESS hmmmm.. huhuhuhu..

EyRaH said...

kak ain x le la.....cam ne ni...

linda_ros said...

kak ain x blh pun bke dh banyk kali sye try...

plezz laa

linda_ros said...

x blh bukak pun.
cammane nk bukak kak ain

dah banyk kali sye cube x blh jgak

Love.Life said...

akak!!!!!!!

kenapa saya tak boleh masuk?
dia asyik beli E_NOLOGIN_ACCESS

tolonglah saya!!!

alyiafarzana said...

Sekarang pun tak boleh bukak kak Ain......

alyiafarzana said...

Kak Ain, nanti saya bagi gambar saya kat kak Ain.Akak Ain bukaklah esok pagi...(sabtu)....

sayalah! said...

PERHATIAN Pelajar Sri Bangsar :

1. Sesiapa yang daftar pada 3-5 Jun, jika tidak boleh login, sila email admin@buletinsribangsar.com

2. Kepada yang reset password, login guna password yang diberi, kemudian tukar password tersebut di kemaskini profil.

Harap dapat membantu. Okay?

linda_ros said...

sye x phm la kak ain.
blh x trangkan secara terperinci

alyiafarzana said...

Hai kak Ain, yang macam kak Ain tahu jer saya tunggu..hihihihi...ermm yg SSB tuh dah boleh masuk..Tq...

linda_ros said...

hai kak ain..
sye dh blh msk dah

yeeeee

Arifah said...

Kak Ain kenaper saya bukak ssb x boleh??

Musical Club said...

nape tak dapat bukak ?? semua bahasa korea aje yang keluar.. hmm.. help me !! :(

Musical Club said...

nape tak dapat bukak ?? susah ar.. ayik keluar bahasa jepun je.. tolong saye :-(