06 June 2009

Pengumuman oleh Penjaga Sekolah Sri Bangsar

Assalamualaikum.

Kak Ain ingin  meminta maaf kerana ada yang tidak dapat masuk ke Sekolah sri Bangsar semalam. Hari ini Kak Ain sibuk menghadiri kenduri sepupu. Oleh itu Kak Ain tidak dapat mengikuti perkembangan Sekolah Sri Bangsar.

Kepada semua pelajar Sekolah Sri Bangsar, ini adalah pengumuman oleh Penjaga Sekolah Sri Bangsar, yang bertanggungjawab membina sistem sekolah kita.

Penjaga Sekolah ingin meminta kerjasama semua yang tidak dapat login ke Buletin Sri Bangsar menghantar e-mel kepada admin@buletinsribangsar.com untuk semua masalah yang berlaku.

Dalam e-mel tersebut, sila beritahu : 

1) Username yang anda daftar.
2) Tarikh anda mula daftar. [ Sekiranya tidak ingat, nyatakan sahaja samada anda daftar sebelum 3 Jun atau selepas 3 Jun. ]
3) Anda juga dikehendaki menyatakan sebab tidak dapat masuk, adakah kerana E_NOLOGIN_ACCESS ataupun "User not found"

Kepada yang telah membuat permohonan untuk RESET Password, gunakan dahulu password yang di hantar ke emel anda.
Selepas LOGIN, klik Kemaskini Profil untuk menukar password anda kepada password yang anda suka.

Harap Maklum,
Penjaga SSB,
admin@buletinsribangsar.com

Okay, Kak Ain harap semua pelajar bersabar, cuba masuk ke sekolah hari ini. Jika tidak boleh, ikutlah nasihat dari penjaga sekolah di atas.

Kak Ain ucapkan terima kasih kepada penjaga sekolah kerana bersengkang mata malam tadi bagi menyelesaikan masalah ini. Jadi Kak Ain harap hari ini, masalah ini akan selesai secepat mungkin.

Wasalam
AinMaisarah
p/s : Kak Ain akan update mengenai perjumpaan di MINES, malam ini. 

13 comments:

abby :) said...

wow,ok2
best3.

MeZ said...

dah boleh masuk..

nabilah said...

alhamdulliallah,dah dpat msuk..:)

Shasha~Acha said...

nak try nih....tapi kena cek mail dulu

tatata

Shasha~Acha said...

dah hantar email tapi dia tak balas pun....

kak ain,mula2 saya cuba pssword yg saya daftar dulu pastu dia tulis E_NOLOGIN_ACCESS pastu saya tekanlah lost password pastu dia hantar email yg baru.....tapi saya cuba yg baru tu pun ttp x bleyh

+Fatihah+_+Ory+ said...

ok
skrg dah boleh LOG IN

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

mintak-mintak dapat lah ke blog sri bangsar nanti.. :D

nurul hidayah roslan said...

Kak ain dayah kene daftar barulah sri bangsar tuh... =( Tapi nape tak boleh yek?? die kate yang dayah_bear tuh dayah ade dah ,tapi bil dayah log in tak boleh pualk die kate salah password.. =(

DJ Farahani said...

Alhamdulillah,

Kak Ain!Dah boleh!Inipun sebab guna laptop ayah.:)Kak Ain,maafkan Farah sebab tak dapat ke Mines ya.:D

Hana_Fadz said...

kak ain cpat larh..masukkan gambar semalam..kat mines...hana pun mntak maaf x dapat g..huhuh

alyiafarzana said...

Hai, kak AIn..saya dah boleh log in...Thanks...

miera_nasako said...

salam k.ain....

saya nak tanya skit nih....

agak2 bila saya boleh dapat novel comel mr.lobak-lobak ekk???

harap k.ain dpt reply nih...

F[!]F[1]E said...

klu x leh log in sbb dye tlis..
this account has been suspended,either the domain has been overused,or the reseller ran out of resources
cam ne ea?