17 April 2009

Jadilah Pelajar Sekolah Sri Bangsar

Salam semua,

Hari ini Kak Ain ingin mengumumkan pembukaan Sekolah Sri Bangsar online.




Para pembaca berpeluang mendaftar nama sebagai pelajar Sekolah Sri Bangsar dan berinteraksi antara satu sama lain di ruangan Kantin. Setiap pembaca yang baru mendaftar akan diberi status pelajar tingkatan satu Sekolah Menengah Sri Bangsar (Walau berapa pun umur sebenar anda!) Kak Ain sendiri baru mendaftar dan Kak Ain juga baru masuk tingkatan satu. Oh! Mudanya terasa! =D 

Anda juga akan dimasukkan ke dalam rumah sukan secara automatik. Rumah sukan ini adalah mengikut personaliti dan tarikh lahir anda. Cool kan?

Yang menariknya, semakin banyak komen yang ditulis dan semakin banyak interaksi online yang dilakukan… maka status tersebut akan dinaiktaraf kepada pelajar tingkatan dua, tingkatan tiga, tingkatan empat dan akhirnya tingkatan lima (menjadi senior setaraf The Wannababes! Hebat kan!)

Sesungguhnya Kak Ain sangat teruja dengan penubuhan laman web ini. Kak Ain merasakan segala fantasi jadi nyata. Sekolah Sri Bangsar yang Kak Ain bayang-bayangkan selama ini dalam cerita sudah ada lencananya, laman web khasnya, para pelajarnya, pengawas-pengawasnya dan guru-gurunya.

Jadi, apa tunggu lagi? Sertai komuniti happening Sri Bangsar bersama AinMaisarah, The Wannababes, Betty, Wilma, Fahrin, Farah, Ina dan Tengku Affin sekarang juga! Kak Ain tunggu di sana!

Jangan lupa klik www.buletinsribangsar.com ya! 

Salam Sayang,
AinMaisarah

ps: Ingat! sila mendaftar menggunakan maklumat yang betul. Alamat rumah mesti betul dan alamat e-mel mesti betul.

22 comments:

nurulbalqis said...

waahh..
dah ada laman web sekali laa :)
Tahniah Kak Ain...
Sangat sangat tak sabar nak tunggu esok hari :D

nurulbalqis said...

Balqis nak daftar laa !!
Hehehhe..
Owh, nak jadi pengawas kalau boleh :D

Hana_Fadz said...

kak ain sye mntak maaf sangat...mak ckp tak tau bile nk g..tp sye nk g PESTA BUKU 2009
HOPE DAPAT PEGI..kak ain jika saye tak dpt g cam ne..pasal tarikh tu bile kak ain??/ yg kak ain kate 2 hari tu?? 18 dan 26... ntahla insyaallah... if saya x dapat pegi boleh kak ain pos profile sixth sense? dan kak ain leh simpan x *jika x dpt pegi* sye nk yg pakej 20 ringgit tlg simpankan leh saye beli dari ain maisarah on9... klu x leh x pe...tp kak ain doakan mak saya kasi pegi...hope sgt2..klu sya dpt g saya anta mesej kt kak ain ye!!..klu x dapat g..saye nk beli on9 pakej 20 ringgit..
alamat rumah
jika nk pos profile
6ith sense= 2A-T.01-U.03 BLOK 2A PRESINT 9 62250 PUTRAJAYA
Nama=Hasanah Najiihah binti Mokhsin
EMAIL=hana_25797@yahoo.com.my

NaNa_LiAnA said...

Wah!
BESTNYER!
nk dftar!
nak daftar!:)

✖Mizz Yasmin✖ said...

dah register...
tak sabar betul esok..

Sara =) said...

Kak Ainnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!


terima kasih banyak :D sayang kak ain.

hehe

aLyaLya =] said...

Salam Kak Ain...

Dahsyat betullah web tu.
Alya asyik2 meninjau dlm tu.
Best!
Tahniah ye,

Salam.

ieNNah haNNie said...

wah!!terujanya saya kak ain!!~
nk jadi pengawas ..hehe
nk jadi INA
sebab nama saya INA..
hehehe

NURUL HUDA IBRAHIM said...

huda nak daftar!!
TERUJA ADE LAMAN WEB MCM NIH!!

Nina said...

Dashyatlah kak ain..
Sampai ade website sendiri..
Congrats!

cik imah said...

hidup kak ain! :DD

huehue~
nantikan saya dengan 2 orang kawan lagi esok..
;DD

~fAtihAh oRy~ said...

Bestnyer......
dpat jd plajar sekolah mngah
hehe
saye tua satu tahun lah klau cam gtu
(i'm 12)

atifanabila said...

Salam kak Ain.
Tifa nak daftar lah.
Xsbr dah ni((:
Muda sthn pun blh lah((:

natasha said...

kak ain nak tanye lah... kenapew saye pergi laman web tuu boleh tapi bila nak tekan kantin tak boleh?? kenapew?? plzzz jawab!!! ke kantin tu belom siap???

AinMaisarah said...

Selamat mendaftar semua!

Mari! Mari! Kita jadi pelajar Sekolah Sri Bangsar!

Dear Natasha,
Kak Ain sudah bertanya bahagian teknikal. Katanya, mesti klik dua kali di ruangan kantin. Malam ini ramai yang masuk ke laman web tersebut. Server mungkin slow.

~muslimah forever~ said...

bestnye!!
nak jadi pengawas boleh x?
hehehe...nak jadi rumah sukan Merah!
i love red..tapi my best colour is
green and pink...

estrElla said...

erm..saya rasa hepi sgt coz dpt jumpa ngan ain maisarah tadi. eheheh.. kiter nak daftar jap lagi. kak ain, nak jadi ketua pengawas bleh?! heheh.. kalau terpilih, janji akan menjalankan tugas dengan baik!!

neway, kip up the gud job!! tahniah100x
sayang kak ain... daa..

DJ Farahani said...

Salam Kak AIn,

Wahh ! Farah dah mendaftar !

Farah rumah biru . Hohoh !

Bestlah laman web macam ni . Thanks to Huda n Kak Balqis coz beri tahu pasal hal ni !=D

Farah juga boleh gosip-gosip di Kantin!Weee ~ !

Shasha~Acha said...

saya nak jadi pelajar Sri Bangsar juga!

Kak Ain saya nak jadi!

farah daN!a said...

eceh...kak ain teror lah...caya..lar..x sangka laman web sri bangsar pown ok...!!!satu lg nk tanya..em..ahli popular sekolah tukan x kan banyak tu je kot...

Najwa said...

Nak jadi pelajar Sri Bangsar juga!!!

Najwa said...
This comment has been removed by the author.