18 April 2009

Hadiah Cabutan Bertuah Menanti Para Pembaca!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri kali ini, Kak Ain ingin kongsikan lagi info-info best yang akan membuatkan para pembaca buku AinMaisarah terasa meronta-ronta mahu menghadiri Majlis Pelancaran Buku ke-10 AinMaisarah dan Gathering Pembaca yang akan berlangsung pada....

HARI INI!

Apa yang menunggu para pembaca semua?

Selain boleh mendapatkan buku terbaru AinMaisarah yang panas-panas keluar dari kilang (belum ada di kedai buku ya!) .... para pembaca juga berkemungkinan memenangi hadiah-hadiah comel yang hebat ini!

Kak Ain menyediakan beberapa hadiah comel sebagai hadiah cabutan bertuah. Setiap pembaca yang menghadirkan diri ke majlis pelancaran buku esok akan diberi nombor. Sekiranya nombor sama dengan bola bingo yang dipusing, maka hadiah menarik pasti jadi milik pembaca bertuah itu! 

(Kak Ain gunakan pusingan bola BINGO ini untuk menentukan nombor cabutan bertuah)

Sepanjang satu jam majlis berlangsung, cabutan bertuah akan dibuat dari masa ke semasa. Ada sebelas cabutan kesemuanya. Cabutan terakhir merupakan cabutan bertuah yang akan memenangi hadiah UTAMA. Inilah hadiahnya!

(Teddybear pink = Teddybear gebu)

Teddybear comel berwarna pink ini berharga RM69.90. Lembut dan fuzzy sungguh teddybear ini! Ianya menanti untuk dibawa pulang oleh seorang pembaca bertuah pada esok hari!

Kak Ain juga menyediakan sepuluh pen comel ini sebagai hadiah cabutan saguhati. Setiap satu pen bernilai RM4.00

(Comel kan? Kak Ain paling suka pen berwarna putih - pink itu!)

Haaaa.... macam mana? Teruja? Teringin? Mahu hadiah-hadiah best itu semua?

Apalagi, hadirkan diri ke Majlis Pelancaran Buku ke-1o AinMaisarah yang akan berlangsung ESOK! Rugi sekiranya ketinggalan!

Kak Ain war-warkan sekali lagi infonya. Biar semua tidak lupa. Biar jangan ada yang tersilap pula. Ini adalah butirannya:

Tarikh: 18 April 2009 (HARI INI!)
Hari: Sabtu
Masa: 1 pm - 2 pm
Tempat: PWTC, Bilik Kedah/Johor


Okey! Kak Ain masih ada banyak kerja yang menunggu. Malam ini Kak Ain sedang menandatangani paperbag eksklusif AinMaisarah. Aduh! Lenguh tangan!



Rasanya malam ini Kak Ain tidak akan dapat tidur lena. Gembira, teruja dan berdebar rasanya mahu berjumpa para pembaca semua!

Jumpa AinMaisarah esok ya!

=D

Salam Sayang,
AinMaisarah

22 comments:

nurulbalqis said...

Aiyoohh..
Kak Ain buat Balqis makin tak sabar laa :D

nurulbalqis said...

Paper bag tu lawa sangat..
Memang ekslusif sungguh!!
Owh ya, pen tu Balqis minat yang warna merah..
Menyala-nyala lagi tu ;)

tazia said...

alangkah indahnya kalau saya dapat pergi ke sana,kak ain:( sedih lah~ jauh sangat lah kedah tu dengan Brunei sedih lah! kak ain,aizat nak sangat beli semua buku kak ain yang terkini,bombastic,fantastic dan extraristic itu..sedih lah:( kak ain,aizat dah cuba register jadi pelajar sekolah tu tetapi tak dapat..kenape erk? harap-harap kak ain dapat balas comment saya ini.

salam,
aizat.
ps: i wish you the best for todays event:) hehe.

PiNkY | alisa said...

eh! so cute lah teddy bear tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NURUL HUDA IBRAHIM said...

so cutee presentss!!

nabilah said...

aaaaaaaaaaaaaaa!!!!



kak ain x 22.4.2009 nih


nbilah ikot rombongan sklh!

nbilah nk borong sume buku kak ain...

=)

DJ Farahani said...

Salam Kak Ain ,

Waaahhh ! Teddy bearlah ! Pencillah !

Comel - comell belaka !

Wawawa...Tak sabar rasanya nak pergi !=D

aLyaLya =] said...

=( x1000000000

~fAtihAh oRy~ said...

Hurm..
Sedihnye saye
msti makbpak saye xbg pegi
sbb saye tgh demam nie
... tp saye rase nak pergi la KAK AIN ...

EyRaH said...

wah bestnya.....dan nk buat sy nk nangis jugak....sy x dpt jumpa kak ain....huhuhu.....yg pasal 25 ari bln kak ain x payah susah2 dtg utk sy....buat penat je....lagi pon kak ain mesti ade banyak kerja bkn?

Hana_Fadz said...

kak ain cdihla... saye x dapat g 18 punye tp yg 26 tu pun mak cam x kasi jer...sibuk sgt..malam tadi kawan saye tepon dye kate nk g pesta buku...saya kate la kat dye leh x sye nk g ngn dye pas2 dye cam xx kasi jer..huhuhuhu :(
hope kak ain simpan kan saye punye yg pakej 20 ringgit dan profile
6ixth sense... kak ain doalah saye dapat pegi pada 26 ye!
teddy bear tu comel sgt!!!
beg pun cantik :D)
harap2 dapat g ....

aQMa said...

wah..geramnyer dengan barangBARANG tur..
tak dapat pergi lar..:(
emm, takleh jual online ker?
nak jugak barang tu..
tak pon, buat promosi kat Ipoh & seluruh Malaysia..
lagi best

EyRaH said...

betul ckp aQMa buat la promosi kt ipoh ke peneng ke atau mane2 la.....

Shasha said...

ruginya xdpt dtg,
kt sekolah ada kelas intensif
sedihnya! :(

Batrisyia said...

Alamak..alapak...

Rugi betul x dpt pergi!!!!
Sedihnya.......

Kepada mak,
Sampainya hatimu!!!

ainin sofiya said...

Kak Ain , saya pg ahad ;(
Sabtu,saya bnyk sgt hal .
Buku yg 'Buletin Sri Bangsar kini Berwajah Baru'tu ade tk ?

ainin sofiya said...

Kak Ain , saya pg ahad ;(
Sabtu,saya bnyk sgt hal .
Buku yg 'Buletin Sri Bangsar kini Berwajah Baru'tu ade tk ?

alyiafarzana said...

hai kak Ain,ermm kak ain ini nak tanya macam mana nak register kat sekolah sri bangsar???saya dah register tapi dia punya confirm message belum sampai lagi....ermm tengahari tadi pergi PWTC jumpa Kak Ain yang nama Alyia... itu lah nama saya.... yang ambik gambar sama dengan kak Ain tuh.... harap-harapnya kak Ain ingat....hihihihi....tapi kan kak Ain gambar tuh x cantik la nanti bila kak Ain pergi PWTC lagi???sebab saya nak ambik gamba ngan kak Ain lagi.....kak Ain, kalau boleh balas taw mesej saya nie.....bye....

salam sayang,
-Alyia Farzana-

Hana_Fadz said...
This comment has been removed by the author.
Hana_Fadz said...

saya pun cdih sbb x dapat g
x pelah x de rezeki kak ain
nk wat cam ne tp kak ain saye doakan ape2 yg kak ain buat ok..
tp kak ain pun doakan lah yg sye dapat pegi pada 26..saye nk amik profile sixth sense dan pakej 20 ringgit
betul kate batrisyia
sampai hati mak...
saye klu sye x baca buku novel pape mesti karangan saye turun markah..tp buat masa nie karangan paling tinggi ngn pemahaman.
please kak ain poskan profile sixth sense atau wat lah pape yg terbaik
saye nk beli on9
klu mak x kasi sye guna duit sendiri
kak ain x rasa betapa sedihnye saye klu karangan saye x dapat A
sbb saye x de la pandai sgt dalm mata pelajaran yg lain...x berapa sgt tp ok lah
ayah saye slalu marah klu dpt C ataupun dapat B markah laen selain BM ..saye slalu la kate kat ayah klu saye x dapat jd doktor saye nk jadi penulis novel
tp ayah kate baik jd doktor drpd penulis
tlg kak ain sye nk pegi pesta buku
nk beli buku bnyk 2 taun UPSR nk karangan A
doakan ye kak ain!!

Mass M.Y said...

assalamualaikum dik, sis tadi pegi sana. pukul 12 tgh da tiba. Ya Allah... ramai betul orang di PTS booth tu... penat jugak la beratur nak bayar. memandangkan pintu masuk ke bilik kedah/johor masih tutup, jadi sis pun jalan dulu kedalam melihat booth lain. lagi 5 min pukul 1pm, tengok dah penuh bilik kedah/johor. so tak jadi tunggu. kawan sis pun keletihan, jadi kitorang balik je. sempat beli BSB, tapi tak dpt tanda tangan. boleh tak sis beli lencana bsb tu kat sini? saja untuk kenangan. tq.

nida nabila said...

aduhh...
saye dapat paperbag yg tak ade tandatangan ain maisarah la..
sedih nye..
=(