09 April 2009

Cover Muktamad Siri BSB: Kini Berwajah Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Merujuk kepada entri sebelum ini, Kak Ain ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas komen-komen pembaca buku semua terhadap tiga desain cover buku ke-10 AinMaisarah. 

Inilah komen yang Kak Ain mahukan. Komen ikhlas dan membina yang dapat membantu Kak Ain (penulis buku) Kak Ann (editor buku) dan Abang Helmino (ilustrator & pelukis) membuat keputusan yang tepat. Kami sememangnya mahu menghasilkan produk terbaik untuk pembaca semua.

Setelah Abang Helmino berhempas-pulas melakukan penambahbaikan kepada cover, akhirnya kami setuju dengan cover muktamad ini.

COVER HADAPAN


COVER BELAKANG


Kak Ain juga ingin kongsikan bersama e-mel yang dihantar oleh Cik Adik Ira Hazira. E-mel ini menyatakan rasa prihatin terhadap tiga cadangan cover terdahulu buku ke-10 AinMaisarah yang berwarna biru. 

Apabila Kak Ain baca komen  tersebut, Kak Ain rasa sangat bertuah dan sangat disayangi (auwwww!) kerana para pembaca buku AinMaisarah begitu prihatin dengan setiap perkembangan Kak Ain.


Nak membaca e-mel komen Cik Adik Ira Hazira? Boleh klik bagi mendapatkan paparan yang lebih besar.

Apa pendapat para pembaca lain pula tentang cover terbaru lagi muktamad ini? 

Sila komen ya!

Salam Sayang,
AinMaisarah

37 comments:

~aien~ said...

pergh..!cun glew!!
huhu..
tahniah ye sbb kak ain da bjye mnghasilkn cover yg ckup mantap skli!luv it!
^_^

Nina said...

Wow!
Lawanye cover yang ni..
Tahniah kepada Kak Ain sbb Kak Ain sekali lagi telah berjaya menghasilkan cover yg cukup lawa!

syudJB said...

lawa ni !
:)

SaIbAh ;) said...

yg nyyhh ok jer :)lawa pun lawa

Fatimahmasran said...

WOW!lawanya!boleh tahan....kak Ain!bila keluar?berapa harganya?muka siapa depan cover tu(pakai cermin mata)Betty ke? tak sabar lah Kak Ain!!

PuSSy AfiQaH said...

fullalamak kak ain!!lawa tu cover dyer!ini la baru menarik perhatian sy nak bace ni!x sbr nk bli ni!!!but anyway kak ain,ari pelancaran tu sy x dtg..sowie..kat sabah la..tp esok smpai isnin sy ader.so itu je..yg penting..

KAK AIN ROCKSS!!!

fyqa

sayalah! said...

Salam Kak Ain,

Untuk warna, saya dah tak bagi komen. Ahaks. Ilustrasi pun sama. Yang saya nak suarakan rasa puas hati ni, cuma terhadap watak Betty yang sekurang-kurangnya lebih moden daripada Betty dalam cover pada entri sebelumnya. Hehehe Tahniah Abang Helmino! Caiyok caiyok =D

atifa pink said...

Yang ni baru lah lawa.
Mantap-mantap.
Cute-cute.
Nice lah(:

Hidayah said...

Assalamualaikum,Kak Ain.ebenarnya saya tak berapa puas hati dgn cover baru bni.saya rasa saya lebih suka cover c,lama.tak tahulah orang lain.maklumlah,lain orang lain taste,so,tolong sangat jangan marah saya ye kak ain.apa apapun,mantap!haha =p apa-apapun saya suda buka www.buletinsribangsar.com,ada kt blkg cover tu kan?haha.saya baru perasan.kak ain updatela web tu ye,..

fatihah ory said...

cantekcantekcantek
smart lah
cantekcantekcantek

PiNkY | alisa said...

wah. girly+cute

Ayuni said...

Its better that the other 3 choices la..... Cute,girly and trendy.

Amaelia said...

Cantik!Cantik!
Tak sabar nak beli..
Apa Novel Comel untuk novel ini??

fadilah ghazali said...

Baru lah menarek ;)

nurulbalqis said...

yaaa..
ini yang terbaik !!

Amaelia said...

wahhh!!! cantiknya.

aQMa said...

sukaSUKAsuka!

nida nabila said...

chantek!
chantek!
waahh!~ x sabar nye nak bali buku ni....

Farah Khairil said...

Wah!!
Cunnye!!

Aqilah said...

Salam Kak Ain...
utk warna...saya kurang setuju...
knp akak tak pilih warna biru...
tapi ape pon...
saye tetap sokong akak..!!
CAIYOK!!

Puteri Sagi said...

wa,canteknye c0ver nie..bru best...huhu =)

\\W// said...

kak ain.. biler nak kluar impiana 3??

\\W// said...

cantek sgt

HuRiN said...

cntiknyer kak ain!!!

Halimatus Saadiah said...

chumelnye layout baru ni!!!!

nurulbalqis said...

Lawanyaa template baru Kak Ain..
Pink gitu.
Sama macam cover BSB tu jee ;)

khadijah said...

baru cantik.err.yang pakai sepek mata tu Betty ke Wilma?Dan saya rasa macam pernah dengar nama tersebut dalam siri aku mahu yang terdahulu.apapun,cantik lah cover ni.

Nadzirah said...

waaa!! comey2!! x sbr nk tunggu buku ni keluar!! cover dye menarik! cunn gtu..
hehe.. saya tunggu mase Pesta Buku nanti!

gemini girlz said...

Cantik!!
Tak sabar nak beli...
Please simpan satu untuk Dina....

Yang merayu,
AdDina EzLia(Dina)

Syarfa Azra said...

cantek cover baru ni..

asyiqin@ikin said...

cover nie baru lah cntik...menarik...lawa giler kak ain....syiqin suka lah cover nie...tpi mlgnyer syiqin tak dapat pegi nanti....
^_^

farihah said...

Wah!! kali ni Riha tak nafikan betul betul CANTIK!!!!!

EzzAty96 said...

WAH!WOW!
yg ni baru gmpk kak ain.bape harg dia erk?

Nurul Insyirah Indera Luthfi said...

wah byk nye komen!
betty tu sape sbenanye?
impiana III xde ke?
puas sy carik kat semue kedai buku (xde la semue)

Nurul Insyirah Indera Luthfi said...

bile nk klua impiana III?

betty tu sape?

Kak Lita said...

Salam, Ain..Sori kak Lita tak sempat nk komen n choose cover BSB, tup2 Ain dh pilih yg muktamad, bravo lah memang cantik & sofisitikated, sesuai lah ngan akak yg dah senior nie. Tak sabar nk join Ain n peminat/pembaca semua kt majlis pelancaran..ni first time akak nk join majlis pelancaran coz sebelum nie akak x berminat..Ain punya pasal akak jadi teruja..harap2 ada yg lebih senior drpd akak masa kt sana hehe..apa apa pon BRAVO AIN!!

syaima' said...

MEMANG CANTIKLAH KAK!!!CUN MELECUN...BOLEH PENGSAN SAYA TENGOK!!!