26 April 2009

AinMaisarah di PWTC Hari Ini!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini merupakan hari terakhir Pesta Buku Antarabangsa 2009.

Hari ini juga hari terakhir Kak Ain akan berada di booth PTS.

Walaupun tidak tersedia meja kerana kawasan jualan dijangka TERLALU SESAK, tetapi Kak Ain tetap turun padang. Kak Ain akan berada di kawasan buku-buku remaja.

Kepada para pembaca yang ingin berjumpa Kak Ain, inilah hari terakhir AinMaisarah akan berada di sana.

Berikut adalah butirannya:

Hari: Hari ini!

Masa: 2.00 petang - 3.00 petang 

Tempat: Gerai 72 -79 (berhampiran Dewan Tun Hussein Onn)


Kak Ain mungkin akan datang awal pukul 1.00 tengahari dan balik pukul 4.00 petang. Jadi jangan risau. Kak Ain akan berada agak lama pada petang terakhir pesta buku kali ini. 

Kepada semua pembaca, kita jumpa di sana!

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Jualan buku online masih lagi belum dibuka kerana menunggu laman web jualan siap sepenuhnya. Harap bersabar ya!

 

17 comments:

mImAmI said...

Harap Kak Ain bersabar melayan kerenah peminat-peminat ye..Takpe, saya akan tetap bersabar menunggu sehingga jualan buku online dubuka..

asyiqin@ikin said...

saya pon sama kak ain....
tapi kak ain plezz cpt ckit yerlk bkak pembelian scara on9 tuh yerk???

Demi~Lovato@Shasha~Acha said...

kak ain, saya frust sgt x dapat pergi....selalunya ayah ada meeting kat KL tapi ari ni tak de...

Demi~Lovato@Shasha~Acha said...

uwaaaaaaaaa

Nurul@YonnaYonni said...

assalamualaikum, kak ain...

ala... kak ain. apalah nasib saya, setiap kali ke sana mesti tak dapat jumpa kak ain. Minggu lepas saya sudah pergi ke pwtc tapi kak ain tak ada. hari ini saya tak dapat pergi. wah, saya dah tak sabar-sabar nak beli buku kak aian secara online! first time tau!

kak ain masih ingat lagi tak saya. saya ada satu soalan, pernah tak kak ain bercadang untuk menerbitkan buku novel comel dalam sebuah buku?

itu sahajalah kak ain.

salam ukhuwah,
nurul kamariah..

aida nursheila said...

kak ain mesti ramai peminat di sana..
semoga bergembira :DD

Hana_Fadz said...

huhuuhuhuuu.....sdihnye...rasa cam nk nangis jerk...smlam mak kate nak g tetiba sbb saye x nak sarapan dh x jadi...tp masa tu mak nk ajak jiran...rapat la jg kteowg tp...yg sdihnye x dpat pegi...kak ain doakan saye dapat pegi...sbb td mmg dh rancang...nie sye tgh menulis smbil menitiskan airmata yg bergenang....mak jom la pegi...huhuhuhuu

PiNkY | alisa said...

nak pegi! nak pegi! :P

Hana_Fadz said...

kak ain mak dh wat keputusan dh!
x dapat pegi...
sdihnye...
x pelah nk beli on9... saye sanggup tunggu..mak la x kasi g...
pasal tu pun x nak pegi...huhuhuhu...x pelah mungkin ade hikmahnye...x dapat g...mungkin Allah kate ari tu dh jmpa kak ain...so bg la kat owg laen plak kan...saye mals nak nangis2 nih...so redha jelah.. bile g MPH mak kate beli je...tp kene tunggu kakak balik..huh!
pas2 msti bile dh g tu mak kasi beli...tp mesti kakak dapat 3 buah buku... saye dapat 1...x adil tulll.... aaaaaaarrrfgghhhhh

♥Ching Wei♥ said...

Ching Wei sudah jumpa Kak Ain !
Hehehehhehe =p
Terima kasih Kak Ain kerana sudi berbual-bual lagi dgn saya !
Ibu saya kata Kak Ain sgt muda !
Hehehehehhe =)
Best beul dpt jumpa Kak Ain !

Hana_Fadz said...

kak ain saye nak beli on9...ermmm...buku trbaru kak ain
BSB k...ngn buku aku mahu bulu,impiana, impiana 2 tp kan kak ain impian 3 x de ker??... k lah...aku mahu saiz S and maam2 tp kak ain dapat lagi ker novel comel?? kak ain jawablah :(
saye nak beli sume2 tu tapi nnti mak yg wat pembayaran tu tau!..hhehh
kak ain pos kan lah skli profile 6ixth sense...hope kak ain balas secepat mungkin...



salam sayang,
hana yg bersedih dan berharap

~fAtihAh oRy~ said...

Huhuhu
xboley jumpa KAK AIN...
sbb da pegi arituh -ahad-
:( sad btol

tajudin said...

3 orang anak-anak saya bersama Pak Long nya ke PWTC dan singgah di Booth Ain Maisarah dan beli buku Kini Berwajah Baru. Tapi diaorang malu-malu kcuing pulak nak minta autograph. Bila dah balik, masing-masing menyesal...

Selamat Maju Jaya!

Aisyah said...

Salam Kak Ain,

Wah! Cantiklah Kak Ain punya blog... Macam mana Kak Ain buat..? Kreatif nye..

Sebanarnya ari tu nak gi PWTC..tapi tak jadi pulak!! :(

Kak Ain cepat2 lah bukak pembelian secara online tuh...x sabar nak beli!

Hana_Fadz said...

kak ain...setiap 1 buku contohnye buku aku mahu bulu tu kan...kena tmbah 5 ringgit ke untuk pos laju??????

Hana_Fadz said...

kak ain salah tulis bukan bulu tapi buku

huda_cute98 said...

alah ....
kite tak akan berjumpa sebab saye dah pergi PWTC hari sabtu lepas..
huhuh
tapi tak ape..
saye dah jumpa kak ain hari sabtu lepas...

NAK JUMPA KAK AIN LAGI!!