28 March 2009

AinMaisarah Menulis Kembali! =D

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Setelah seminggu bercuti dan bersenang-lenang meraikan kemerdekaan menghantar manuskrip... hari ini Kak Ain menulis semula.

Kepala Kak Ain sudah sejuk kembali. Stress Kak Ain kembali pada tahap sifar.

Macam-macam yang Kak Ain buat sepanjang tempoh bercuti seminggu ini iaitu:

1) Makan, makan dan makan.

2) Qada' tidur, tidur dan tidur.

3) Shopping sambil bersenam di Jalan TAR dan SOGO.

4) Menonton marathon Ugly Betty, The Amazing Race dan Desperate Housewives.

5) Menonton filem Confessions of a Shopaholic.

6) Menghadiri persembahan hebat showcase artis di bawah ini.


Kepada para pembaca, siapakah artis berbaju putih di belakang Kak Ain itu?

Jom main teka-teki di hujung minggu! =D

Salam Meneka,
AinMaisarah

15 comments:

NaNa_LiAnA said...

salam.....
sy x dpt la nk teka sape artis brbaju putih tu tp yg sy tau kak ain nmpk cute sgt!

amely M said...

hi kak ain :)

artis tu ?

hmm , tiara jacquelina kot .

hehe , saye teka je . ^^

nurul huda ibrahim said...

salam.....
saya rase yang artis baju putih tuh pontianak kot...
hehe...
gurau jer.
tapi yg penting kak ain nampak

PiNkY | alisa said...

aah. cam tiara jacquelina lah!

khadijah said...

kak ain,
x pastilah sape,
tetapi...
kak ain mmg cute sgt!!!

tazia said...

macam nurul je kalau tak silap.:D:D haha. macam tiara jacquelina pon ade jugak:D haha:)
ka ain,saye nak tanye ni
kat miri ade tak jual buku aku mahu ke new york 1 dan 2 dan jugak buku impiana 3? ape lagi erk buku terbru kak ain? kat Brunei ni lame sangatlah.
harap kak ain dapat reply:) hehe.

EzzAty96 said...

salam.....

saya rase cam aida aris.. tpi x taulah btl ke x?cam tiara pun ada.
kak ain ckplah sape artis 2...

star dazzle said...

marsha AF, betul tak?,klu tiara jacquelina rambutnya kan pendek !!

DJ Farahani said...

Salam,

Ermm,mungkin tiara kots!Heheh..=D!Mesti bukan jawapan selamba ni yang akak nak kan?Heh!

Apalah...=Pkebzian....tak dapat nak dtng blog akak setiap hari..dipenuhi dengan homework!

ELna said...

emm.. tiara?? i think no.. i think Liyana Jasmay,, spe sokong??

kak ain sihat?

ELna said...

akak nie Hana la..

Nadzirah said...

x dpt la teka artis kat blkg tu!!
kak ain jadi x bukak rumah pink mase pesta buku nanti?? buku impiana 3 kak ain ade jual x nanti??

+AIDA+ said...

rasanya itu anggun kot...main teka jek sbb kat die dtg malaysia nak buat showcase psl album die...

✖Mizz Yasmin✖ said...

hurm..
nak cuba teka lah sape artist tu..
Anggun ke?

ELna said...

i know it ... Anggun.. Anggun.. Anggun betul x.. kak ain ngan kengkawan