05 March 2009

AinMaisarah 27 Tahun Hari Ini! =D

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini, 5 Mac 2009, genap umur Kak Ain 27 tahun. Macam-macam perasaan bercampur-baur ketika ini.

Pada umur 27 tahun ini, Kak Ain merasa:

Syukur - dipanjangkan umur dan diberi kesihatan diri.

Bahagia - punya suami dan keluarga yang menyokong setiap ketika.

Bertuah - kerjaya penulisan yang dipilih menampakkan hasilnya.

Seronok - punya ramai pembaca setia yang comel-comel belaka =D

Bermotivasi - menjadi manusia yang lebih baik berbanding dahulu.

Lengkap
- diberi kesempurnaan hidup, cukup segala-galanya.

Takut - membayangkan masa depan yang tentunya lebih mencabar.

Sedih - makin lama makin menghampiri umur 30.

Pada entri khas harijadi AinMaisarah ini juga, buat pertama kalinya Kak Ain memaparkan gambar ketika berusia 7 tahun.

Dua puluh tahun yang lampau, inilah muka AinMaisarah =D


(Ish.... rupanya Kak Ain memang tembam sejak azali lagi!)

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Jutaan terima kasih kepada Encik Jalaluddin & Puan Ila sekeluarga yang memberikan hadiah harijadi awal pada Kak Ain. Hari Sabtu lagi Kak Ain sudah dapat hadiahnya =D Haa.... nak tahu apa hadiah tersebut? InsyaAllah Kak Ain akan keluarkan gambarnya pada entri selepas ini. 

44 comments:

nurulbalqis said...

Heheheh..
Selamat Hari Lahir Kak Ain !!
Waahh..
Dah 27 tahun..
Balqis doakan semoga Kak Ain berjaya dalam bidang penulisan, panjang umur dan bahagia bersama keluarga ;)

p/s; Kak Ain comel laa.. Nak je cubit2 pipi tu.. Hehehhe :D

Chiya so what? said...

WAH!
Kak Ain SELAMAT HARI WUJUD.
hehehe.
selamat hari jadi yg ke-27.
semoga Kak Ain panjang Umur, & success sentiasa.
semoga ALLAH rahmati Kak Ain sekeluarga selalu.:)


aminn!~

ikhlas!:)

Serenity said...

hepy besday kak ain maisarah..
semoga kerjaya penulisan makin berkembang!dan moga2 kak ain sukses dn bahagia brsama suami trcinta!

Nurul 'Atiya said...

salam..
selamat hari lahir kak ain...
semoga kak ain trus berjaya..
sy akan mendoakan kbhagiaan kak ain...
: )

nurulbalqis said...

Muka Kak Ain masa umur 7 tahun dengan 27 tahun sangat lain..
Kena tengok lama2 baru ada persamaan sikit :D

aLyaLya =] said...

Selamat hari lahir, Kak Ain =D
Hidup baik-baik yee !
Semoga Kak Ain terus maju dalam karier Kak Ain =)

qeenaolala~ said...

selamat hari lahir kak ain
cpt yer dpt bby
:))
moge akak sukses slalu yeah!
wat citer3 yg besh33
:))

ahah
i'm ur new fan
:)))

Nur Diana Syahira.. said...

wow! happy birthday kak ain. muka kak ain masa umur 7 tahun tu lain sangattt



Diana:)

Anis Hamizah said...

Assalamualaikum..
Hai,Kak Ain..Happy birthday..Semoga panjang uur,dimurahkan rezeki dan diberkati Allah sentiasa..
....Amin....

asyiqin@ikin said...

happy birthday kak ain...kak ain ...muka kak ain masa umur 7 thn dulu memang lain lah....
syiqin doa kan kak ain panjang umur ,di murahkan rezeki....n....

lupikrlah sendiri...

eyrah said...

selamat ari jadi kak!!!!!semoga bahagia selalu.....

nurul huda ibrahim said...

SELAMAT HARI JADI KAK AIN!!!nampaknye kak ain dah makin tua...hehe gurau...

star dazzle said...

happy birthday kak ain!!!!!!!!!!!!!!!!!semoga dipanjangkan umur dan dimurah kan rezeki juga semoga berjaya dalam karier menulis!!!!!!

ainon mohd said...

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada Puan Ain Maisarah, novelis remaja paling ngetop di Malaysia.

Didoakan Puan Ain sihat walafiat sentiasa dan kekal bahagia sepanjang hayat, serta dilindungi Allah dunia dan akhirat. Amin.

ayunidiyana said...

HAPPY BIRTHDAY!
Selamat Ulang Tahun yang ke 27.
Semoga panjang umur.

aQMa said...

Selamat hari jadi kak ain!
wah, kak ain dah masuk 27 tahun..
takper..muda lagi..
semoga kak ain sentiasa menulis buku² yang menarik!
semoga kak ain panjang umur & dimurahkan rezeki juga!
sayang kak ain selamanya!

Shasha said...

Hehe,
baru saya tahu hari ni birthday kak ain..

Happy Birthday Kak Ain!!
Semoga pjg umur murah rezeki :D

MeZ said...

selamat hari jadi KAk Ain..
Moga kak Ain panjang Umur..

trima kasih sebab wish kat mez Hari itu

kak Ain comey la... :D

Salam,
MeZ

Shasha said...

p/s: hrpnya kak ain blh tulis 10 buku pula thn ni,
hehe :P

Adilah Nur said...

hai kak ain!!!
selamat hari jadi!!!
may god bless you!!!
keep up your good work!!!
semoga bahgia di samping keluarga!!!
and terus menghasilkan buku2 yang bez!!
yeah!!!

aifaa said...

wahhh !
besdei sy 3.3
nk dekat sama !
yeyeyy !
oh ya,kak ain dtg la baca blog sy,ada tulis pasai buku2 kak ain yg sy suka (:

Sara =) said...

hehehe ...

selamat hari lahir Kak Ain !
Semoga bertambah sihat dan ceria selalu

PS: Ingatkan nak wish pukul 11.59 malam nanti, tapi takut mak marah pula nanti. esok nak sekolah! hehehe =)

Natasha said...

wah....Selamat ulang tahun.. semoga panjg umo murh rezeki..
Smoga makin rajin membuat novel2 baru...

p/s: kata org tuah ayam nampk di kaki tuah manusia siapa tau cm kak ain lah..hehe...goodluck!!

I n n z said...

happy burfday kak ain..

do visit my blOg yahh
plzz..

http://innzninety.blogspot.com

^___^

f@ original said...

Selamat Hari Jadi kak Ain
semoga panjanG umur+murah reZeki
;))

nur izzlin rafiqqah said...

salam..
hepy belated birthday kak ain..
sorry la ucap lmbat..
smlm sye demam tpi da sihat..
pape pon semoga kak ain panjang umur dan dimurahkan rezeki..

p/s:umo da 27 tahun ble nak dpt ank??hehe..just kidding..

DoRaeMoN_LoVeR said...

happy belated birthday!! (~^0^~)/

syudJB said...

kak Ain !
Selamat hari lahir ya !
hehe..
Semoga kak Ain sentiasa ceria dan kekal dengan keluarga tersayang..
Semoga kak Ain dipanjangkan umur dengan perbuatan yg baik :)
Amin..

♥ FaRiSaH AdRiAnA ♥ said...

Hallu Kak AIn...
Happy bufday yg ke-27..!!(mudaxx jugerkk erkk!!hehe)
Hurm...camner erkk carenyew kte nk antar adiah???

♥ FaRiSaH AdRiAnA ♥ said...

Hurmm...dyeorg kater muka Kak Ain len..
Tp....bg sayer...amat samer!!!
???
hahaha....

siti fatimah said...

wahh

selamat hari jadi kak ain!!!!!!!
semoga dipanjangkan umur ye
hehehe

AinMaisarah said...

Salam semua pengunjung Rumah Pink AinMaisarah,

Kepada semua yang mengingati,

Nurul Balqis
Chiya So What?
Serenity
Nurul 'Atiya
Alya
Qeenalola
Nur Diana Syahira
Anis Hamizah
Asyiqin@ikin
Eyrah
Nurul Huda
Star Dazzle
Bos Besar PTS Puan Ainon Mohd
Ayuni Diyana
Aqma
Shasha
Mez
Adilah Nur
Aifaa
Sara
Natasha
Innz
f@ original
Izzlin Rafiqqah
Doraemon Lover
SyudJB
Farisah Adriana
Siti Fatimah

Kak Ain nak ucapkan berBANYAK-BANYAK-BANYAK terima kasih atas ingatan dan ucapan selamat harijadi dan doa-doa semua.

Kak Ain tak mahu hadiah apa-apa ye! Ini kerana pada Kak Ain, kehadiran dan kunjungan para pembaca semua ke sini adalah hadiah yang sangat berharga.

Ya Allah Ya Tuhanku... kurniakanlah kebaikan dan kesejahteraan yang beribu-ribu kali ganda lagi kepada semua pengunjung di sini. Amin!

Sayang Semua,
AinMaisarah

NuriY said...

Kak Ain dah 27?? Biar betul!! Kak Ain nmpk muda... Saya ingat Kak Ain around 24-25 like that. :D
Apa2pun, HAPPY BIRTHDAY KAK AIN!! Semoga Kak Ain akan lebih berjaya dan akan berjaya di dunia dan di akhirat. Insya-allah... Amin.
:)

oReyLeu said...

selamat hari jadi kak ain!!!
sorry lmbt wish..
semoga kak ain panjang umur dan dpt byk idea untuk buat buku...
comella kak ain time kecik2 dulu...
=D

marjan said...

appy beday kak ain

Batrisyia said...

Salam kak ain...

Selamat hari lahir yg ke 27!!
saya doakan agar bidang penulisan kak ain makin berkembang!!

cik imah said...

wahwahwah, kak ain!
SELAMAT HARI JAdi yek..
semoga pnjg umur dan murah rezeki..
;)

psstt; besday saya 9 MARCH pulee~
heee~ (sebok plak nk bgtau
XD

sarah said...

wah.......

kak ain,maisarah ucapkan selamat hari lahir..
kak ain nak bukak maisarah punya blog pulak tak????kalau nak bukak bukak lah (https://www.wonderprincess-sarah.blogspot.com).......ok sampai sini jelah salam..........

sarah said...

banyak nye peminat kak ain menakjubkan....!!!!!! saya pun peminat kak ain juga jadi dengan itu saya mengucapkan selamat hari ...dod..dod..dod hehehe

sarah said...
This comment has been removed by the author.
ain said...

wah. maksudnyer sye tlaambat nak wish akak. sorilah sbb sye kat asrama wak tu tu. Happy Birthday And Sorry

ain said...

wah. maksudnyer sye tlaambat nak wish akak. sorilah sbb sye kat asrama wak tu tu. Happy Birthday And Sorry

fifa said...

Assalamualaikum kak Ain,saya dah beli novel Aku Mahu Popular&Aku Mahu Ke New York1&2.Boleh ke saya bayar lambat bezanya macam nak dekat 4 bulan kot.Tak silap sayalah.Saya tempah secara online.Akak tolong e-melkan kepada saya di:fifa_greenworld@yahoo.com.my

aleegus said...

selamat hari lahir kak ain.
moga panjang umur dan bahgia slalu!
saya doakan kak ain terus maju dalam bidang penulisan.

p/s:kak ain memang comel la......