12 January 2009

Senarai AinMaisarah Mahu 2009

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Awal tahun 2009 ini, Kak Ain ada satu (hmm... setakat ini satu) senarai barang yang dicari. Sebenarnya, Kak Ain sudah memulakan pencarian sejak bulan Oktober 2008. Dan sehingga saat ini, Kak Ain masih belum ketemu beg laptop yang diingini.

Memang susah nak mencari beg laptop yang sesuai dengan taste Kak Ain. Puas Kak Ain ronda dan cari merata tempat.

Kebanyakan beg laptop yang dijual di negara Malaysia semuanya besar-besar. Rekabentuknya semua boring-boring. Semua sangat skema.

=( Kenapa di negara Malaysia tidak ada beg laptop yang cool dan stylo seperti ini:








Salam Pencarian,
AinMaisarah

29 comments:

aQMa said...

wah!!
cantiknya beg beg kat atas tu..
teringin nak satu!!

Anonymous said...

Harap-harapnya impian K.Ain tercapailah hendaknya...
Dalam banyak-banyak tu,saya suka no.2 tu..
Fancy sesangat.....

.:Maira:.

Anonymous said...

Uit, tinggi betul erk, taste Kak Ain 2...HUHU... x perk,x perk.......teruskan mencarik insyallah mesti jumper punyer!!!

Hidayah said...

wah3...tinggi jgk taste kak ain...hee3...insya-Allah jumpa la tu...

aqilah said...

wah cantiknya yg first tuh...

Anonymous said...

kak ain,bila kak ain nak umumkan projek besar 2009?



siti

f@ original said...

xperlaa kak ain..klau satu m'sia kak ain cari,msti jmpe punye la..
tp,beg laptop tu smua msti mhal coz smua cantik2.

hehehe.. =)

-iman- said...

Wah kak ain !
i really like those bag !
doakn sye dpt 5A UPSR nnty ye kak ain !
nnty parents bwk g gold coast
nnty bole la sye bli. haha

irah zafirah said...

Tak sangka kak Ain kisah jugak beg laptop eh.....
BTW beg no.1 and no.4 are stylish... Boleh simpan laptop sayer gak...huhuhu

abby said...

wow,comey2 smuenye..=D.mcam kak ain.huhu.

AssilaMaisara said...

Wah,wah,wah .
kakak kita ni ske bergaya betul !
macam The Wannababes ;)
haha , men2 jakk .

yahh , Shila tak menafikan beg-beg taste kak AinMaisarah mmg fantastic . and shila tak menafikan juga beg - beg di Malaysia ni cam skemaa sket xD

but kalao nak beli beg cam tuu , beli laaa kat internet kan bagus or kak AinMaisarah pilih shja apa beg , janji sesuai .

ps:Kakak sedare Shila,Syahfinaz ckp kak AinMaisarah cerewet , dia tuu mmg . mulut laser macam Zana or Pa'e!

Nurul said...

assalamualaikum....
wah, kak ain! nak laptop baru lagi ke? tinggi betul taste kak ain ye..
tapi, nak buat macam mana. laptop-laptop di gambar tu tiada di Malaysia.

melalui gambar-gambar laptop yang menjadi idaman kak ain tu, saya dapat gambarkan yang kak ain ni seorang yang sweet, pemalu dan cute! Tapi semua peminat kak ain pun tahu dah tahu yang kak ain memang CUTE! hehe...

kak ain tersayang,
apa novel yang masih dalam perancangan kak ain tu. tak sabar-sabar rasanya... kalau boleh saya nak jadi orang pertama yang tahu... hehe... jangan marah...

okeylah kak ain, sampai disini sahaja... ada masa satu lagi komen akan ditulis lagi... bye

FaRiSaH said...

Hye kak Ain...Emm...beg-beg laptop tuh cantek2 belaka semuanyer.. saya paling suka yg PINK love tuh...eemm..Kak Ain niy mmg ska PINK la erk...Sama mcm sayer..
Anyway sayer nak Kak Ain carik beg tuh sampai jumper!!!~huhu~


Salam berharap??,
!!FaRiSaH!!

misz qiqin said...

lawa & cantik sgt2 beg yg kak ain pilih tuee! sy pn suke.. mmg taste k.,ain ni taste hebatlh!

sy pun nk jugak.... ;p

k.ain klu jumpe belikn sy 1 beg tue jugk tau.. ;p

sayang k.ain,
misz qiqin

FaRiSaH said...

Huhu...Lepas da beli Sya bagitahu..Mak pon da tahu Sya niy peminat Kak Ain..Mak bagi ajerk..
hehehe...stakat niy..Sya da ada semua bku Kak Ain kecuali Tak Bisa Memilihmu..Emm...Memang Sya nak nak beli kat c-niy..Sya pon da tmph kat borang kat www.shoppink.com but..Ayah Sya lmbt sgt nak masukkan duit dlm akaun Kak Ain...Sya ambil keputusan utk beli sendirik ajerk ler..Lagipon saya da x sabar2 nak bacer!!Okay ler Kak Ain..thx u so much sebab da comment n sudi lawat blog Sya..Sya tgh teruja niy..!!
Memuler Sya x perasan lepas Sya da scroll smpi bwh2 Sya nampk ader comment n bkk tgk2 Kak Ain yg bagi=D...


Salam yg teramat gembira...,
FaRiSaH

Yuni said...

Memang cantik.Cantik gilerrr.
Apa kata Kak Ain carik kat singapore.Masa tu Kak Ain pegi Singapore tak jumpe ke?

Anonymous said...

waaaaa....
cantik sgtttt!!!!!!!!!!!
kite pn nk 1!!

Anonymous said...

comelnye...
tapi saya suka yang akhir sekali tu...
vry cool n_n

star dazzle said...

kak ain mmg tinggi taste kak ain,saya tabik hormatlah orang macam kak ain:)orang yang suka fashion.disebabkan buku kak ain,saya tahu jenama jenama tinggi lebih dari orang lain:)

Anonymous said...

wah!!
chanteknyer beg laptop kt ats tuh..

kak ain,,nk tnye peraduan wannabe wanabe tu tarikh tutup die bile.?

|fiefa|

IdzaRis said...

pergh...
memamng cun kak ain...
wa sokong lu teruskan pencarian!!

Anonymous said...

kak ain nie crwt la....
wlpn malaysia nie tak jual bnda2 mcm tu tp kta hrs skg malaysia bgk malaysia maju.......kta ni bkn nye org barat............nak ikot style org brt je...

moslem gurl said...

x cool pon..~

Anonymous said...

Salam Kak Ain...

wahhh.......taste-taste kak ain tu mmg cantik la...

salam,
batrisyia

Anonymous said...

nice bags!
i like it too

♥.fAr_tEeN.96.♥ said...

Kak Ain! Kalau Kak Ain jumpa beg yang nombor 4 dari atas tu, yang ada love2 tu, bagitau saya, ye... Teringin jugak nk beli... Rase2nye kat Terengganu nie xder, so kalau ade kat tempat Kak Ain, insyaAllah nanti saya suruh abang saya belikan... Hihi... Assalamualaikum... =)

secret girl said...

kak ain saya cadangkan no2&3
cute sangat

siti fatimah said...

assalamualaikum kak ain

nak satu!!!!!!!!!!!!!!

moslem gurl said...

cantik rrrrrrr