15 January 2009

Pencarian Beg Laptop AinMaisarah - Bhg 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Seperti yang diberitahu dalam entri terdahulu, Kak Ain sedang dalam proses mencari beg laptop yang sesuai. Kak Ain sudah pusing KLCC. Kak Ain sudah menjelajah Mid Valley. Kak Ain sudah letih kaki ke The Gardens.

Dalam banyak-banyak beg yang Kak Ain lihat, Kak Ain sukakan koleksi beg PUMA ini. Cantik rekabentuknya. Boleh dimasukkan dalam senarai MUNGKIN BELI.

1) Beg hitam ini ada span tebal di dalamnya. Laptop tentu selamat dari sebarang bahaya!


2) Beg ini pula bersaiz agak besar. Tetapi Kak Ain sukakan material serta warnanya.



3) Beg ini pula Cik Abang yang cadangkan. Cik Abang memang suka rekabentuk clean dan kemas.



Ia juga datang dalam empat warna berbeza. Ada pink-putih, purple-putih, hijau-putih dan hitam.


Sehingga kini Kak Ain masih lagi meneruskan pencarian. Kak Ain belum mahu membuat keputusan beg mana nak dibeli selagi belum menjejak kaki ke SOGO, Pavilion, The Mall dan One Utama.

Moga-moga kaki Kak Ain tahan menerima cabaran fizikal ini! (Oh! Harapnya kaki Cik Abang juga tidak melecet kerana terpaksa mengikut ke hulu dan hilir tanpa henti!) =D

Salam Hujung Minggu,
AinMaisarah
p/s: Kak Ain sempat memeriksa stok buku Aku Mahu ke New York di MPH, Mid Valley. Bilangan set box tinggal sikiiiiiiit sangat! Kepada sesiapa yang belum dapatkan set box eksklusif yang terhad itu, cepat dapatkannya! Sebelum kehabisan buat selama-lama!

26 comments:

aN aLya cHan said...

Yang putih + purple tu lawa sgtt !
Ermm, ada stok ke, KakAin ??

Shasha said...

saya suka yg no 2 dan 3tu,
nmpk cntk dan sweet sgt - sesuai sgtlah dgn kak ain ^^

FaRiSaH said...

Saya suka yang warna putih+purple tu..Cute sangat-sangat...

f@ original said...

cantik la yg purple+putih tu..

setbox dh tggl sikit? nasib baik saye dah beli.. O_o

Nur Atirah said...

nie..beg laptop ker..handbag??but
overall..tirah suker yg ketiga tu..

Anonymous said...

semuanya cantik...(terutamanya yg purple-putih tu)
tapi kurang suka yg pertama tu...
semoga kak ain dpt beg idaman kak ain...=D

Salam,
Batrisyia...

Hidayah said...

uh,kak ain,..
suka sangat beg purple-putih tu.cantik sangat.uh!

irah zafirah said...

I like no 3...
It's simple but nice....

nur farahani said...

Yang Purple Campuran Putih tu Cute SANGATTTTT!!!


OKLAH KAK AIN!selamat maju jaya!@

YUni said...

It's so nice............
Nuce and trendy

Anonymous said...

Saya suka yang first tu..
Trendy sesangat..!!!
Anyway,chaiyok-chaiyok for
Impiana 3..!!

.:Maira:.

nabila said...

mmg cantik sgt semua beg2 tu
saya nk tny k.ain, kt ner nak carik beg2 puma yg k.ain tujnuk dlm gambar ni?
saya tk pnh jumpe pun
berkenan sgt yg warna pink putih tu...nk beli jugak
k.ain tlg bg tau eyh!

Anonymous said...

kak ain ny cerewet sgt la..
sye krang ske la dgn sikap kat ain... tp bkn bererti sye membenci kak ain... sye harap kat ain jgn la membazir semata-mata kerana beg laptop tue jew...

misz qiqin said...

salam k.ain!
waaaaaaaaaah!
cantik & lawa sgt sumer beg yg k.ain pilih ni!
susah nk buat pilihan kan.
.. tp klu sy,, sy pilih beg hitam tu..
pink putih takut cpt kotor.
tp keptusan ditgn k.ain,
nanti k.ain bgtaulh beg mane yg k.ain beli tau! ;p
tk sabar nk tau

hmmm... pd anonymous tu, tk baik ckp k.ain mcm tulah...
patutnyer kene cthi sikap k.ain.. nk beli brg mestilah cari sumer tmpt.. baru dpt yg paling best
kan k.ain kan?

Sayang k.ain,
misz qiqin

NadZakk said...

semua puma. haha! kantoi2

Shasha said...

kak ain, fasal ptndingan the wannababes wannabe tu,
kak ain ada x cth gmbr?
saya x brp fhm la dgn ptndingan tu =.=

gadis manis said...

SAYA SUKA YG WARNA PUTIH+PURPLE YU.CUTE & MANIS.ELEGAN & RANGGI. SOCUTE!I LIKE IT!

ANTARA BANYAK2 TU,KAK AIN PILIH YG MANA SATU???

AssilaMaisara said...

Shila suka beg yang purple tuu , cun semacam !

ps:Shila ada buat satu novel jugakk but species Aku Mahu laa , ada Fahrin,The Wannababes dan dll.

nntey laa shila Show off novel tuu , hehe . Shila buat sebab tak tao nak baut apaaa , internet makin hari makin bosann !

abby said...

wow..lawanye...no 3 tu comel sgat...kalau kak ain pakai mesti tampak lebih comel..=D

secret girl said...

kak ain saya cadangkan no3&4

Anonymous said...

Semua org kat sini,dh ter-over gedik!!!

menyampah dengan Kak Ain... said...

hey kak ain...ko ni kan...beg ko nak beli pon ko nak tunjuk tu kenapa?tak ade keje laen ke?ko tunjuk ajer le ko punye penulisan dlm ni..semua bdk kat sini cuma nak tahu perkembangan terkini tentang buku ko..bukannya kisah apa yg ko nak beli..paham??????

Yg Hate Kak Ain Maisarah...
xxxxxxxxxxx
x_x

awin sari :] said...

kite da ade!!

yeah!~!~!

comel la bku tuu..

awin sari :] said...

kite rase yg cik abg kak ain suggest kn tu oke..

beli jela tu..rmi yg suke..

bgla kite satu :p

reVera said...

ain, beg puma hitam atas sekali tu beli kat mana ya? cantik dan simple

~t-ra~.. said...

akak sye ske beg yg nom2 ngn 3..
specially yg nom 3..
kiut sngt..