15 October 2008

AinMaisarah di Sabah: Bhg 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Aduh! Penatnya! Letihnya! Tak laratnya! =(

Kak Ain baru balik dari menjelajah tiga pulau berdekatan Kota Kinabalu. Kak Ain berkesempatan mengalami pengalaman island hopping ke Pulau Mamutik, Pulau Manukan dan Pulau Sapi.


Alhamdulillah, tercapai juga hajat Kak Ain nak ke pulau melihat batu karang di Sabah. Terima kasih diucapkan kepada Cik Abang kerana merealisasikan permintaan Kak Ain walaupun masa ke Sabah kali ini sangat suntuk dan hanyalah satu hari.

Memang banyak gambar kenangan di pulau yang Kak Ain telah rakamkan. InsyaAllah Kak Ain akan masukkan gambar bila ada kesempatan dan hilang keletihan ya!

Hmmm... esok pukul 7.10 pagi, Kak Ain akan bertolak ke Sarawak pula.

Okey semua, Kak Ain mahu tidur sudah... bah. =D

Salam Sayang,
AinMaisarah

8 comments:

BabyChachaLovesMusic said...

knapa kak ain jrg2 on9??oh yer...klaw kak ain ada masa..kak ain pergilah blog saya...alwaysmusic89.blogspot.com
comment ler gak yer...byebye!

Anonymous said...

Assalamualaikum...
Kak Ain..jangan lupa tau letak gambar di pulau tu..Hati-hati jalan ke Sarawak tu..

nadhirah said...

wow...banyak duet kak ain sampai pegi sabah pulak..??!

Wah..mesti besh kat situ kan kak AIn..? nak ikut jugaaakkk..!!

nurul said...

assalamualaikum, kak ain...
wah, seronoknya pergi ke Sabah! Tempatnya menarik sekali. Saya pun teringin nak pergi lagi. hehehe...

kak ain, hari ni nurul ambil test kemahiran hidup perdagangan dan keusahawanan. satu paper je! alhamdulillah boleh jawab. esok ada satu sahaja paper dan yang terakhir untuk peperiksaan PMR tahun ni. Doakan kejayaan saya ye.

apa-apa pun lepas PMR saya akan ajak kawan-kawan saya serbu rumah pink kak ain. Yeah!!!

bye kak ain.

p/s: jangan lupa pada kami ye!

ALyA WoNdErS said...

Wahh ..
Melancong yer Kak Ain kita ni ..
Bagus, bagus sebab boleh tenangkan
fikiran idea dan boleh fikir plot
cerita untuk novel baru ..

Apa-apa pun, semoga Kak Ain selamat pergi dan balik ..
Aminnn ..

Salam,
(+ ALyA +)
Http://SeasonyWonders.Blogspot.Com

shasha said...

bestnya dpt melancong :D
sy doakan kak ain slmt pg dan slmt pulang ke kl

irah zafirah said...

Masa saya gi Sabah saya pergi snorkelling tapi tepi laut je lah.Itupun kalau nampak ikan dari atas(sbb air dia crystal clear)baru celup muka.Bestnye gi Sarawak walaupun saya telah pergi.

p/s: You really love your white and black scarf,aren't you?Tudung favourite kan.

Syazira Sofea said...

Asalamualaikum,
Hai kak aain cantik blog kak ain ni. Kak ain nma sya Iera klau ad ap2 brita bru gitahu la sya tau. Ni gmail sya syazirasofea@gmail.com
Lagi satu ni yahoo sya syazirasofea97@yahoo.com
Sya pun ad blog len kli la sya bgi because msih dlm process untk mnghias blog.