25 July 2008

AinMaisarah di Pulau Pinang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung Rumah Pink AinMaisarah.

Buat pengetahuan semua, Kak Ain sekarang berada di Pulau Pinang. Baru sahaja sampai pukul 6.30 petang tadi. Kak Ain ke Pulau Pinang mengikut Cik Abang. Esok Cik Abang ada majlis reunion bekas pelajar-pelajar MRSM Balik Pulau.

Walaupun penat dan letih duduk dalam kereta seharian, Kak Ain tak lupa ambil gambar buat kenang-kenangan. Tapi Kak Ain belum sempat memasukkan gambar-gambarnya di sini. InsyaAllah Kak Ain cuba curi-curi masa nanti. Untung juga talian internet di hotel ini adalah percuma dan unlimited usage pula. Oh! Bahagianya!

Tunggu cerita seterusnya dari Pulau Pinang! =D

Salam Sayang,
AinMaisarah

15 comments:

~**NaTaShA**~ said...

yeyeah!!!!Tasha jd org p'tama yg komen!!!wakaka!!!salu org yg last....

Salam kak ain,

Jln2 mkn angin ke kak ain???
bez la...
tasha kalo nak melancong tunggu cuti skula jerwk...
sobx....

eheh...
apa2pun,hopefully kak ain happy...

Salam syg,
natasha4ever.blogspot.com

lawat la...

AinMaisarah said...

Salam Tasha,

Oleh sebab jadi orang pertama, Kak Ain nak jawap komen tasha sebelum Kak Ain pergi sarapan pagi.

KOmputer Kak Ain sekarang ni sedang mengadap cermin besar di tingkat 28 sebuah hotel yang berdepan dengan laut.

Cantik sungguh pemandangan dari atas ini. Kabus pagi dan bot-bot di persisiran pantai menggamit Kak Ain untuk tidur lagi hehehe.. ngantuk laa..

Sekarang jam 7am, Kak Ain nak gosok baju untuk majlis 10am nanti.

Ok Tasha, selamat berhujung minggu.

wasalam
AinMaisarah

hanis aqilah said...

Salam Kak Ain ,

Kak Ain ke P.Pinang pula yer ?
Jaangan lupa sertakan gambar nanti yer ?
:)

Syifa cute said...

assalamualaikum kak ain....
kak ain mahu tahu...sekarang abang saya yang berada disana...MRSM balik pulau..tak sangka sama..hehe

Shasha said...

kak ain tinggal kt hotel mne?
mcm best je bunyi nye....
hehehe...

Halimatus Saadiah said...

hi kak ain...

ima pun akan pergi pulau pinang nanti...nak lawat kawan ayah ima..
tapi mase cuti bulan ogos ni la..hu..hu..sedihnya tak dapat jumpe kak ain...

aini said...

salam k.ain

wah..melancong sakan yer..
bez la jd k.ain
asik bejalan jew..
i-allah bln 8 nnti kite plak yg bejaln..
doakan kite jdk pegi yer..

farah_hanum said...

salam kak ain....
wah...kak ain cuti kat Pulau Pinang yer...erm...mesti ramai peminat kak ain tertunggu kak ain...ok kak ain nanti sertakan gambar kat pulau pinang yer...:)..

wassallamm...
farah hanum.

imah said...

Salam kak Ain..
Buat pengetahuan Kak Ain, Ayah dan Mak saya baru balik dari Pulau Pinang..
Tak de terserempak ke??
Hehehehe...

Semoga ceria sentiasa di sana...


Imah

ALyA WoNdErS said...

..Alya tinggal dekat sungai petani, jadi selalu lah pi ke Pulau Pinang. Nak tanya kak Ain, Kak Ain menginap di hotel mana? Mesti ada banyak Mat&Minah Saleh dekat sana..Ngehee.. Alang-alang kak ain dah ada kat pulau pinang, kenapa tak datang sungai petani pula? 1 jam setengah ajer.. hehe...

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

Wah! kak ain pergi pulau pinang pulak...sekarang kak ain kite ni asyik berjalan sakan je! hehhehe:)

take care kak ain!!!

P/s:Kak ain dayah nak tanye betul ke tu bungkusan dari dayah????


wasalam,
~dayah~

Riha said...

Salam Kak Ain,
wahhhhh... kembangnya Riha... hehe.. terima kasihlah Riha ucapkan sebab promote Riha kat sini. Kawan2 lain yg tengok pun sama jugak, Riha ucapkan terima kasih berkargo-kargo!

Najwa Amira said...

Salam K. Ain,
Wah, Mira sudah lama tidak jenguk Rumah Pink ini. Mira busy sesangat.
Itulah pasal. Tahun depan dah nak UPSR.

najwaamira said...

KAK AIN!!!

SAPE PULA YG MENYAMAR JADI MIRA?YG ADA GAMBAR NI BARU MIRA ASLI.YANG TU MIRA TIPU!

Saya baru lepas balik camping semalam.Penat sikit..

najwaamira said...

Lagi satu,

'najwaamira' tu hurf dia dekat2.Bukan jarak.So,kalau xde gmbar,itu bkn saya tau..