21 April 2008

KTTM : Kelab Teman Tapi Mesra AinMaisarah

Assalamualaikum,

Kak Ain ada terima beberapa gambar, walaupun tak semuanya jelas. Ada yang berikan gambar yang kecil jadi Cik Abang susah nak edit.

Di sini Kak Ain akan mula memasukkan gambar yang telah Kak Ain terima. Sesiapa yang telah mendaftar di Kelab Teman Tapi Mesra AinMaisarah secara automatik menjadi ahli.

Yang belum mendaftar silalah klik >>SINI<< dan isi maklumat yang diperlukan di bahagian komen.

Berikut adalah gambar beberapa ahli KTTM. Enjoy!
























Ahli kelab yang belum menghantar gambar silalah hantar gambar tersebut melalui e-mel maisarah_ain@yahoo.com.

Sesiapa yang sudah menghantar gambar, Kak Ain akan masukan gambar dalam entri secara beransur-ansur. Oleh itu harap bersabar ya. {Cik Abang adalah seorang yang sangat sibuk}

Wasalam
AinMaisarah

37 comments:

♪♫I am Princess♪♫ said...

Kak Ain,

Saya ni buta IT sikit.
Mcm mana nak emailkan gambar?
Click attach ke Kak Ain?
Entahlah..saya tengah cuba ni...
Saya nak cuba letak embed code..
Manalah tahu jadi.....
Please reply comment saya ni,Kak Ain..Kalau tak saya sorang aje ahli yang tak ada gambar...

ainmaisarah said...

Ah!

Cik Abang lupa letakkan cermin mata!

Oh, tidak!

SARA IMANINA said...

salam kak ain,

gambar Sara keluar tak..
kalau tak keluar...mungkin sara ada caranya supaya gambar tu keluar.hehe

sara baru jer nak ingatkan kak ain yang kak ain tak letak spek prada..

CEPAT KAK AIN !! CEPAT KAK AIN !!
TAMBAH SPEK PRADA SEBELUM HILANG KE'MISTERI'AN KAK AIN !! CEPAT...

ainmaisarah said...

Sara,

Cik Abang dalam mesyuarat. Fail gambar itu pada Cik Abang. Kak Ain tak boleh nak betulkan!

Ah! Kak Ain stress...Kak Ain stress...Kak Ain sangat stress!

sara imanina said...

siannya kak ain.
harap bersabar..

♪♫I am Princess♪♫ said...

Kak Ain cuba gi www.bligee.com dulu.Mungkin dekat sana ada application spec prada.Bolehlah Kak Ain edit gambar dekat situ.

♪♫I am Princess♪♫ said...

Nasib baik Kak Ain dah buang.

Sara IManina said...

uish...
bagus tindakan kak ain,
nanti cik abang dah balik meeting, jangan lupa leter dia habis-habisan tau..
hehehehe...gurau jer... :P
suruh cik abang tambah spek.
sara nak belajar letak spek boleh tak??
hehe

♪♫I am Princess♪♫ said...

Saya pon setuju ngan cadangan sara...boleh belajar letak spek boleh x?Cuma bukan prada tapi biasa yg bewarna pink.

aini said...

salam k.ain

ala..nampak nye lame lagi la kite nak hantar gambar..

gambar ade kat laptop lagi satu..
akak tunggu je la yer..
hahahaha...

najwaamira said...

Fuhhh!!!Nasib baik gamabr saya x pamerkan lagii..Kalau x,muka saya diketahui org ramai!Emm..Rina,klik attach je.Pastu ambillah gamabr Riha tu.

Sara,

Sara nak letak spek ke?Cari spek prada pastu pergi kat gamabr sara,klik edit,bila dah sampai situ klik edit dan klik paste from.Ambillah gambar spek prada tu.

Oopss...Patutnya kak Ain jawab semua ni.Tapi,Mira pula yg tlg jawabkan.Xpelah,saya kan ketua kelas.Kenalah jlnkan tanggungjawab.
Jadi,kenalah saling tolong-menolong.Betul x kak Ain?

cutegirl_balqis said...

thanx kak ain letak gambar balqis....cantik laa kak ain @ cik abang edit....smart....

♪♫I am Princess♪♫ said...

Thank you,Mira!

imah said...

huhuhu...
gambaku ada di sini!!!!
aakhirnye......

nurul hidayah roslan said...

salam kk ain,

thanks ssbab letakkan gambar ni..:D
a'a,dayah mmng ske warna pink!!!




wasalam,
~dayah~

lyanadhyrah said...

gambor saye 0n the way...he45

sara imanina said...

salam,

nasib baik kak ain tak letak gambar saya lagi.hehehe.

apa kata kak ain belajar macam mana nak buat ' majalah' tu dari cik abang.
lepastu, Kak ain ajar saya pula. ;)

Sara cuma nak cakap..harap tak ada yang terasa hati yer...promise tau...

tulisan ' wannababes' tu sara rasa perlu di ubah supaya nampak lebih cantik.
tapi kalau tak ubah pun takpe...sebab sara faham sangat yang cik abang teramat sibuk.
kak ain kita ni pun apa kurangnya.he.ye tak ??? ;)

salam ceria,
~ Sara Imanina 2008 ~

ainmaisarah said...

Salam,

Kepada semua yang telah menghantar gambar, sila beri masa 2-3 hari untuk Cik Abang edit dan masukkan di sini.

Ada yang hantar gambar terlalu kecil contoh Cik Eyra. Jadi tak dapat di edit.

Ada pula hantar gambar ramai-ramai tak pulak bagitau yg mana satu si pengirim gambar dalam gambar tersebut.

Ada pula yang hantar gambar dah jadi megazine hehehe, ni kes cik Najwa Amira lah ni. Tolong hantar gambar yang kosong kay.

Kak Ain tunggu gambar semua.

Anas, tolong hantar gambar sekali lagi, gambar yang dulu tu hanya ada gambar pemandangan aje. Mana Anas dalam gambar itu?

wasalam
AinMaisarah

♪♫I am Princess♪♫ said...

Salam Kak Ain,

Sebenarnya Rina dah lama hantar.So,Rina kena tunggu ya?Tak ape.Asal Kak Ain tau yang mana satu gambar Rina.

Gambar Rina macam orang tengah pakai spek hitam pastu jari bentuk pistol ada dekat bawah dagu Rina.Cara Rina bergambar memang begitu.

Kak Ain,
Kalau gambar tu ada masalah ke apeke,Rina boleh tukar yang satu lagi.Tapi,yang satu lagi pakaian sama cuma takde spek dan jari pistol ^_^....

Your sincerely,
~I am Princess~R-I-N-A~^_^ smile always!

::fatin:: said...

salam kak ain..
fatin dah lama tak buka komputer sebab komputer masih rosak..
kecoh juga satu sekolah bila tau yg gmbar fatin ada dalam kak ain punya website..
patutlah semua orang tegur..
malu pulak rasanya..
anyway..
thanks kak ain..
fatin terharu..
sobs.sobs..

Nadhrah said...

Kak Ain,
thanx sbb ltk pic sye 2...
btw...nyce edit

Sara imanina said...

salam kak ain,

waa...kak ain letak gambar saya dengan bantal.hehe..
malu pula..hehehe..
takdelah...anyway..thanks kak ain... :-)

sara imanina said...

salam,

anyway...thanks kak ain...

::fatin:: said...

nadhrah..
cute nyer awak!

Anonymous said...

Alamak!
Senyumanku teramatlah plastic..
pusing..pusing..

ainmaisarah said...

Assalamualaikum,

Kak Ain ada menerima beberapa gambar tapi tak boleh buka, so harapnya sesiapa yang rasa gambarnya belum diedit oleh cik abang, sila-silalah emel gambar baru atau gambar format lain.

wasalam
AinMaisarah

ainmaisarah said...

Salam,

Rina, gambar Rina Cik Abang reject, katanya tak nampak muka.

Dia nak yang nampak muka atleast matanya.

Rina hantarlah gambar lain. Kak Ain tak boleh kata apa, hal-hal ini Cik abang ada kuasa veto.

wasalam
AinMaisarah

Nurul said...

Akhirnye gambar saya ad di sini..

Sara Imanina said...

salam kak ain,

bagi gambar amalina farhana (ala..yang naib juara peraduan aku mahu buli tu )..
komputer amalina memang tak boleh nak explore..nak hantar emel pun tak boleh..

jadi bolehkah kak ain gunakan gambar amalina di PWTC bersama kak ain tu untuk kelab teman tapi mesra kak ain??

salam,
~ Sara Imanina 2008 ~

::fatin:: said...

najwa amira..
ketua kelas yg comel!
^_^
peace out!

najwaamira said...

Comel ke fatin???Hehhe...

::fatin:: said...

comel + sweet sgt!
cewah...

=sunset-arifah= said...

Kak Ain !

saya nak ader kat atas tu boleh tak ?

nanti saya email kan gambar saya kat Kak Ain .

tapi gambar saya dah edit awal² lagi.

boleh tak ?

-ARIFAH-

Anonymous said...

sy minta kak ain lucutkan jwtan penolong kat blog kak ain ni..
ada lah sebab-sebab tertentu kenapa sy berkata demikian..

nur nyssa qyla said...

Gambar Najwa sangat chumeyl!

Creepie said...

nama penuh: Khairunnisa bt. Mohd Rawi
nick name: Nisa (Creepie)
umur: 11 tahun
tempat tinggal: Kuala Lumpur
alamat blog atau email: creepiegothic.blogspot.com

sipot rawk :D said...

nama penuh: Puteri Nur Aisyah Shahirah Binti Daud
nick name: pu3
umur: 14 tahun
tempat tinggal: Johor Bahru
email: puteri.shahirah@yahoo.com