04 March 2008

Semak Status Novelcomel PERCUMA Anda

Assalamualaikum,

[3 Mac 2008 -Kak Ain sudah update entri ini di bahagian bawah]

Di sini Kak Ain ingin meminta perhatian kepada adik-adik untuk membaca entri ini betul-betul.

Pastikan adik yang telah menghantar emel, sila semak sekiranya KAk Ain sudah menerima emel adik2 sekalian, dan semak judul novecomel yang di pinta.

Berikut adalah nama adik yang telah memberikan nama dan alamat rakan ke dalam emel Kak Ain.

Nurul Hidayah - Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) Jambul Cikgu Amnah
2) Penubuhan The Wannababes

Nurfarihah Jamil - Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) The Toiletbabes
2) Penubuhan The Wannababes

Amalina Farhana - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes

Fatin Nabihah - Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) The Toiletbabes
2) Rahsia Linda

Fazlin Ibrahim - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes

Nur Amira Ezila bt Amyzal - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes

Audra Dayana - Telah emelkan 1 nama sahaja. Mana lagi 9 nama?

Hana Farhana - Telah emelkan 50 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes
2) The Toiletbabes
3) Cinderella di Aidilfitri
4) Rahsia Hati Mr.LobakLobak
5) Ada Apa dengan Farah dan Fahrin?
6) Profail 6th Sense

nur fafyatul syifaa jamaludin- Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) Profail 6th Sense
2) Ada Apa dengan Farah dan Fahrin?

Solehah khairuddin - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Rahsia Linda

farah mardhiah - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) THE TOILETBABES

Nurul kamariah - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes

Farah Amira Binti Ab Hamid - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes

Nur Aqilah - Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes
2) The Toiletbabes
3) Rahsia Jambul CIkgu Amnah.

Cokelat Celup [Alamat dan nama penuh tak bagi pada KAk Ain]
- Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes


Sekali lagi Kak Ain ingin beritahu, sila hantar alamat rakan tersebut melalui emel. Kak Ain tak terima melalui Yahoo Messenger atau cara lain.

Maklumat yang seterusnya :

Sesiapa yang telah pesan NovelComel :

1) Penubuhan The Wannababes
2) Rahsia Hati Mr.LobakLobak
3) Ada Apa dengan Farah dan Fahrin?

Anda akan menerima NovelComel tersebut selepas 15 Mac 2008 kerana Novelcomel tersebut belum ditulis lagi.


wasalam
AinMaisarah

UPDATE TERBARU 3 MAC 2008

Erma Fazira Binti Muhammad - Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes
2) Rahsia Hati Mr Lobak-Lobak

Nur Hazirah Binti Jamal - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Rahsia Jambul Kembang Cikgu Amnah

Nana Clover - Telah emelkan 20 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes
2) The Toiletbabes

Aini - - Telah emelkan 10 nama
- Mahukan
1) Penubuhan The Wannababes

Okay, semak-semak, siapa yang dah hantar tapi Kak Ain tak senaraikan lagi?

35 comments:

Sara Imanina said...

Salam kak ain...

minggu depanlah sara bagi kak ain alamat kawan2 sebab minggu depan cuti sekolah.minggu ni tak berkesempatanlah.

wasalam,

aini said...

salam k.ain.
nape name kte x der pun?
kte dh bg alamat tu dh lme.

hope k.ain check balik ek?
kalo x der jgk akk inform kt kte cpt ek?

emel kte norqu_aini@yahoo.com.

ila said...

kak ain...
saye sedang teruskan perjuangan...
kawan saye ade ramai minat kak ain...
tp...
diorang malu kucing gitu

aini said...

k.ain!!atau pun akk inform kt cni je yer..kalo akk mls nak bg emel..

ok daa..:-)

farah~amira said...

Kak Ain,saya dah masukkan duit ke dalam akaun.saya ingin memesan aku mahu buli n aku mahu saiz s .
kalau boleh,kak ain anta la novel comel 2 dengan novel2 nih...anta la cepat ckittt...
naper kak ain x respon pon....

solehah kd said...

hahahahaha..kak aib semanye kite bg 10 name jekle...cube kak ain tengok betol2...hehehe..kite semanye nak hanta lg tp malas lak...hehhehe....

Sara Imanina said...

Salam kak ain...

pada kesempatan ini, sara nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY yang ke-26

wasalam,

AinMaisarah said...

Salam,

Sara,

Terima kasih atas ucapan tersebut. Esuk harijadi Kak Ain. Dah tua setahun huhuhu.

Aini,

Kak Ain dah check, memang ada. Nanti Kak Ain update.

Ila,

Kak Ain tunggu tau.

Farah-Amira,

Kak Ain dah hantar buku tersebut. Esuk sampailah tu.
Harijadi kita sama ke? Wait for my letter okay.

Solehah,

Bagi 10 nama je? mhhh macammana Kak Ain boleh tersalah kira ni.. okay. Kak AIn update nanti.


wasalam
AinMaisarah

Riha said...

Kak Ain, Riha bukan nak Rahsia Jambul Kembang tu... Riha nak The ToiletBabes dan Penubuhan the wnnbabes...

AinMaisarah said...

Salam Riha,

Kak Ain dah betulkan.

farah~amira said...

tq..ka ain ....HAPPY BIRTHDAY!!!
MAY GOD BLESS YOU......
p/s:x pegi bercuti ker???
hu..hu..hu...kim salam kat cik abang...

Sara Imanina said...

Salam kak ain...

Insya-Allah, sara akan bagi hari jumaat ni sebab hari jumaat ni cuti. ingatkan nak bagi hari ni, tapi alamat kawan-kawan tu ada dalam satu buku...dan buku tu tertinggal kat rumah...

aini said...

ok k.ain

nak tnyer la..novelcomel

ADA APA DENGAN FARAH DAN FAHRIN
RAHSIA HATI MR.LOBAK-LOBAK
PROFAIL KUMPULAN SIXTH SENSE

tu mmg dpt pecume kan kalo beli novelnye dari akk?

atau pun kne bg 30 alamt lg baru bole dpt?

yg keliru,
akk tau sape..

Anonymous said...

kak ain.sy nk buku impiana n aku mahu bulu.simpan ekk.dh ada duit tp blom sempat nk pi beli wang pos.insyaalah sy akn hantar secepat yg mungkin k.x sbr nk tengok muka kak ain ari sabtu ni.hihiihi.
-FaZLiN-
_FAZlyNn- org sama jer.so jgn kliru

nAnA said...

kaka ain sy bru anta nama n alamat. kak ain check cpat2 ye

farah~amira said...

kak ain anta 3 novel comel untuk farah kan??????

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
hazira said...

kak sy dah hanta isnin lepas lagi... nama sy xde pun... ;(

>>nor hazira hanapi
>>irahazira@hotmail.com/irahazira_93@yahoo.com

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
aqilah said...

kak ain bila bleh dpt bk2 2 sy dah x sabar ni,lg satu nama saya nor aqilah bkn nur,tp x pe sbb maksd nya sama.

rawkbelle said...

kak ain..
mcm mane kalau kawan sy x bls surat kak ain tu?mmm.

hazira said...

kak, camne ni. hari2 sy bukak nak cek akak ade update x nama2 utk novel comel tu.akak x dpt2 ke almt sy hnta tu?
dahla sy buat tu sume dlm exam week.
ingatkan bolehla kot dpt dlm ms terdekat.
tgk2 da seminggu tp satu ape pun akak x bls...

sharifah khairah said...

kak ain knape name saya x ader....
sayer dah send ke emel kak ain

hope kak ain check yer....
thank you :]

Sharifah Khairah

sharifah khairah said...

salam kak ain

kak ain knape nama saya x ader pon...
hope kak ain check yer...

thankzzz

sharifah khairah said...

kak ain..
mcm mane kalau kawan sy x bls surat kak ain tu? xper ker?

WISH YOU HAPPY BIRTHDAY!!!!
:]

Anonymous said...

kak ain untuk alamat rumah yg kedue tu....dayah nak novel comel yg bertajuk: RAHSIA LINDA

dan untuk alamat rumah yg ketiga tu dayah nk buku novel comel yg bertajuk: RAHSIA HATI MR. LOBAK-LOBAK .kak ain sila chek your emel okie dayah dah hantar sumenye ...dan yg ada ape dengan farah dan fahrin tu x jadik tau ssbab kan dayah nk beli buku impiana 2 tu dari kk ain ...nanti dpt novel comel percuma skali kn???keyh bye3


wasalam,
dayah

Anonymous said...

jd dayah dah hantar kat kak ain 30 alamat rumah kawan

zarith said...

k.ain sy nk tny ada cara lain x selain byar wangpos ngan akuan? sbb 2 susah la...
lgpun sy nk buku impiana2 ngan novel kecik penubuhan the wannababes leh...

Syafiqah said...

kak ain,sya dah anta nama2 tu..
tapi kat blog ain nama saya x de pun...

harap2 kak ain check balik tau..
emel kite:iqa_rdz@yahoo.co.uk

ainmaisarah said...

Salam semua,

Seperti Kak Ain beritahu, proses penghantaran NovelComel secara percuma ini hanya akan Kak Ain lakukan minggu hadapan, 15 MAC 2008.

Jadi harap bersabar. Minggu depan datanglah posmen bawakan NovelComel tu.

Salam Sayang,
AinMaisarah.
p/s: Adik Hazira, Kak Ain dah hantar 3 NovelComel:
~The Toiletbabes
~Cinderella di Aidilfitiri
~Rahsia Linda
Harap sudah selamat menerimanya.

babypepper91 said...

kak ain nape xupdate kn name syafika...
syafika dh terima dh novel2....
oh, rpe2nye i2la rahsia c.amnah...
haha...
interesting...
wassalam,
syafika

Anonymous said...

kak ain,mcam mane sy nak bg nama kat kak ain??ramai member2 sy yg nak join ni...sy blur...mcam mane erk??

han mean said...

kak ain ,saya dah hantar 10 nama rakan saya last month dan tajuk buku tu minggu lepas (t'lupa nak kasi)tapi tak ada maklumbalas kak ain.Harap maklum

Anonymous said...

Assalamualaikum Kak Ain,
Saya dah buat pembayaran melalui pos.
Judul Buku:
1)Penubuhan The Wannababes
2)The Toiletbabes
Nama Penuh:
Nurul 'Aini Zharfan Bt Hairani
Alamat:
1-0-4 Lorong 3/92b Tmn Kobena, Cheras,56100,KL.
E-mel:
aini_sakurachan@yahoo.com

Kalau boleh Kak Ain E-mel kat saya tentang novelcomel yang saya minta.....
wassalam...

c00l GuRLz said...

kak ain ,sy terlambat nak tempah buku comel percume .ade lagi?