03 March 2008

AinMaisarah di Berita Harian 8/3/2008

Assalamualaikum adik-adik,

Hari ini setelah terlalu lama tidak memasukkan entri baru, Kak Ain ingin memberitahu perkembangan terbaru Kak Ain kepada semua.

InsyaAllah sebuah artikel tentang AinMaisarah sebagai seorang penulis novel remaja akan disiarkan dalam suratkhabar Berita Harian pada hari Sabtu, 8 Mac 2008.

Gambar di atas adalah gambar yang akan disiarkan. Tapi dalam suratkhabar itu nanti, gambarnya tidaklah bercermin mata seperti selalu. Jadi kepada sesiapa yang mahu melihat wajah sebenar AinMaisarah, sila dapatkan Berita Harian pada tarikh tersebut ya!

Wassalam,
AinMaisarah

p/s: Buat pengetahuan semua, Kak Ain ada masalah nak melayari internet sekarang. Entri ini pun dimasukkan atas belas ehsan Cik Abang. InsyaAllah dalam minggu ini Kak Ain akan cuba baiki HP 3G yang tiba-tiba mogok tu. Maaf Kak Ain ucapkan pada semua.

16 comments:

najwaamira said...

wah masuk surat khabar...hebatnya kak ain ni..

I am Princess said...

kak ain..............yang novelcomel tu kan,kalau tak beli terus dari kak ain boleh ke saya cari 10 nama kawan&alamat untuk mendapatkannya?? Kak Ain,saya ada ucapan pendek untuk kak ain dekat blog saya.Akak click nama saya pastu nampak profile blog saya sila click blog saya.Ataupun akak cuma paste url ni
http://www.rinaleooleokiss.blogspot.com

I am Princess said...

tahniah kak ain dpt masuk surat khabar,kan bagus kalau saya ada sekali...hihi :D

Sara Imanina said...

salam kak ain...

wah besnye kak ain dapat masuk suratkhabar.Insya-Allah saya akan dapatkan suratkhabar tersebut..nak tengok muka kak ain sebenar. :-)

Sara Imanina said...

anyway... congratulation kak ain

ila said...

hehehhe...
kembang la kak ain same kembang ngan rambut cikgu amnah...
huhuhuhu
apepon....
saye nak bli...
klu x data bli saya nak tengok dalam web die...

HIDUP KAK AIN!!!!

nanti saye gtau kawan saye yang minat kat ain maisarah...
huhuhuh

alamatnye kaye la berite harian...
hahahah

farah~amira said...

caiyok caiyok! kak ain....congratulation........
kak ain...saya dah masukkan duit smalam..untuk pesanan membeli buku aku mahu buli n aku mahu saiz s..
anta cepat skit kak ain...nak celebrate birthday nih!!!

Anonymous said...

tahniah kak ain,mesti gembira kerana dpt masuk akhbar berita harian.kalau bergambar ngan cikabg kan lagi mesra.ihiihihi.-fazlin-

solehah kd said...

congrats kak ain!!!..nih nak bitau..kite da dpt da novel comel tuh..tq yek...

aqilah said...

TAHNIAH kakain sbb dapat masuk paper,saya nk tanya alamat2 yang saya hantar kat kak ain dah dapat ker blom,klu dah dpt plez call sbb saya risau x sampai plez call me im begging.anyway TAHNIAH AND HAPPY BIRTHDAY {5/3}

aqilah said...

TAHNIAH kakain sbb dapat masuk paper,saya nk tanya alamat2 yang saya hantar kat kak ain dah dapat ker blom,klu dah dpt plez call sbb saya risau x sampai plez call me im begging.anyway TAHNIAH AND HAPPY BIRTHDAY {5/3}

AinMaisarah said...

Salam semua,

Terima kasih - terima kasih.
Jumpa semua di PWTC bulan hadapan okay!

Aqilah,

Alamat yang Aqilah hantar tu sudah selamat Kak Ain terima. InshaAllah Kak Ain akan menghantar NovelComel tersebut.

wasalam
AinMaisarah

aini said...

salam k.ain
tahniah!!i-allah kte bli srt kabar tu..

best la yer dpt msk paper..
mcm dh bole agk jer muke akk mcm maner..

hehehe...

Riha said...

oh, sure Riha beli Berita Harian tu.... nak tengok gambar kak ain yg real... tanpa spek mata dah... hahahahha

nur zaidahtul aliah said...

salam...hai k.ain....hai...hai...hai...wuyooo...byk nyer hai...k laH k.ain...bye...(9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999x)

Anonymous said...

salam kak ain.sy nk tanya,novel aku mahu buli dah keluar di pasaran ker?-fadlin-