29 June 2007

ShaBonBon Jadi Model Iklan



Assalamualaikum Semua!


Inilah teddybear Kak Ain, namanya ShaBonBon, memang sama dengan gambar yang Kak Ain jumpa di Singapore.. Ohh senyap-senyap ShaBonBon sudah jadi model iklan.


Semalam Kak Ain pergi ke MPH Book Store, buku AKU MAHU SAIZ S belum ada lagi... mungkin minggu depan kot.



Wasalam
AinMaisarah

7 comments:

Anonymous said...

comelnyeeeee.....teddy bear kak Ain heheheheehe

Anonymous said...

comellah teddy bear kak ain,kak ain saya nak beli buku impiana terus boleh?

lastminute said...

saya memang peminat nombor satu teaddy bear besar.kak ain beli dekat mana?saya nak beli satu.hehehehehe.....saya acah jer.kak ain pandai pilih teddy bear...ape tips nye?

AinMaisarah said...

Oohhh.. suka dengan TeddyBear Kak Ain yang bernama Shabonbon ni ke? Dia makan banyak tu sebab membesar dengan sihat.


KakAin ada teddy kecik jugak, namanya ShaBunny. Sebab ekornya macam bugs bunny.

Lastminute nak tips pilih teddy bear? mmhh pilihlah yang bulunya tidak tercabut. Jika tidak kita kena batuk kering.. siapa yang susah.. mak dan ayah jugak yang susah.

ws
AinMaisarah

emelin said...

wow!!!!!!comelnya!!!!cutenya!!!!!teddy bear KAK AIN ........bertuahnya kak ain!!!!

ShAsHa said...

uiks, cumeynyer teddy bear kak Ain..
tp, maner leh lawan ciut kak Ain kn??
Kak Ain..cumey..lawa..shukerlah neng0k!! hik hik..newayx, kiter share2 nk kak ain Shabonbon tuh?? huk huk..gurau ajew..

-Shasha- :D

diraaaa said...

comelnye.......teddy bear kak ain.mcm org dia.hehehehehehe