06 May 2011

JUALAN PAKEJ 70


11 comments:

sweet heart said...

Rm70??
wahh murah. Hari tu beli kat PWTC RM 80 =(

Farah N said...

nak nak nak nakkkkk... +_______+

AinMaisarah said...

Sweet Heart,

Pakej 80 dan Pakej 70 ada bezanya. Sila cek kembali isi pakej tersebut. Mesti berbeza.

sya said...

Kak ain.Pakej ini adalah limited ataupun berbulan-bulan ada.sebab saye x de duet lg bulan neyh dlm bulan depan baru boleh beli.lagipon saye nak pakej RM 90.ade x kak ain.harap kak ain jual d kedai pink pakej RM90

Ashizu said...

naper xder maklumat pon??
hanyer gambar saje..

Sharifah Nur Afifah said...

hari tu beli kat PWTC yg RM65..bezanye..yg RM65 tu xde buku nota tu...tp oklaaa...aye enjoy bce buku kak ain...sume buku kak ain yg dlm secret box tu sye dah abes bace..hihi...semoga kak ain tulis buku cepat2..x sabar2 nk bce kisah selanjutnye tntg hero sri bangsar dan dongeng sri bangsar..yg pntg..happy sgt mase kat kedai pink ain maisarah tu...coz dpt tanda tangan kak ain n dpt brgmbr dgn kak ain..tanda tangan azanil fitri pon dpt!! best sgt!! tengss kak ain!!

zafirah husna said...

salam kak ain..
yg secret book 2 note book ke novel???

afiah said...

kak ain maisarah ,boleh tak hantarkan gambar kakak di alamat

Mia said...

kak Ain, bila lagi nak dtg Sarawak? semua kawan Mia rindukan kak Ain.. at leastlah buku2 kak Ain sampai awal... kita baru beli set Impiana 1, Impiana 2 dan Impiana Finale.. rindulah mok baca hasil karya kak Ain... kepingin sgt baca yang terbaru.. ish, berdebar-debar tunggu lama..

fieniey ramziey said...

Kak Ain , adakah pakej ini masih berjalan ?

Zaaheda Farahin said...

Kak Ain! Kalau ain'(sya) nk beli guna MAYBANK2U , skrang masih ade ke ? Kedai pink tu kt mne sbenarnye kak .