17 April 2011

Pesta Buku Antarabangsa PWTC - kurang seminggu lagi!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Kak Ain harap pengunjung Rumah Pink AinMaisarah sihat-sihat selalu dan ceria sentiasa di hujung minggu ya!

Kak Ain sendiri sedang kelam-kabut, susah hati, teruja sangat, dan berdebar habis menjelang Pesta Buku PWTC. Ianya bakal berlangsung 22 April 2011 hingga 1 Mei 2011. KURANG SEMINGGU SAHAJA LAGI!

Punyalah stress sampai keluar jerawat besar betul-betul di tengah dahi! Hinggakan photoshoot yang dibuat di Serindit Photo turut terganggu dengan jerawat ini =(

Aduh! Apabila memikirkan senarai kerja yang banyak dan masa yang menyingkat, Kak Ain jadi panik. Tambah lagi, sudah seminggu Kak Ain demam selesema, belum baik-baik =( Tetapi jangan risau, Kak Ain sudah makan ubat, vitamin c, madu, buah-buahan dan suplemen bagi memastikan kembali sihat mahu berkampung di PWTC selama 10 hari. Hihihi... bersemangat Kak Ain mahu jumpa para pembaca semua!

Tahun ini, apa yang menarik dan mewajibkan pembaca buku AinMaisarah datang ke gerai adalah apabila Kak Ain mengeluarkan 4 buku serentak sempena Pesta Buku! Fuh... memang dijamin cerita-ceritanya sedap hingga menjilat buku!



Ini senarai buku-bukunya:

1) Dongeng Sri Bangsar : Cinderellah VS Rapunzellah (RM17)
2) Dongeng Sri Bangsar : Duyung Diva & Si Tanggang (RM16)
3) Siri Hero Sri Bangsar : Diari Super 3G (RM16)
4) Siri Hero Sri Bangsar : Hero Rebut Popular (RM16)

Entri seterusnya, Kak Ain akan masukkan himpunan pakej-pakej buku yang bakal ditawarkan. Lebih penjimatan dan boleh juga dapat buku percuma 'Mr. Right Selebriti' ... iaitu kisah Nana The Wannababes dan pencarian Mr. Rightnya.

Jadi jangan lupa jenguk selalu Rumah Pink AinMaisarah sepanjang countdown ke tarikh Pesta Buku Antarabangsa PWTC 2011! =)

Jaga diri!

Salam Sayang,
AinMaisarah'

38 comments:

BubbleGum said...

x sbr nk bce bku kak ain !

AinMaisarah said...

BubbleGum...
TQ =) Datanglah jumpa Kak Ain jika ada sekitar KL/Selangor ya!

AmyZana said...

hope dpt pergi PWTC. thn lps dpt jumpe kak ain. kak ain tembam sgt ! ^_^
cute cute

Nina.sweet! said...

aww..
tak dapat pergi lah kak ain..
kalau nina balik semenanjung baru dapat jumpa.. huhu..

by the way, kak ain tak merancang nak buat gathering pelajar SSB akhir tahun ni ke?

AinMaisarah said...

AmyZana,
Kak Ain memang tembam, kan? T__T Hehehe... kalau diet pun, muka tembam tidak pernah turun.

AmyZana, jom datang PWTC lagi!

AinMaisarah said...

Nurina,
Bila nak balik semenanjung? Tentang gathering, memang akan dibuat Disember 2011 dan Kak Ain sudahpun menempah sebuah banglo di Titiwangsa.

Selalu jenguk blog dan FB Kak Ain bagi perkembangan terbaru ya!

Thilah Dia said...

erm..alah ruginye,,sya x dpt pergi lar kak ain...jauh dari tempat sya..jauh nun kat sabah..heheh...kena tunggu lah novel kak ain smpi kat sabah..syg kak ain..

Ainaa said...

tak sabar nak pergi PWTC! Boleh jumpa kak ain :)

balqis smile said...

buku kak ain sume best2...
harap2 dpt pegi PWTC...
tp xsure lg... kak ain niy c0mella...

hidayah murad said...

saya pown rasa tax sbar nak jumpa kak ain maisarah...nanti kat pwtc saya nak beli buku banyak2...hehehe
(^_^)

Faridzuan said...

Wah!!! Bestnya kalau dapat jumpa Kak Ain di sana! Tapi sayang, saya kat Sabah huhu sadisnya...T___T

ieqa said...

Kak ain ,, saya tak sabar nak jumpa kak ain lgy sekali .. hari tu saya dah jumpa kak ain di SMK(P)raja zarina .. saya nak beli semuaa buku kak ain yg best best ! btw , kak ain cumil are ,, geram geram !!

pinkeyz gurlzz said...

x sabar nak beli buku k.ain...a!!!
.BORONG semuanya!!!

Amira said...

jangan risau.. nanti saya akan datang ke PWTC. gerai pertama yg saya akan serai ialahgerai kak ain lahh. tak sabar2 nak datang nie.. :)

FITZ FITRY FUZZ said...

INSYAALAH...MUNGKIN SAYA DTG..SGT X SABAR!!

Aina Basyirah said...
This comment has been removed by the author.
Aina Basyirah said...

Bila Kak Ain yang anggun lagi bergaya nak hantar kad perkhawinan Fasharina? :p

fiezah solehah said...

berharap sangat dapat pergi tapi ada exam sampai 30/4 ni, huhu~

riena said...

best la..i hope i can by all of them(book)..^^

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK said...

pasti pergi!

Miss Orangeee said...

minggu exam...tak sempat nak turun kl...sedihnya :(

Kdjh said...

Kak Ain, Kenapa buku Kak Ain semuanya best-best belaka? Rasa nak borong je semua tau !

syafikah said...

x sbr nk baca buku novel kak ain sebenarnya tngh cari impiana1-3 tp habizz,insyaallah sy dtg kt pwtc arp2 dpt jmp kak ain~~~~ bile nk terbitkan novel jutawan gedik???

Afiqah said...

Kak Ain saya ni peminat baru kak Ain jadi klu di pesta buku ni beli byk2 buku dpt diskaun x? =D

sazleenda aka cik comel aka aku adalah aku... said...

salam ain,sumer peminat ain kat sini adek2 comel,tp kal along yg dh senja ni minat baca buku ain,kira takde hal kan.... segan lah pulak,hhihihihih anyway it's really enjoy reading ur book, agaknye sbb bila dh old school ni br mampu nk baca n beli buku citer kot, along br ada koleksi yg impiana jer smpai finale...hope to see u at pwtc on this coming 29th, siap ambik cuti rehat tu... hihhihihih

Kakzakie said...

Boleh katakan buku Ain semuanya ada dlm koleksi anak kakak. Tapi yg empat ini belum lagi. Kena tunggu sampai Badan Book Store di Plaza Angsana....

Sharifah Nur Afifah said...

kak ain,sye nk sgt pegi pwtc nk jumper kak ain..tp sye masuk wad..so,sye x bole pegi..sye sgt2 sedih..hope kak ain doakan sye supaya cpt sembuh..aminnn..kalau sye bole pegi pesta buku tu , saye akn beli buku2 terbaru kak ain...

EyzaaG0mez said...

Kak ain !! Jual murah2 sket tauuuu . =) Sye nk beli bnyk2 . (:

Puteri Aliaa said...

Salam Kak Ain ! Saya x dpt pegi lah Kak Ain .. Insya Allah 30 April saya pegi .. Tapi Kak Ain, Kalo saya x dpt pegi blh x saya beli dari Kak Ain ?

Tuan Elina said...

askum kak ain, saya minat sangat ngan kak ain, saya dah kumpulkan bayak buku kak ain, tak sabar nak baca buku kak ain yg seterusnya.

Tuan Elina said...

askum kak ain

farahdina said...

sye dh pergi PWTC dkt gerai kak ain hari ke3 tapi kak ain xde diorang kate kol 2.30 kak ain sampai tpi sampai kol 3 kak ain x sampai lagi T_T xpelah inshaallah kite bleh jumpa tahun hadapan ..... syg kak ain

nabila balqis said...

kak ain comel sangat bile pkai tudung bawal warna purple nmpk sweet!!~

sy tak dpt pergi pwtc cause nak focus in upsr.. :(

me n myself said...

kak ain msm mne nk beli novel kak ain secara online..

me n myself said...

kak ain macam mane nk beli buku kak ain secara online je

zahrra said...

assalamualaikum kak ain.maaflah saya baru je terbaca tentang pesta buku ni.kak ain saya ada satu soalan kenapa kak ain selalu buat pesta buku hanya disekitar kl sahaja???adakah kak ain pernah bercadang untuk membuat pesta buku di johor???
kadang kadang apabila saya terbaca tentang pesta buku yang kak ain lakukan saya teringin hendak pergi tetapi saya duduk di johor.

Tenn Titun said...

Kak Ain, novel bonda pets belum terbit lagi ke? Tak sabar lah nak baca hihi :D

CrunkLabelZ said...

alahaii ... rasa mcm nak baca buku ain maisarah serentak dlm satu masa . semua nya best-2 belaka . bila la dpat jumpe ain maisarah yerk ? pesta buku tahun 2012 ada x buat ??? kalau ada , boleh la pergi . hehehe ...