20 September 2009

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.


Assalamualaikum,

Kak Ain sedang bersiap-siap untuk pergi sembahyang sunat Hari Raya di masjid Putrajaya. Kak Ain ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua pengunjung Rumah Pink AinMaisarah.

Semoga bulan Syawal yang menjelang membawa kerahmatan dan kebahagiaan dalam hidup kita.

Kak Ain ingin meminta maaf sekiranya ada salah silap, terutama mesej-mesej yang tidak berbalas, e-mel yang terlepas pandang, soalan-soalan yang tidak berjawab, kelewatan menghantar buku dan apa jua kesalahan lain yang telah Kak Ain lakukan samada sedar ataupun tidak sedar.

Salam sayang,
AinMaisarah



33 comments:

Hanmean..Fatin said...

selamat hari raye aidil fitri ...
semuga kak ain sihat slalu d'samping keluarge tersayang...



dr fatin n sis

Irfah Ilhami said...

salam...

Salam Aidilfitri buat Kak Ain sekeluarga...maaf zahir & batin

dari irfah ilhami (^_^)

MeZ said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
Maaf Zahir & Batin. :D


Dr MeZ

Umm! @sif@ said...

TQ kak Ain..
ummi pon nak ucapkan Selamat Hari Raya kepada kak Ain sekeluarga..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
=)

Natasha Amer said...

waaa~~
raya kt putarajaya ea??
knp x raya kt johor??
kak ain org johor kan??
heheh

act nak ucpkan...
salam lebaran
maaf atas segala silap dan salah wlopon kak ain maybe xknl sy ...huhu
nak duit raya buleh x kak ain??
hehe

ikhlas dr,
natasha amer

$ SLUMBER GURLZ $ said...

awlnye kak ain bangun...bgus3...sma cam saya..he3....saya p0n nak minta maaf kpd ahli klb kakak ain dan di sekolah seri bangsar..
dengar panton saya nie...

esok mungkin hari raya,
mak korg nak msk ikn patin;
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin....

alyiafarzana said...

Selamat Hari Raya juga kak Ain!Maaf Zahit&Batin!

優質行動網 said...

新彩整形外科診所
整形整形外科隆乳內視鏡隆乳豐胸果凍矽膠雙眼皮割雙眼皮縫雙眼皮開眼頭眼袋隆鼻韓式隆鼻抽脂削骨狐臭、>>>參考網站

Fatihah Ory said...

Kak Ain ...
Is that true kak ain sembahyang sunat hari raya aidilfitri kat masjid putra,putrajaya?

coz saye pun sembahyang kat sane..
klau tahu awl2 sye cri kak ain smpai dpt.. hahaha

Shasha said...

Selamat hari raya kak ain!
Raya tahun ni kak ain tak balik kampung ke?

Kak ain doakan kejayaan kami - peminat-peminat kak ain dalam PMR ya!

salam, shasha :)

NuR CaMiLLia said...

SaLaM KaK AiN.. SaYa jGe iNgIn MeNgUcApKaN seLaMaT HaRi RyE AiDiLfItRi mAaF ZAhIr DaN bAtIn..
SeMoGa sYaWaL Kli Ini MeMbAwE SRIbU kEraHmAtAn DaN KEgEmBIrAaN..!AmIn..

syaza said...

salam aidil fitri buat kak ain and family.SeLaMaT HaRi RaYa MaAf ZaHiR & BaTiN

syaza said...
This comment has been removed by the author.
ahmad said...

Kak Ain.. Oh Kak Ain,

Selamat Hari Raya, Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin.

:)

ahmad said...

Selamat Hari Raya :D

fatihah said...

salam,
slamat ari raye
maaf zahir batin semoga kak ain shat d'samping kluarga..

Misz Purplez said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. Semoga raya kali ni membawa kegembiraan buat Kak Ain sekeluarga.

fatihah said...

salam,
slamat ari raye
maaf zahir batin semoga kak ain shat d'samping kluarga..

優質行動網 said...

網路行銷
“美”是主觀的,因此在規劃系統傢俱設計前最重要的就是消費者與室內設計師之間的溝通,消費者以生活使用需求以及喜好提供訊息而室內設計師端則以專業經歷、人體工學、色彩運用…等整合全部資訊作為規劃的主體原則,如此的成果才能符合實際。

系統傢俱在市場上已運用許久,且早已經跳脫出早期的單元櫃,取而代之的不單只是優質的環保建材,更涵蓋整體的設計感都能契合消費者的需求。當然也可以運用巧思再增添實用及樂趣,以下由實際的個案為您打開系統傢俱的新視野。

1.顏色搭配

系統傢俱顏色確實是十分主觀的印象,但是顏色卻能清楚傳達直覺的感受,因此如何搭配顏色也是系統傢俱很重要的一環,且運用於不同的功能的空間都需要以室內設計顏色來突顯特色。

★下方運用深色黑鐵刀木紋,左右為霧銀色以及上方白色結晶鋼烤亮面門板的混搭室內設計,踢腳板以淺色楓木洗白木纹並內縮1/3減少碰撞。

★運用淺黃色、蘋果綠、澄紅色三色混搭出老少咸宜的鮮豔色彩,也增添系統傢俱空間的明亮程度以及活潑性。

2.比例原則

系統傢俱中櫥櫃設計的美觀除了顏色之外在長寬比例與對稱等分,則是直覺上最容易呈現的感覺;所謂長寬比例所指的是由正面觀看的高度與寬度比利,對稱等分則是連續銜接的櫥櫃掌握同等寬度的原則,上述兩項原則並不會使櫥櫃失去活潑與設計感,反而更能提升系統傢俱櫥櫃整體性。

★衣櫃門片尺寸以總長等分的規劃方式。

★左右對稱的高櫃以及下方矮櫃左右兩邊大小對稱的等分原則,當然上方高櫃亦可選用單邊也是系統傢俱不錯的選擇。

★採用比例對稱並不一定是一成不變的造型,間隔對稱呈現另ㄧ種不同的風貌。SEO

DJ Farahani said...

Selamat Hari Raya Kak Ain.:)
Maafkan segala kesilapan dan kesalahan Farah selama ni.=)




Dari Farah.:)

Nurhidayah said...

Kak Ain, ILY =) Selamat Hari Raya!

Nurhidayah said...

Kak Ain, ILY =) Selamat Hari Raya!

farihah said...

salam aidilfitri untuk kak ain..

p/s: duit raya tak ada ke??

fengfk2008 said...

坐落在高雄市寧靜美術館區鄰近的汽車旅館中,只有日光花園高雄汽車旅館,以一貫的優雅姿態,靜靜地等候您的光臨。將煩雜的城市喧嘩阻擋在外,採用新古典主義概念設計的日光花園汽車旅館,更融入了典雅簡潔的歐式風格。細膩貼心的服務,內斂典藏品味,處處充滿驚艷與驚喜。日光花園高雄MOTEL深刻的體會到—當擁抱不再溫暖,親吻不再讓心悸動時,是否會開始懷疑,愛情是不是失蹤了。其實愛情一直都在,只是繁忙的工作、擁擠的人群、嘈雜不知所云的電視節目、炫目繚亂的城市燈光,讓失去空間與養分的愛情只能默默地棲息在心靈的角落。

隱藏在高雄市最悠閒寧靜美術館區的日光花園MOTEL,是城市中專屬於愛情的秘密花園,隔絕了擁擠、緩下了忙碌,內歛的品味空間規劃,不再讓過多的無謂華麗奪去了對彼此的注意力,簡單,讓我們更嚐的出愛情原味。在高雄汽車旅館中-日光花園汽車旅館,讓您有浪漫、溫馨、舒適與賓至如歸的高級享受。

MOTEL高雄MOTEL汽車旅館高雄汽車旅館>>>參考網站

fengfk2008 said...

I wish you health and happiness every day!
Ich wunsche Ihnen Gluck und Gesundheit jeden Tag!
Je vous souhaite sante et bonheur chaque jour!

網路行銷
seo

fengfk2008 said...

I wish you health and happiness every day!
Ich wunsche Ihnen Gluck und Gesundheit jeden Tag!
Je vous souhaite sante et bonheur chaque jour!

網路行銷
seo

Hana_Fadz said...
This comment has been removed by the author.
Hana_Fadz said...

kak ain saja je..time saya balik kmpung time tu jgk kak ain dtg putrajaya..g masjid putra ke masjid yang baru tu..

farihah said...

Kak Ain, kenapa lama tak update blog??

farihah said...

Kak Ain kenapa lama tak update blog??

fiefa said...

selamat hari raya aidilfitri..
kak ain,
sy nk beli buku on9..
ade buku baru tak??

smallawei said...

震動環,潤滑液,情趣禮物,情趣玩具,威而柔,精油,逼真按摩棒,數位按摩棒,
情人節禮物,情人趣味用品珠,情人趣味用品
情人趣味用品愛蜜莉,情人趣味用品液
情人趣味用品轉,情人趣味用品娃,

G點,按摩棒,轉珠按摩棒,變頻跳蛋,跳蛋,無線跳蛋,

飛機杯,男用強精長軟質套,男用強精短軟質套,充氣娃娃性感內褲,
自慰套,自慰套,情趣娃娃,自慰器,電動自慰器,充氣娃娃,
情趣內褲,丁字褲,SM,情趣,情趣用品,巴黎,

Ratu said...