10 April 2009

Lagu Sekolah Sri Bangsar

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini Kak Ain kongsikan lagi perkembangan menuju majlis pelancaran buku ke-10 AinMaisarah.
  • Lencana sekolah sudah ditempah
  • Buku latihan sekolah sudah dihantar ke kilang percetakan (2000 naskah)
  • Buletin Sri Bangsar sudah dihantar ke kilang percetakan (2000 naskah)
  • Laman web AinMaisarah sudah berubah seiring dengan konsep cover buku ke-10
DAN....
  • Lagu rasmi Sekolah Sri Bangsar yang sudah siap sepenuhnya! =D 


Lagu Sekolah Sri Bangsar

Kami pelajar,
Sekolah Sri Bangsar,
Kami berikrar,

Amal bakti,
Penuh dedikasi,
Mencapai cita murni,

Usaha terus usaha,
Jasa guru tak dilupa,

Kami putera puteri,
Teguh jati diri,
Mutiara pertiwi.


Sila download lagu di >>SINI<<

Kepada semua yang bakal menghadirkan diri ke majlis pelancaran buku pada 18 April 2009 nanti, bolehlah berlatih menyanyi mulai sekarang. Nanti di hari tersebut, kita nyanyi sama-sama okey! =D

Salam Sayang,
AinMaisarah
p/s: Waaaaa..... Sekolah Sri Bangsar bagaikan benar-benar direalisasi! Seronoknya! =D

30 comments:

nida nabila said...

waa~
mmg chantek!
saye pon da x sabar nk beli buku kak ain yg satu ni.....
mase kat book fest 2 nnt ade buku impiana 3 x?
harapnye ade la...

nurul huda ibrahim said...

waa..
2nd place..
good!
oklah jugak lagu skolah seri bangsar..

syudJB said...

Seronok :)

Sara =) said...

wah wah, sekolah tu macam wujud betul2 pulak :)

Amaelia said...

Suka!!Suka!!
Rasa macam salah satu murid Sri Bangsar lah!!

Shasha said...

Setuju dgn Amaelia :D
Kak Ain, buku Buletin Sri Bangsar tu cuma ada jual dekat Pesta buku saja ke?
Saya takut kalau2 xdpt dtg hari tu :/

Hana_Fadz said...

kak ain best sgt lagu tu..hehhe...tp cam ne download lg tu..dh dgr tp nk masukkan ke dlm pc

gemini girlz said...

x sbrnye nak pegy kak ain!!!please3!!!simpan satu utk dina...:)

gemini girlz said...

BEST3!!!
Dina dah repeat berpuluh kali...
Hope gler2 DIna dapat pergi Pesta buku tuh...Dina akan dtg seawal yg mgkn...:D

ann said...

Huiyo...

Lagu Sekolah Sri Bangsar dah siap.
Hmm... ni yang buat Kak Ann makin berdebar-debar ni menanti hari pelancaran!

Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar.

Adik-adik,
Datanglah beramai-ramai ya!

nurulbalqis said...

Balqis dah simpan lagu sekolah Sri Bangsar ni dalam phone Balqis :)
Boleh jadi ringtone nanti..
Heheheh ;D

DJ Farahani said...

Salam kAK Ain,


Macam betul - Betul pula !

Memang tidak percaya !

Bestlah lagu ni !

Nak Bagi kawan dengarlah !

Dengar berulang kali tak akan jemu punya!

Cayalah kak Ain !U Are the best !

fadilah ghazali said...

Kak Ain! Kelakar lah. Rasa macam skolah tu wujud betul2.
Siap ada lagu lagi.
Haha sungguh gempak.

EyRaH said...

wah bestnya x sabar nk bace buku ni.......macam sekolah 2 betul2 wujud...

EyRaH said...

kak ain sy suka sangat lagu sekolah sri bangsar best giller!!!!

✖Mizz Yasmin✖ said...

sedap juga lagunya..
dah dengar and download..
best ah!!

star dazzle said...

bestnya

chidori uchiha said...

wah..rase nak pindah sekolah lah masuk sekolah Sri Bangsar..bila lah nak dibangunkan for real yer..?

EyRaH said...

kak ain boleh x ceritakan serba sedikit tentang buku ni.....contohnya tunjuklah la serba sedikit gambar yg terkandung dalam buku 2....boleh x....boleh la ye.....hehehe

alifstyle said...

Wah! Ada lagu! BOleh buat video klip ini!
Serius! Kalau ada video klip, pasti lebih havoc!

ZaCkG fRiDzHa said...

best..tp pendek sangat..tak puas

Hana_Fadz said...

kak ain lgu memang mntap...kak ain sye nk tanye yg pasal buku tak bisa memilihmu tu dapat lg ke profile 6ixth sense tu...please kak ain reply..atau pun saya beli terus dr kak ain masa pesta buku..hari 2 sye beli yg dpt tandatangan sixth sense tu x dpt pun profile buku tu kak ain masa kat i~fest tu nape :(..please kak ain sye dh beli dahy buku tu

HuSnA-96@NaNA said...

WAHH...powerla...lencana da ader,
buku sekolah da der..buletin dlm persiapan,lagu dah siap pas ni tggsl misi n visi then bina skowl jer...den lagi nana plak daftar skool tu*angan angan*

HuSnA-96@NaNA said...

spelling mistake..tggal*
sowyy

~saia♥dia♥kamu~ said...

bestnye lagu...
tp knp sekejap n terlalu pendek,kak ain....???

\\W// said...

best... tp bler impiana 3 nak kluar

shimmerz gurlz said...

wah ...
kak ain macam nak tubuhkan skolah sendiri aje??
kalau mcm tuu sye nak join la!!

princ3ss ila said...

nabilah suka sangat tengok cara2 kak ain...
x membuat keputusan yang melulu...
merendah diri...
buku AKU MAHU SAIZ S itu seperti membawa keajaiban kepada diri saye...hehehe
saya insaf membaca buku tu(bukan insaf sebab pe...berat sayer dah melebihi had..)
buku ni banyak bagi tips pada saya....
walaupun rasa malas nak buat tapi saya tetap aja aja fighting...hehehe...
berat sebetul saya ialah 36 kg....tapi ini dah melebihi 41kg...berat seperti itu telah membuat saya trauma..hehehe....
saya nak sangat kenal kak ain lebih dekat kalau sudi2 berikan lah email ya!!.......


peminat buku2 AIN MAISARAH....
-nurul nabilah-

ana said...

Tahniah kak Ain.Kak ain ialah idola saya!!!
Teruskan usaha Kak Ain untuk mencapai kejayaan!

NURUL ARIESSA AMRAN said...

kak ain asal lagu kak ain tuh macam lagu pen'kilometrico' jer??????????